- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
88,08% most. 75% kornyekerol indultam mikor visszavettem.
En nyerni jobban szeretek, akkor is ha fele annyit sebzek de erzem, hogy volt egyuttmukodes es csapatmunka. Vagy legalabb probalkoznanak, mert nekem is van olyan, hogy nem ut at az agyu semmit de ezekkel a gyava jatekostarsakkal nem tudok mit kezdeni.
-
Dobi 562
addikt
Meglett az elso win 7-bol 1. A nyertes csataban top 2 voltam csak sebzesben, az osszes tobbiben top 1. Retardcamp megy heavykkel + HE spam.
Gurulnak ki a fedezekbol, mutatjak az oldalukat es celzas nelkul lovik a repeszt. Vagy ki sem gurul csak forgatja a tornyot jobbra+balra mikozben lovik szarra es mintha szomoruan bologatna hozza a csovevel.
Top tankkent heavyvel, leghatul kempel, nem erti miert kapunk ki mint a szar es beirja, hogy "noob team".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E75-ot imadom mint neheztankot de eskuszom, hogy nalam a nemet nehezeken atok ul. Ezzel meg az elodjevel voltak a legnagyobb szoporollereim. A Tigris II-vel anno sikerult 14-et buknom zsinorban pedig en a gyozelemert jatszok es azzal sem hatul kempeltem, meg nem lokdostem le csapattarsakat a hidrol... Tegnap-ma 12 csata kellett a 2 gyozelemhez E-75-el a tokenes kuldetes miatt, pedig tenyleg elol tolom es altalaban top 3-ban (inkabb top 1) vegzek.Hosszu tavon majd remelem alakul a statisztika, mert azert az rohejes lenne ha tenyleg osszejonne ra a 3. gm egy folyamatosan romlo gyozelmi arannyal.
-
Dobi 562
addikt
Ma valami zombi apokalipszis van WOT-ban, egyedul vagyok a heavy soron, a tobbi heavynk az nem tud sebezni/hatulrol spammeli a HE lovedeket, sebzi az ellent 100-asaval. 60k/80k/100k csatas jatekosok, megneztem hogy ugyan mar kik ezek a playerek... E75-el szerintem nem fogok nyerni soha tobbet, de a 3. gm meg osszejohet ra.
-
Dobi 562
addikt
Nem tudok nyerni az E-75-el, tegnap 5 csata kellett, hogy tudjak nyerni 1-et vegig top sebzokent, ma 4 veresegnel tartok zsinorban. Egyedul tolom a frontot, tartom fel az ellent, a gyava kemper geciknek meg annyi lenne a dolguk, hogy resetelik a foglalast, de majdnem full hp-n nem mernek odamenni felvenni egy lovest.
Tokomert jatszanak lovoldozos jatekot ha nem akarnak harcolni.
-
Dobi 562
addikt
Az a baj, hogy a 2k pattintas/csata az meg nem eleg, mert a sebzest ki is kell osztani. Ha a jatekosallomany kicsit jobb lenne, akkor persze lehetne ugy hasznalni a Maus-t, hogy te tolod a frontot, felfogod a sebzest, a tobbiek meg osztjak, de ez nem mukodik ebben a metaban. Muszaj nekunk sebezni.
-
Dobi 562
addikt
Nem bantasbol mondom. Valamit nem jol csinalsz szegeny Maus-szal. A HP-d felet sebzed csak le, igy nem szolsz hozza a csatahoz erdemben, ezert az a sok bukta.
Hogy hasznalod a tankot? Elrejted az alvazat? A tornyot forgatod, hogy ne tudjak beloni HEAT-el?
Vagy csak megkaptad a keso esti nyilt palyak + 9-10 arty/TD kombot?
-
Dobi 562
addikt
Egy kis E-75 spotterkedes. Bementem kozepre egyedul Prokhorovkan (3-3arty) es teljesen meg voltam elegedve az eremennyel, tekintve, hogy buktuk a dombot is, a bal oldalunk meg a palya legszelen kempelt hogy nem tudjanak beleszolni a csataba.
Azert a vegen ram irt a Standard B-enk aki vegigkempulte a sarokban a csatat. Mondjuk en meg kinevettem chat-en amikor elveszitette 20 mp alatt a full HP-jat. Termeszetesen legtobb csataja artyval van, tobbi tankjaval a 45%-ot jo ha tudja hozni. Szerintem azt sem tudja mi az a spot.
-
Dobi 562
addikt
Ez egy jo kis delelotti session volt, bekapcsolt credit + legenysegi xp + free xp boosterrel.
Azt hittem gyorsabb lesz az IS-3A markolasa de 80% gm utan mar 2400 kombinaltat kell loni az elorehaladashoz, nekem meg annyi az atlagom vele korulbelul. Igy is lassan de biztosan haladok.Delelott egyebkent egesz jo az MM, nincs tele a jatek TD-vel es arty-val mint keso estenkent.
-
Dobi 562
addikt
"Esztétikailag tökéletes."
Igy van, nemet tankok a legszebbek nekem is, mar ha beszelhetunk esztetikumrol egy harckocsi eseteben.
Kiralytigris, E-75, E-50 azokkal a szogletes formakkal gyonyoruek. Meg ott van a Lowe ami szinten tiszteletet parancsolo megjelenesu.
Talan meg az IS-3 es IS-7 amire azt mondanam, hogy szepek, de ok mar egy mas stilust kepviselnek.
-
Dobi 562
addikt
Visszavettem most en is, mert mar megint volt 14 millio kreditem es mikor tank learazas van akkor mindig visszaveszek valamit amit regen szerettem csak valamiert el kellett adjam.
Kivancsi vagyok milyen most, evek ota nem jatszottam vele. Anno nagyon szerettem, foleg mert a Tigris II nagy csalodas volt. Utana az E-75 viszont nagyon-nagyon tetszett.
-
Dobi 562
addikt
Siras ON:
Nem ertem mi tortenik... Mindenki beall kempre... Majdnem az osszes csataban mindenki a bazis mellett megall es varja a csodat. Nem mernek kinezni a fedezekbol hogy ralojenek egy egylovesnyi hp-s tankra... Komolyan ennyire nehez?!
Egyedul kell tartanom egy kulcspoziciot, a TD-k meg arra sem kepesek, hogy megvedjenek a flankelo tankok ellen?!
30k, 40k, 80k csatas jatekosok es ennyire telik toluk es megis itt vannak es toljak a jatekot mert elvezik. wtf?
-
Dobi 562
addikt
Lassu/nehez tankokkal mar csak a szemelyes kuldetesek miatt jatszok, pont azert amit leirtal. Altalaban az a vege, hogy jon a gangbang, az meg nem olyan mokas.
Mondjuk ma reggel nem is nagyon volt nehez tank tier 8 kornyeken. Minden csataban 3-4 light, 3-4 TD, 2-3 arty, a maradek meg med es heavy de inkabb medek.
-
Dobi 562
addikt
Nalam akkor szoktak lenni ilyen nagy kulonbsegu csatak mikor egyik oldara meta tankokat rak az MM a masikra meg kevesbe meta tankokat (vagy nagy tudaskulonbsegu jatekosokat).
Ma 3:15-re buktam egy olyan csapattal, ahol 322 klan 3 fos szakasza volt top tankokkal nalunk es bealltak retard kempre Fisherman`s bay-en 10-es medekkel a sarokba, kozepre csak en indultam egyedul meddel es a heavy-k sem mentek be a varosba, igy nem is volt ketseges a vegkimenetel. Azt nem ertettem csak, hogy a harom szuperunikum az mit balfaszkodott a sarokban, biztos nem ilyen jatekkal hoztak ossze a 67%-os win ratajukat...
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #50744 üzenetére
Orulok, hogy tetszik!
Termeszetesen csak a velemenyemet irtam le, nem kell vele egyet erteni. Sot, hajlando vagyok megvaltoztatni az allaspontomat, ha meggyozol valameyik allitasom helytelensegerol!
Nem irtam ilyet: "ami neked nem tetszik, az csakis azért lehet a játékban, hogy a gyengébb képességű játékosok jól érezzék magukat!"
Ket kulonallo hozzaszolasomat sikerult egybekovacsolnod...
-
Dobi 562
addikt
De sok jatekosnak eleg, hogy par csatankent egyszer bead egy b@szo nagy sebzest.
Nezd meg (foleg hetvegente) a TD jatekosok nagy reszet. Vegigkempelik a csatat a bazis mellett, a vegjatekban leadnak egy-ket lovest, felspottolodnak meghalnak.
Az FV egyebkent fun, tegnap blind shot-oltam full hp-rol egy Grille-t.
Majd mentem 2-3 csatat ahol semmit sem voltam kepes eltalalni. Nekem tul random, nem tudok vele kihatni a csatara ugy, ahogy szeretnem, ezert en nem szeretem.
Arty-val szerintem jol tolom, a 9-es amcsi az egyetlen amim van jelenleg, kuldetesekre. Nekem iszonyatosan unalmas az arty-zas.
Kerkeses szarokat lehet hogy szeretnem, de egyenlore nem tudtam magam raszanni, hogy elkezdjem az agat. Az latom, hogy sokszor egy atlag/gyengebb stat-u jatekos lehozza vele a csatat, csak mert ott rohangaszik es spot alatt tartja az egyik csapatot. Nehez oket eltalalni + sok loves benyel a kerek.
(#50741) ooloo: gyuloltem azt a tankot (TD-t), orulok hogy kivettek.
-
Dobi 562
addikt
Az elobb bementem egy tankkal csataba mindenfele fogyoeszkoz nelkul. Uj tank volt, 2. csatam vele es elfelejtettem bepipalni a fogyoeszkozok automatikus ujratolteset (egyebkent is az lenne a logikus hogy alapbol be van pipalva
).
Lehet hogy ok peldaul nem is tudjak, hogy leteznek fogyoeszkozok vagy hgoy ujr lehet tolteni oket.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #50707 üzenetére
Eleg mocskos szaja van, de az mindegy is. Inkabb az volt erdekes, hogy tenyleg semmit sem csinalt csak vart a palya legszelen es meg ahhoz is fogalmatlan hogy megnezze ki spottolta fel. Ha egyaltalan tudja mi az a spot.
Neha nekem is megfordult mar a fejemben, hogy ezek bot-ok, mert ennyire benan nem lehet jatszani vagy szandekosan trollodasbol, de tevedtem mert ezek sajnos hus-ver emberek akik valoban igy jatszanak.
Es az a legdurvabb hogy a reakcioja alapjan nincs is vele tisztaban hogy o valamit nagyon nem jol csinal. Megneztem a statjat, 46%-os win rate-je volt egyebkent, de tier 8 felett leginkabb 40% korul mozgott neki.
(#50708) ooloo : tudom, nem is azert tettem fel mert magyar volt az illeto.
Mi az a roblox egyebkent? Lehet kiprobalom!
-
Dobi 562
addikt
A battle chat utan a garazs chat is ki lesz kapcsolva. Erre nincs szuksegem.
Kollega T-10-el kempelt a palya legeslegszelen a vegjatekban mikor ratalaltunk, tolem 2 lovest kapott de nem en spottoltam fel. Sajnos nem valaszolt pedig meg akartam kerdezni miert gondolta ugy, hogy jo otlet TD-t jatszani egy mozgekony heavy-vel es miert csodalkozik ha felspottoljak. egyebkent 0 sebzessel zart.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #50691 üzenetére
2500 wn8 korul szerinted mennyi fokuszt kapok? Full tier 10 csataban 3 arty van oldalankent eleg sokszor... Azert igy nerf utan is odab@sznak 500-akat eleg gyakran + kabitanak.
Mikor zsinorban megyek csatakat ahol en kapom a fokuszt meg akkor is mikor bottom tier vagyok, az elegge rombolja a jatekelmenyt.
En megertem hogy Atlag Belanak felall a kukszija mikor odaver egy kek/lila jatekosnak a sarokbol fel kezzel de az en szemszogembol jatszhatatlanna teszi a jatekot...
Ez nem a gondolkodasrol szol, a WG berakott egy jarmu osztalyt amivel a gyengebb jatekosok is boldogulnak, ez van. En mar elfogadtam oket, ugysem tudok ellenuk mit tenni.
Ja, elobb Frontline-on az ellenfel egyik jatekosa vegig arty-val tolta es csak engem lott, meg akkor is mikor masik zonaban voltunk. Persze xvm fokusz nem letezik, dehogy.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #50118 üzenetére
Nincs bajom a +2 tier-rel, annak gyakorisagaval mar annal inkabb. En leginkabb farmolni jarok tier 8-ba, de szinte az osszes csataban tier 10 ellen megyek. Egyreszt rohadt faraszto mert jobban oda kell figyelni kis halkent a capak kozott, masreszt ra akarnak kenyszeriteni hogy fossam a goldot, amit ruhellek meg nem is azert vettem prem tankokat hogy goldozzak...
Full tier 8 csata, az a kedvencem. Vagy max tier 9 ahol meg elvagyok.
Most, hogy kaptam a March of Nation-ert csomo kredit boostert, 2 oras etapokban elhasznalom oket vegig 8-as prem tankokkal tolva, de rohadt faradt vagyok a vegere meg nyilvan a kredit sem ugy jon mint regen jott volna...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Luperator #50102 üzenetére
1-2 agat huzz csak ahogy elottem is irtak. En addig maradnek a helyedben egy-egy tanknal mig meg nem tanulod hogy tudod hasznalni az adott gepet. Ertsd: lesebzed a sajat hp-d es meg van is egy killed mellette, ezt csatankent atlagban. Innentol kezdve mondhatjuk, hogy te mar kivetted a reszed a munkabol. Amig ezt nem tudod teljesiteni addig lefele fogod huzni a csapatod gyozelmi eselyet.
Ha valamelyik tank megtetszik akkor azzal menjel tobbet, jatszal vele sokat, gyujtsel tapasztalatot, ismerd ki a palyakat meg a tobbi tank erossegeit/gyengesegeit ellenfelkent. Igy mikor oda kerulsz hogy te is azzal a tankkal jatszol mar lesz rola elkepzelesed hogy mit fogsz iranyitani.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #48903 üzenetére
En ebben meg mindig azt latom, hogy hosszu tavon az nyer tobbet aki jobban jatszik. Ergo: a jatekos hatassal van a csatak vegkimenetelere.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #48896 üzenetére
Lacika?
Oke, alakulunk. Nem kell teged beallitani konteo gyartosnak, teszel te rola magadtol hogy annak tunj.
11 csata eredmenye a statisztikailag mit bizonyit szamodra? Szamomra semmit, 1 het, 30 nap, legutolso 1000 csata tavlataiban erdemes a statot vizsgalgatni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
e-newsee #48881 üzenetére
Szerintem lehet es kell is rola beszelni mert erre is jo a forum, hogy velemenyeket es allaspontokat utkoztetunk, stb.
A konteozas egy gyakran felmerulo temaja a WoT vilaganak, altalaban a sajat sikertelenseguket probaljak meg az emberek alatamasztani vele. Azzal egyutt tudnak elni, hogy a WG belenyul, nem hagyja oket nyerni, csal, ninjanerfeli a tankokat es ennek ellenere jatszanak tovabb. De ha valaki megkerdojelezi a hozzaertesuket vagy megcafolja oket, tenyekkel, adatokkal alatamasztva akkor vagy eltunnek vagy gyerekesen, durcasan visszavagnak (a gyenge alapokra felepitett EGO nagyon serulekeny es erzekeny.
Ha visszaolvasod a beszelgetest, onnantol ahonnan en beszalltam, lathatod, hogy valoban provokativ voltam mert azt akartam hogy elinduljon rola egy beszelgetes (sikerult is), arra nem szamitottam hogy a kollega egy verpistizessel fog ra valaszolni.
Mint lathattad nem voltam partnere ebben a dologban, ennek ellenere valamiert engem talalt meg Jim haverja tobbszor is. A legjobb, hogy kijelentette nem foglalkozik velem, ignoral majd egymas kozott rolam diskuralnak a cimbik es utana meg megereszt egy teljesen degradalo hozzaszolast (a fejsimogatosat). El lehet rola gondolkozni, hogy miert reagal valaki igy, ahelyett hogy normalisan valaszolna.
Mindenesetre orulok, hogy sikerult kideriteni vannak itt is meg jo arcok, akik ugyanugy nem hisznek a konteokban es atlatjak a dolgokat. Aki ismer regebbrol vagy a jatekbol (dobilaci vagyok) esetleg a Wotinfo-rol az tudja, hogy egy ideje mar harcolunk a konteozas ellen es a Wotinfo kozossegeben eleg szep eredmenyeket ertunk el. Persze ott a staff is hozzaerto, igy eleve nem sok teret hagynak a baromsagoknak meg a trolloknak.
Regebben egyebkent konteoztam en is. Megakadtam olyan 2k wn8 es 55% gyozelmi arany korul, annyira futotta. De nem fogadtam el, es elkezdtem kitalalni, hogy a WG nem hagy nyerni, szemelyre szabott szopoagra rakott, negativ RNG-t kapok, stb. Aztan elkezdtem jatszani nalam jobb jatekosokkal, stream-eket neztem es rajottem ,hogy bazzeg ugyanazokat a csapatokat kapjak ok is, ugyanugy oket is kikurja az arty, ok is ugyanugy felrobbannak. A kulonbseg az, hogy ok a csata kozben a gyozelemre koncentralnak nem pedig az xvm szinezes miatt keseregnek, stb.
Letoroltem a modokat, megvaltoztattam szep lassan a hozzaallasom, rajottem hogy hol hibaztam, miert hasznaltam szarul par tankot, abbahagytam a statra ragorcsolest. Elkezdtem elvezni a jatekot es csodak-csodajara a fejlodes is megindult ujra.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #48876 üzenetére
En meg mar azt hittem erveid nincsenek. 😀
Jim te valamit nem ertesz. Nekem nem kell itt kiengednem a gozt, mivel en elvezem a jatekot es megy is valamiert. Mondjuk en nem gyartok konteokat meg nem teszek olyan kijelenteseket, hogy ez vagy az a tank szar ha en nem tudok vele jatszani. Mindenesetre koszonom, hogy megprobaltal jo utra terelni! Sajnos nem sikerult mert a konteos baromsagok ellen fel fogok szolalni. 😉
-
Dobi 562
addikt
válasz
infectedmann #48869 üzenetére
Te vagy Buksi85, igaz?
Amiket leirsz nem latszodik a statisztikadon. A 7 napos meg a 30 napos is nagyon rendben van, egyenletes a fejlodes. Az 1-2 napos statisztikakkal nincs ertelme foglalkozni annyira kicsi minta.
Nagyon kar egymast megtamogatni a konteos baromsagokban mert ennyire egyszeru a dolog: folyamatosan jol jatszol = tobbet nyersz.
--------------------------------------------------------------------------------
(#48865) jim bcs : a konteozas miert nem zavar? Mit kellene mondanom mikor valaki baromsagot ir le, hogy ne seruljon az erzekeny kis lelkivilaga? -
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93 #48858 üzenetére
Igazabol az en hibam is, mert fogalmazhattam volna pontosabban. Csak magambol kiindulva azt gondoltam az egyertelmu, hogy nem arra gondolok hogy hatul kempulve kell sebzest kiosztani, hanem megfelelo helyen/idoben/celpontokra. Amit le is fed igazabol amit irtal: "kellően agresszív, de okos játék".
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #48847 üzenetére
Verlacika vagyok konteos baratom, nem Pistike!
Nincsenek erveid? Kezdodhet a szemelyeskedes? 🙂
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #48841 üzenetére
Hosszu tavon ha tobbet sebzel, tobbet nyersz. Kar a konteos baromsagaidat itt terjeszteni.
-
Dobi 562
addikt
Galervin kint van a Wotinfo.hu fooldalan. Gratula!
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #48578 üzenetére
Megvan a T34-85M.
Mikor anno megvettem akkor ra 2 hetre kiadtak a Rudy-t es az M verzio egy fos volt buff elott. Szivtam a fogam rendesen, de most azt mondom megerte varni.
Panther/M10 is eleg jo lett (eddig is az volt), meg a PZ IV Schmalturm is.
(#48577) Dr.Én : igen, megkapta a Rudy agyujat de megtartotta a brutalis dpm-et.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #48572 üzenetére
Nezd meg a T34-85M-et.
-
Dobi 562
addikt
Mentem ma 3 tank aszt az uj tankkal, de ez hozta a legtobb kreditet:
A jelentes masik ket oldala:
http://kepkezelo.com/images/pz1bkfrctnt0cbd3bak2.jpg
http://kepkezelo.com/images/5gb8m92sgh4f3ellpe3x.jpg
A replay, ha valakit erdekelne.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #48542 üzenetére
Van akin lehet segiteni, van aki nem.
Tovabbi jo konteo-gyartast!
A tobbit meg hagyjuk is, probaltam neked levezetni, hogy miert faszsag egy 32 csatas sorozatot vizsgalni, amit raadasul light tankkal jatszotta a kollega, amihez a tarsitott wn8 teljesitmenyt fenntartasokkal kell kezelni. Lathatoan nem sikerult megerteni belole semmit.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27 #48536 üzenetére
Mennyit kell csinalni RU 251-el 3k wn8-hoz? 1500-1600 sebzes + 1-2 kill? Az tier 10-ben mennyire befolyasolja a csatakat?
De nekem vegul is mindegy, hogy miben hiszel. Majd akkor elkezdesz fejlodni amikor leszamolsz a konteo-elmeleteiddel es elkezded magadban keresni a hibaidat. Ez az elso lepese a fejlodesnek. Sajat tapasztalat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
munnergep #48527 üzenetére
Ennel osszetettebb a dolog, ugyanis sebzesre es killre kapod a wn8-at, pedig light tankkal neked nem a sebzesosztas az elsodleges feladatod. Jobban segited a csapatodat ha spottolsz nekik, bar ez nem ad wn8-at de noveli a nyeresi eselyed.
Egyebkent 32 csata tul kicsi minta, hogy erdemes legyen foglalkozni vele. Hany csatad van az RU-val osszesen? Es milyan az altagteljesitmenyed vele?
(#48530) Gyuri27: nem tudhatod mi tortent, hogyan jatszott abban a 24 csataban. Lehet, hogy sik hulye csapattarsakat kapott, lehet hogy csak olyan palyat ami nem igazan kedvezett az RU-nak + sikhulye csapattarsakat, de az is lehet hogy a manapsag oly divatos hatulrol farmoljuk a wn8-at stilusu jatekot tolta.
-
Dobi 562
addikt
Ahogy itt most nekiestek paran falkaba verosve Dieghonak az arra emlekeztet ahogy Diarmand/_Szazados_-t talaljak meg a "baratai" rendszeresen Wotinfo-n.
-
Dobi 562
addikt
válasz
infectedmann #48232 üzenetére
SD klienst hasznalsz, ugye? Szerintem ha HD kliensel visszanezned a replay-t akkor a tankod nem a levegoben logna, hanem szikla lenne ott, amibe beakadtal.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
nightmare13 #47364 üzenetére
Mi volt a bunod, kilotted?
-
Dobi 562
addikt
1. Sosincs replay.
2. Mindig az atlag vagy az alatti ertekelesu jatekosokkal tortennek "furcsasagok".
3. A jo jatekosok soha nem talalkoznak a "furcsasagokkal".
4. Valamiert sosem lehet meggyozni oket, hogy nincs igazuk. -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
On topik torolve a kedvencek kozul, igy mar kisertes sem lesz, hogy beleolvassak abba ami ott folyik.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#38742016 #44072 üzenetére
Vegul is ennek a posztnak mi az ertelme? Unnepled magad, hogy kinyirtad a csapattarsad akit ezzel felbosszantottal es telesirta chat-et?
Raadasul megemlited, hogy ABBAN a csataban tobbet sebeztel mint ok, ugy hogy kozben kitakarod a neved, igy nem derul ki ki a jobb ATLAGBAN.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Noisyboy666 #42032 üzenetére
Nem tiltottalak le, kar hazudoznod, a tiltolistam ugyanis teli van, betelt mar hetekkel ezelott. A Replay meg mindig megvan. Csata utan privatban is megkerdeztem kell-e de nem valaszoltal.
Tessek, parancsolj: replay.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #41947 üzenetére
En csak az OFF topikot kovetem.
-
Dobi 562
addikt
Megcsinaltam az Obj. 260 LT-15-ot, de elfelejtettem, hogy a masodlagos feladat a tuleles es ra yolo-ztam a vegen a Tiger II-re.
Replay.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #41760 üzenetére
En egy ideig vivtam a szelmalom harcot az ilyenek ellen a Wotinfo-n, de mar inkabb rahagyom.
A masik tema ami ott idorol idore elokerul az a superunicum=cheater. Mindig javaslom nekik, hogy nezzek meg Twitch-en, hogy egy csomo jo jatekos vanilla klienssel jatszik, barmilyen mod nelkul. Erre az volt a valasz, hogy biztos olyan szuroporgramot hasznalnak ami elrejti a Warpack nyomait az adasbol... Meg, hogy nekik kulon MM-et adott a WG.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
MinionFlasH #37871 üzenetére
Igen, en voltam az elkoveto. Koszi!
-
Dobi 562
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest