- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
4580693 #46996 üzenetére
Esze lehet nem sok van, így még az is elképzelhető, hogy élvezi, hogy tankot vezethet, de pénze az lehet (vagy apucinak), mert van pár prémium tankja az látszik. Egyébként én sem értem, hogy az ilyen véglények, miért, de tényleg miért játszanak a WOT-al, miért nem tudják felmérni, belátni, hogy ez bizony nem nekik való és keresnek vmi egyszerűbbet?!?
(#46998) infectedmann: lehet, hogy nem is az enemy-t célozta, hanem Téged, mert épp tönkre vágtad az Ő küldetését!? Én pl tegnap 1600 HP-t lőttem le a saját Leo 1-ről, mert hiába jelöltem egy tankot - ami nem mellékesen kellett volna a küldimhez - Ő kilőtte, mielőtt a lövedékem oda ért volna. Lőttem miatta a roncsot! Utána nagyon nem ficánkolt már. (nem, nem kékültem be
)
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46967 üzenetére
Na végre! Gratulálok hozzá!
Most lehet gyűjteni akkor az Obj.260-as küldikkel a kreditet nagy mennyiségben. Legalábbis azt vettem észre, hogy ahhoz képest, hogy ezek már nem érdekelnek, viszonylag könnyedebben sikerül Őket teljesíteni és dől a zsé.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46914 üzenetére
Mennyííí?!?
Hányan húzzák azt az account-ot?! -
jano_77
nagyúr
válasz
Kiki18 #46895 üzenetére
az a baj, hogy ezek szerint a lényegét nem érted a dolognak, mely szerint Ti magatok büntetitek a saját csapatotokat azzal, hogy -1 tank hátrányból indulnak, ugyanis tier6 tankkal tier8 tankokkal, ha mondjuk tier10-be kerültök - de csak tier9-be is - semmit nem tudsz kezdeni! Free fragnek jó vagy, másra nem!
(#46897) hfrici: értem én a szorgalmat, de akkor a meglévő tankjaidat és amiken már túl vagy, miből fejlesztetted, miből veszed a lőszert, miből veszed a javító csomagokat?!?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #46771 üzenetére
Nekem is pont 7 milla körül van jelenleg - nem is olyan régen leapadtam 2 milla alá, amikor meg is ijedtem kicsit - , de a fő hangsúlyt most én is a prém járgányokra fektetem, hogy gyarapodjon a "kamra" Karácsonyig!
Nézd át, hogy mennyi használaton kívüli modulod, felszerelésed van, esetleg a mostanság özön szerűen érkező prémium javító csomagok (ha nem használod őket), amit eladhatsz. Ezekből is össze tud jönni 1-2 milla pikk-pakk!Amúgy most, hogy a T55A végre bekerült a garázsba - imádom amúgy, szuper tank szerintem - csak hát nem kegyes ezzel sem az MM - a javításokkal és az Obj.260 küldikkel - ha sikerül persze - egészen szépen jön a kredit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46760 üzenetére
Sajnos én a STA-2-ben csalódtam egy kicsit! Mégpedig azért, mert ugyan jó tanknak tartom most is, de a kezdeti kb 10 csatát leszámítva, szinte kizárólag T10 csatákba dob a drága jó MM és ott azért már nem olyan élvezet vele a játék!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46757 üzenetére
Megint lett Zwack!? No fene. A pro magyar playerek nem állták meg a helyüket a külföldi top klánokban és újra létre hozzák maguknak?!
-
jano_77
nagyúr
Ilyenkor a többiek azért vannak melletted, hogy csak legyenek és arra vigyáznak, hogy minél kevesebb sebzést lopjanak el Tőled - illetve azoktól, akik ennyit tudnak sebezni!? Sosem értettem, hogy a másik 14 ember ilyen esetekben mégis mit csinál? a virágokat nézegeti a mapon?
ezzel együtt persze hatalmas gratula! -
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #46492 üzenetére
Már többször leírtam, de Neked leírom újra, hogy ez a "kínai karácsonyfa" , ahogyan nevezed az én beállításaimat - ami gondolom a színes kontúr ikonokra vonatkozik - sokkal informatívabb mint az alap, amiből semmi, de semmi nem olvasható ki! Azt sem lehet eldönteni, hogy med vagy HT tankot ábrázol avagy TD-t. Nálam rögtön látod azt, hogy egy játékos az épp medben vagy heavy-ben ül illetve milyen nemzetiségű valamint az XVM miatt azt is látom, hogy kire lehet és kire nem számítani. Sual lehet, hogy kírácsonyfa jellege van a szemedben, de ha jól megnézed, akkor szerintem meg sok hasznos dolog leolvasható belőle.
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #46479 üzenetére
Rám a 8-as és 10-es vonatkozhat mert ezeket folyamatosan használom illetve tundrát és a felspottolt tankot jelölő kis piros pöttyöt is feltettem egyszer kipróbálás szintjén, de nem is jöttek be, úgy hogy le is szedtem pár csata után. Majd kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle, mennyi időre küldenek kényszer pihire.
Én amondó vagyok, hogy ASLAIN annyira közismert modder, hogy szerintem Ő nem hagyna benne olyan modot, amit tiltanak!? Jól gondolom?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46463 üzenetére
Mással húzatni a WR könnyű! Menj magányosan és akkor tartsd az 55%-ot!
(#46465) jozefgucci1: őszintén, mit vársz ettől a kérdéstől? Te magad is leírtad, hogy megoszlóak a vélemények a tankról, vagyis valszeg most is vki azt fogja mondani róla, hogy micsoda remek járgány, a másik meg, hogy szarabb mint az előd. Szerintem próbáld ki teszt szerveren, ha lesz megint. Én azt csináltam 2 patch-el ezelőtt, hogy kipróbáltam a kiszemelt tankokat és megjelöltem magamnak, hogy mi az ami biztosan kell, mi az ami nem rossz és mi az, amire kár időt fecsérelni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #46425 üzenetére
szerintem ez a fickó tuti MAZOCHISTA!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46389 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan tudják nyomon követni, hogy ki, milyen modokat használ, de itt nálunk nincs tiltott mod lista, tehát addig nem is büntethetnek érte senkit!
-
jano_77
nagyúr
Mi a retek ez a T54 mod1?!?! AMX12t-el nem tudtam egyszer sem sebezni a tetvet pedig 4 lőttem rá, ez alatt simán betöltött és persze kilőtt a rohadék!
(#46344) jozefgucci1: Gratula
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #46262 üzenetére
rossz képet raktál alá! Ez egy SU-100Y csata
-
jano_77
nagyúr
válasz
sebijani1982 #46233 üzenetére
Ember, vmit nagyon benéztél!
Nem kritizáltam senkit, csupán azt mertem megjegyezni, hogy fura számomra egy top E75 esetén a túlnyomó részt 300 m feletti sebzés. Ennyi. Illetve azt mertem még leírni hogy én ebben az esetben mit szoktam csinálni - gyorsan hozzá téve hogy nem feltétlen ez a jó megoldás.
Erre jössz és elkezdesz oltogatni meg helyre tenni.
Először próbálj szöveget értelmezni.Ha figyelmesen olvasnál akkor láttad volna, hogy megjegyeztem azt is, hogy természetesen gratulálok mert egy Ászt sem adnak ingyen.
Részemről befejeztem ezt az E75 Ász témát.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stanislav84 #46220 üzenetére
Nekem ez már túl futurisztikus, sci-fi!
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #46226 üzenetére
Félre értés ne essék, én sem kötekedni akartam, meg biztos tettem már ide én is gagyi ÁSZ-t, csak azért én Top heavyvel azért csak a front vonalba szoktam menni és nem hátulról snipe-olni. Arra ott vannak a TD-k. Ezért is volt fura a sok 300 m-es lövés. De ettől még az eredmény az eredmény. De egyébként nyílván ezért vagyok gyengébb játékos, mint mcwolf79, mert Ő az ilyeneket fel tudja mérni, én meg megyek előre.
-
jano_77
nagyúr
Lehetett olvasni arról, hogy a WG vmi nagy durranáson, egy új játékon dolgozik!? Esetleg a Hibrid Wars lenne az, ami a Prém Shopban is bent van arannyal párosítva!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46175 üzenetére
Hogy a vérbe?!? Engem simán belőttek mikor E5-ben ültem! Néztem is kerek szemekkel, hogy ezt meg HOGY?!?
Mondjuk ilyen szakasz társakkal nem nehéz!Köszi a PÜ-t!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46169 üzenetére
Jó, megnéztem! Háááát a csata elején mikor felmentél a dombra az volt az első gondolatom, hogy vajon mikor lesz akkor meg a 7K! De ezek szerint akkor már meg volt. Rohadt gyorsan kiszórták akkor az elején a sebzést a többiek, nem is tűnt annyinak.
Gratulálok!
Nekem is itt lett meg, de én a híd alatt szobroztam. -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #46163 üzenetére
Azt a rohadt! SZÉP volt! Hova álltál?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #46068 üzenetére
Én épp tegnap jártam úgy, hogy 5 - azaz ÖT - HP maradt a szemben álló tankban. Nem hittem a szememnek. M53/55 arty-al voltam. Illetve kb 15 m volt tőlem egy light és sikerült az RNG áldásos közreműködésének köszönhetően fölé lőnöm auto célzás ide vagy oda.
(#46063) csapee: ez biztosan így van, a képről is pont ezt olvasom le.......vagy mégse!
Pedig előtte milyen szépen megindultam felfelé a lejtőn, csak aztán jött a nagyobb részt artys játék a küldetés és a leányzó miatt. -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #46049 üzenetére
Az első két lövés az tényleg "érdekes" viszont a többi az vagy érthető pattanó vagy el sem érte a T32, lepattant előtte a földbe. Sajnos sok ilyen "érdekes" lövés van a játékban még mindig, ami sokszor elveszi az ember kedvét de legalábbis felbosszantja!
-
jano_77
nagyúr
válasz
szallasi007 #46019 üzenetére
Nem sokat kellett volna le/felgörgetned, de lásd milyen jó fej vagyok IME, csak Neked újra!
-
jano_77
nagyúr
Ne izgulj rá az a lényeg! Én már jó pár hete, de lehet hónapja is van, hogy csinálom és már csak a T-55A LT15 küldetés volt vissza a light-ból. Vagy nem adott megfelelő pályát vagy ha igen, akkor a csapat volt nyomorék. Most beadott mindent! Volt map - Highway; és volt megfelelő csapat is, mert lőtték a spottot! Természetesen volt egy megfelelő tankom is a célra, a most vissza vásárolt Ru-251! Meghálálta az újbóli bizalmat a kicsike.
Mindjárt egy Tank ÁSZ körrel sikerült végre letudni ezt a küldetést is.
Tényleg minden jól sikerült, nem volt semmi extra a részemről.Most azon kell törnöm a fejem, hogy mibe kérjem az újabb csajszit.
Esetleg ötleteket elfogadok.
Jelenleg a T54, STB-1 és AMX 12t ülnek csajszik és van még egy a CDC-be képezve.
Szeretném majd mindkét franszia T10-es medet megszerezni és a BC-hez van már egy 3 skilles legénységem - pasik - arra gondoltam, hogy esetleg az AMX30B-be kérem az újabb garnitúrát és a CDC-s csajszit is majd oda képezném. Vagy még a kínai spotterek jutottak eszembe, kérdés, hogy vannak-e olyan jók, hogy oda érdemes lenne!? Előre is megköszönöm a tanácsokat, ötleteket.Hogy lehet az, hogy az artyval ennyire szarul adja az XP-t? Mit kellett volna még tennem, esetleg spottolni előre rohanni?
Voltak ilyen szuper csapatok is ma is, mint az elmúlt napokban szinte minden nap dögivel:
-
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #45891 üzenetére
Ha gép elé kerülök tuti előszedem újra ezt az E100 közepes tankot, amivel gyorsan lehet mozogni!
Ez az ember simán szerepelhetne a Viasat3 Észbontók című műsorában, nagyjából egy szinten van azokkal a marhákkal, akik ebben vannak és elmondták, hogy "10 évente van század" valamint "a Pisai ferde torony az Rómában található ugyanis a válaszok között szereplő Pisa csak a hasonló hangása miatt szerepel, de biztosan nem ott található!Ha jót akartok röhögni, akkor esténként nézzétek - nem tudom, hogy minden nap van-e, tegnap volt.
80°-os emelkedő Himmelsdorfon!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #45879 üzenetére
Majdnem beírtam, hogy épp most lett vége, most kezdődött el a suli, majd Lacibácsinál újra olvasva már láttam, hogy nem SZÜNET-et írtál, hanem SZÜRETet.
-
jano_77
nagyúr
Jozef arról beszél, ugyanis Ő speciel épp egy olyan Klánban van! Az egyik legismertebb magyar klánban.
Jozef: az a 3 nap elég erős, mert random szerűen bármikor kerültem fel játékba, Téged majd minden alkalommal fent láttalak.
Vagy olyan véletlenek vannak, hogy mindig pont akkor tudtál Te is játszani, mikor én fel tudtam lépni.
-
jano_77
nagyúr
sokan nem is a tank miatt, hanem az érte járó kredit - 1.2 milla jár, ha már a garázsodban áll - miatt csinálják! a kredit ugyan jól jött volna most nekem is, de azért annyira nem, hogy minden nap ott üljek a gép előtt, közben a családomat meg ne lássam, max lefekvéskor.
-
jano_77
nagyúr
Ha EZ Te vagy, akkor nem is vagy piros, pláne nem SZÜRKE! Amúgy én elsősorban azokra gondolok ilyenkor, mikor azt mondom, hogy BOT, akiknek több 10 ezer csatája van és ezzel együtt pirosak vagy szürkék - ergo nem csinálnak SEMMIT a csatákban! De legalábbis hasznosat semmiképp! A pár száz vagy ezer csatások csak kezdők vagy egyszerűen bénák!
-
jano_77
nagyúr
Type59-en én is szívesen túl adnék. Kár, hogy nem vezeti be a WG az egymás közötti adok-veszek funkciót! Type59-ért jó pénzt lehetne kapni.
(#45832) galervin93: ne is mond! Nekem jobban kellett tegnap a saját csapatom gyökereire figyelnem, mint az enemyre, mert több lövést kaptam a sok láma BOT-tól mint az ellenféltől! Rohadt szar úgy arra figyelni, hogy minél többet sebezzek, mikor hátulról a mögöttem álló szürke és piroska gyopároktől kapom a hátamba, seggembe a lövéseket! Tegnap több meccsen is ez volt. Annyira elborult az agyam, hogy be is kékültem újra! Akkor spec pont nem lövés miatt, hanem a lightok miatt én is. Csapatunkban Malinovkán volt 2 light, ellenfélnél egyetlen egy sem! Mondom ez a paradicsom! Az volt, de csak azért mert annyi vörös és szürke BOT volt, hogy az hihetetlen. Szal az egyik lightunk az totál BOT volt, de a másik az már zöld játékos volt A-20, azért neki már kellene hogy legyen fogalma, hogy mit is kellene csinálni egy felderítőnek, pláne ezen a mapon! Úgy tudtuk volna lőni az ellenfelet, hogy azt sem tudták volna, honnan jön az áldás. Ehelyett ez a kis retardált bent állt a bázis előtt lévő TD sziklánál - nem mi indultunk a házas részről - és egy lépést sem ment el. Lőni sem lőtt egyet sem. Miután a csapatunk elkezdett morzsolódni, meguntam és a TOP heavy Excelsiorommal vissza gurultam a bázisra és mindkettőbe bele eresztettem egyet. Majd az A20-ba menekülés közben még egyet! Rohadjon meg az ilyen gyáva szar alak! Ne játsszon ilyen játékkal, ha ennyire beszari majom!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #45760 üzenetére
Mekkora TROLL vagy!
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #45592 üzenetére
Ez vmi franszia heavy klón!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
csapee #45539 üzenetére
Ezzel arra célzol, hogy esetleg mainuplálják a játékot, mondjuk akár az MM-et!? Miért mondasz ilyet, hiszen ezt már oly sokszor "megcáfolták" itt a fórumon!
Márpedig kizártnak tartom, hogy nem nyúlnak bele! Aki ezt állítja, azt szemen "köpném".
Mert ne mondja nekem senki, hogy az véletlen csupán, hogy amikor a spot-os küldit toltam, akkor a light-okkal folyamatosan városi pályákat kaptam, most amikor a nagy dög heavykkel megyek a pattintás miatt, szinte csak nyitott pályák jönnek - Fire Sylent, Prohorovka, Malinovka, Sand River, stb! Biztosan véletlen ugye!?
Na hagyjuk a hülyeséget igen T. Uraim! -
jano_77
nagyúr
Megnéznétek nekem, hogy a ping a játékban rendben van-e!? Nekem a garázsban is és játékon belül is 600 körüli jelenleg és játszhatatlan! Kíváncsi volnék, hogy a szerverek a szarok vagy a szolgáltatómnál - Telekom - van a hiba!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #45473 üzenetére
Tudom, nyilván az én hibám hogy nem spammelem a golyót a type59-el és ezért alig tudok átütni vele tankokat a saját tetejében sem, így nagyon hát maros a sejtésem. Ettől még vagy ezzel együtt a tank egy rakás szar amit nem kevés pénzért vettünk. A statomhoz pedig az is hozzá tartozik, hogy amikor vettem még főleg heavykkel mentem, azota pedig csak nagyon-nagyon ritkán vettem elő játszani mert megutáltam. Szívem szerint eladnám akinek, csak hát erre sajnos nincs lehetőség.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #45460 üzenetére
Gratulálok az eredményhez és a csíkokhoz is!
Esetleg replay-t tudnál linkelni, megnézném szívesen, hogy kell ezzel a kis vacakkal játszani.
De azért gondolom volt mögötted egy jó csapat is, akik lőtték és el is találták a felvillantott tankokat!?(#45459) szbalogh: Köszönöm szépen, meg fogom nézni őket hétvégén.
-
jano_77
nagyúr
válasz
grizlisandor #45439 üzenetére
Tegnap megnéztem ezt a Mr.Ciff és MESTER 1v1. csatáját és baromi jót röhögtem rajta! Illetve rájöttem arra is, hogy eddig valszeg rossz streamert néztem és rossz videókat kerestem a youtubon. Innentől csak Richikét fogom nézni, még az is lehet, hogy megkérem, hogy tanítson, hátha jobban fog menni a játék és könnyedebben tudom majd abszolválni a jelenlegi küldiket is. Végül is ha a SPÚT királytól tanul az ember, akkor azt biztos tudja kamatoztatni a SPÚT-os küldetésekhez, nem!?
A többi csatában meg majd KEMPÜLÖK egy jót.
(#45444) szbalogh: és win8.1 vagy win10?!? Megnézted esetleg a VK Bélás replayeket?
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #45411 üzenetére
azt elfelejtetted megemlíteni a Scorpio G esetében, hogy ugyan a torony teljesen körbe forog, de olyan lomhán, hogy azzal ugyan auto célozni szerintem felesleges, főleg kapás lövésezni, tehát annyira még sem fényes! Szerintem. Amúgy jó-jó tényleg a tank, de szerintem közel sem OP.
(#45412) csapee: minap Grille15-öt Type64-el auto aim (gyári jobb klikk) simán belőttem futtában. Meg is lepődtem rendesen. Igaz ez volt az utolsó lövésem, utána elfüstöltem és vége is lett a csatának, mert utoljára maradtam Himmelsdorfon.
(#45415) patrikgtaivs: tudomásom szerint - de le is írtad - jó régi motoros vagy a WOT világában, így bizonyára tudod Te is, hogy aWG pont leszarja, hogy Te vmit jó magyar HUF-ért veszel meg Tőle vagy csak játékban kreditért, mert simán nerfeli, szétcseszi a prémium tankokat is. Pályafutásom során több ilyet is megtapasztaltam sajnos, egyik ezek közül pl pont a Type59! Egy rakás fos halmaz az a tank, nem is vittem ki már talán lehet egy éve is a garázsból. (tényleg, meg lehet azt nézni vhol, akár játékon belül, hogy adott tankkal mikor mentem az utolsó csatát?) Szal szerintem a Scorpio is eljut majd erre a sorsra, csak kérdés, hogy mikor jön el ez az idő!
(#45417) sith7: Gratulálok, ez nagyon szép eredmény.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
csapee #45365 üzenetére
Igazából ha a drága jó medek nem a heavy gócra mentek volna, hanem a tenger parti részen átrohantunk volna, akkor simán be lehetett volna foglalni és nyerni. De persze tudom, hogy a dmg adja a sok XP-t, de azért nem lenne rossz nyerni is. Szerintem rajtuk nagyon is sok ment el, mert 3 nem sebeztek annyit, mint E75-ünk. Ez véleményem szerint mindenképp szánalmas egy ilyen szakasztól! De biztos én látok vmit rosszul.
(#45366) rlazol: Laci ez azért is fura, mert a Csabi és Kori is ugyan azt a modpackot használja velem együtt, mint amit Te és Nekik is van ez a jelenség illetve láttam már több csatában is a chatbe beírva, hogy mi lehet ez, hogy csak 00:00 látnak!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #45356 üzenetére
Ez a visszaszámlálás szerintem az új patch BUG-ja, mert többek mondták már, hogy nem is számol vissza pl indulásnál! Bizonyos számú csata vagy idő után nekem is előjön. Kiléptem, majd újra be és nem volt gond, majd X csata után ismét nem számolt. Ilyenkor a visszalévő időt sem jól mutatja, ami mondjuk egy védésnél nem lenne hátrány, hogy tudd mennyi ideig kellene még kitartani.
Nekem végre csak meg lett a Gamescom-os küldetés, de minősíthetetlen csapatok voltak ma is. PRO - értsd lila - platoon (2-es) a csapatunkban, Airfiled és úgy el buktuk mint a pinty. Szaros kis Mutz-al nekem kellett volna lehoznom, de kevés voltam hozzá sajnos. -
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #45334 üzenetére
Örülhetsz, mert nekem meg pont az ellenkezője!
Én most vissza mentem javítgatni a Stug IV artys küldetéseket az M53/55-el és már csak 3-4 van vissza. Ebből az egyik a sebezz 2K heavy vagy TD-be és éld túl. Ha sikerül a dmg, akkor tutira megölnek, mert fasz a csapat. Ha túl élem, akkor pár perc és nyerünk, esély sincs 2K lőni (kis ágyú van még csak)
mit csinál ilyenkor az ember, vált a küldikben. Beállítottam azt, hogy legyek a top3 sebző között és nyerjünk!
Erre ez sikerült:
Az alsó 3 delikvens - az utolsó light kivételével - az egyik sarokban tobzódott, még csak spottolásra sem voltak jók! A nyomorult T34/100 még ráadásul volt akkora balfék, hogy belegurult az IS3-nak szánt lövésembe - ekkor már csak én voltam a T34/100-al, szemben IS3 és két arty. Ez a majom kinyúlt és emiatt a GORE medált sem kaptam meg!illetve ha az IS3-ba megy az a lövés, akkor a következővel már ki is tudtam volna nyírni és talán az artyk is meg lehettek volna. Ide már egy doboz Seduxen sem lenne elég!
-
jano_77
nagyúr
megkérdezném itt is tisztelettel, hogy az AMX 50 100-at érdemes eladni és tovább menni vagy inkább tartsam meg és felejtsem el az utána jövőket? Ez egészen megtetszett a végére és élvezetes köröket is sikerült mennem vele. Legutóbb még az ÁSZ is összejött
-
jano_77
nagyúr
Ma mentem pár csatát csak azért, hogy a hiányzó 5K XP-t össze szedjem az 50 100-al az utódra.
Olyannyira sikerült, hogy egészen jó köröket sikerült mennem vele ismét és most végre - majdnem az utolsó csatával - meg is lett az ÁSZ is egy remekre sikerült körrel. (én annak éreztem legalábbis belülről is, bár a Type59 vmiért haragudott rám, mert be is írta a közösbe a helyemet, pedig épp Neki indultam segíteni, csak hát a T29 mögé kerülve) Na mind1, sikerült az a lényeg 1.469 alap XP-el.
Más: vmelyik nap Soulriver berakott egy képet, hogy micsoda összeállítást osztott Neki a drága jó MM. Kérdezem én, hogy a következő mennyire volt fair egy ilyen pályán!?
Annak ellenére, hogy szerintem a sok meddel az enemynek sokkal nagyobb esélye lett volna, végül megnyertük a csatát.(#44828) +SoulRiever- : mármint hogy a süllyedésével!?
-
jano_77
nagyúr
Nem értem miért akarod free-ből átlépni az M103! Az egy nagyon jó kis tank.....legalábbis az volt, mikor még toltam vele. Annyira, hogy el sem adtam, mikor meg lett az E5, csak jóval később, mikor megszorultam kicsit és kellett a kredit. De nagyon sajnáltam.
(#44812) szbalogh: a chat nálam is kihagy! Egyik csatában jó, másikban nem...majd megint jó és megint nem!? Nem állítgatok semmit, magától jön helyre és egyszer csak újra tudok írni. Már azt gyanítottam, hogy kaptam egy chat bant, de arról szoktak azért értesíteni, ha jól emlékszem!?
-
jano_77
nagyúr
Nem tudom mit változtattak az új patch-ben, de tegnap 15 csatát mentem az AMX 50 100-al - már csak 5K XP maradt a 50 120-hoz - és ebből talán 2x tett tier 10-be, és akkor is szakaszban voltunk. Mikor egyedül mentem, mindig top tier voltam! Nem lenne rossz, ha így is maradna!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #44773 üzenetére
Csata közbeni csata idő vissza számláló sem működik - vagy van akinél igen? - így nem lehet tudni, hogy mennyi van még hátra a csatából!? Ez mondjuk egy védő modban nem lenne hátrány, hogy tudjam, meddig kell még kitartani!
FPS és PING jelző sincs!? Nem értem miért kell ekkora trógernek lennie a WG-nek!
A kis hazánk kormányát tudnám hasonlatként felhozni, mert kb ugyan ezt csinálják!
Dugó díjat vezetünk be, meg autókat tiltunk ki, de hogy a lehetőségét megoldanák, hogy az emberek akik autóval járnak dolgozni, le tudják tenni a kocsit kulturált, védett parkolókban, arra nincs ész!
WG ugyan ez: ellehetetlenítik a mod gyártókat illetve mod használókat - nem mondom, hogy a csaló modokat OK - de arra nincs eszük - illetve tudom, hogy elkezdődött már vmi - hogy a legnépszerűbb, NEM csaló modokat alapból beültessék a játékba, hogy ingame lehessen beállítani ezt-azt! Az alap játék egy rakás fos, nem lehet élvezni és totál uninformative! -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #44769 üzenetére
Ezt a szakaszos bug-ot mi is tapasztaltuk. Haver ki is volt tőle bukva rendesen.
Volt egy jó köröm a kis amcsi Scorpio-al, de sajnos a végén csak elveszítettem.
Nem értem, hogy a nyomi T29, hogyan vett észre, hiszen direkt jóval a bokor mögött mentem és álltam, hogy ne lásson meg!?
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #44555 üzenetére
Szerintem a Te kezedben nagyon jó gép lenne. Még nekem is jól muszikál, pedig fényévekre vagyok tőled. Szerintem nem fogod megbánni, bátran vágj bele. Most, hogy buffolták az átütését, még jobb lett, de szerintem előtte sem volt rossz.
CDC szerintem hatalmas FUN jármű, igaz, hogy papír jószág, de nagyon gyors, remek ágyúval megáldva, jó csőlehajlással!(#44567) lacibacsi: FCM mindenképp, ha kreditet akarsz termelni! Mindkettő meg van, tapasztalatból mondom, hogy SOKKAL jobban tud keresni a franszia. De amúgy emiatt még a CDC-n is érdemes lehet elgondolkodnod, mert az is baromi jól keres!
-
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #44541 üzenetére
Mutz miért nincs az összehasonlításban? Amúgy már régóta azt hangoztatom, hogy a Type59 konkrétan egy hulladék lett, de mindig csak le lettem oltva.
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #44528 üzenetére
Az a furcsa, hogy Neked csak most lettek ilyen csatáid! Lehet ezért sikerült olyan szuper unicum statot elérned!?
(bocsi, ezt nem hagyhattam ki)
De tényleg, nekem is nagyon régóta vannak ilyen abszurd MM sorsolások, amikről többször is tettem be képet is, de mindig csak leoltottatok! Sajnos egyre inkább érzem azt, hogy itt a háttérben manipulálnak, eldöntik a csatákat, hiába minden. Éppen ezért az utóbbi időben egyre kevésbé idegeskedem a játékon és nem is hiányzik úgy mint régebben, mikor nem játszom. (ha esetleg vki tud jó adok-veszek oldalt, az ossza meg velem, akár privátban is, érik lassan a "lánykérés") -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #44372 üzenetére
Tegnap belefutottam néhány díszpéldányába kis hazánknak! Talán mondanom sem kell, hogy a kempelők többsége innen kerül ki - legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Chaffee-el volt és Karelia-n mikor nekünk kell bázist foglalni, a hegyen maradt és ott ücsörgött, miközben az enemy lerohant minket. Mi persze semmit nem láttunk, mert a spotterünk leghátul ült egy szikla mögött! Mikor meglőttem, hogy kicsit motiváljam, még Neki állt feljebb! R***djon meg az ilyen kis nyomi! Nem értem meg az ilyenek miért erőltetik a WOT-ot!? Annyival jobb lehetne ez a játék, ha a sok ilyen és hasonló tirpák vége felmérné, hogy Neki ezt nem kell erőltetni, mert csak az idejét és persze másokét rabolja és végre letörölné a gépéről! De az sem baj, ha fent hagyja, csak ne lépjen be többet!
-
jano_77
nagyúr
én kb 75 %-ban ilyen csatákba kerülök.
(#44370) galervin93: lehet, hogy emiatt van az, hogy az utóbbi időben egyre kevésbé visel meg az, hogy kevesebbet játszom!?
Nincsenek elvonási tüneteim, egészen jól vagyok a játék nélkül is. Most, hogy vége lett az EB-nek, jöhet újra a futás.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #44186 üzenetére
Megnéztem számszerűen, ezt az arányt, amit említettél a WR és WN8 tekintetében és a következőt kaptam:
6.936 lejátszott csata alatt 0,22 %-ot esett a WR és 50-et nőtt a WN8! A 0,22% talán leírva kevésnek tűnik, de 26K+ csatánál már tudjuk, hogy sok csatát kell nyerni ahhoz, hogy minimálisan is növekedni tudjon a WR. Ezek Noobmeter oldal adatai, itt vmiért a WN8 ugrást még nem updatelték. Ha azt is figyelembe veszem, akkor 1794 az aktuális WN8 értékem, ami azt jelenti, hogy majdnem 90 emelkedett a WN8, miközben folyamatos bukó szériában vagyok! Még hogy nincs szopó ág!? Akkor a majd 7K csatát a sok remek matekos - akik mindig azzal jönnek, hogy pár csata alapján nem lehet állást foglalni - minek neveznék?!?Ugyan ezen összehasonlítás Wot-life.com oldal adatai alapján (itt sajnos csak 2015.04.08-tól volt mentésem)
(sajnos nem sikerült ugyan olyan méretre hoznom a két mentett képet)
De egészen jól látható, hogy a WR és WN8 nem függ össze!
-
jano_77
nagyúr
Hála az égnek ma is agyhalott mohákat kaptam csapattársként, így 15 csatánál többet nem is mentem, az is bőven elég volt.
A-TEAM-ek a mai napról, hogy mennyire szuperek is voltak:Azért jutott jó is a mai napra, történetesen egy Skoda T40 ÁSZ. (Nagyon jót tett a tanknak a kis buff, amit legutóbb kapott
)
(#44186) szbalogh: végül is nem mondtad, hogy milyen arány van a kettő között és tényleg, igazad van a FORDÍTOTT arány is arány.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #44129 üzenetére
Nagyon sokszor előfordul csata közben, hogy a tank, akkor látható, mikor fedezék mögött - mondjuk egy épület - mögött van, majd mikor kijön mögüle, különös módon köddé válik! Ez számomra nagyon idegesítő jelenség és tényleg csinálhatnának vmit a spot rendszerrel, mert ez nonszensz szerintem!
-
jano_77
nagyúr
Én nem tudom pontosan, hogy mennyi az annyi - nyunyu a tudora az XP számításoknak - de ha jól tudom minél több skill-ről van szó, annál több XP-t bukik az ember, ha nem gold-al ülteti és képzi át egy másik, azonos osztályú tankba a legényeket.
Biztos vagy Te ebben a 35K XP-ben!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #44089 üzenetére
Ezek szerint Téged nem zavar az a nem kevés mennyiségű XP, amit az átképzéseknél veszítesz!? Vagy goldért csereberéled a legényeket oda-vissza? Csak azért kérdezem, mert sokan erre sajnálják a goldot, viszont szerintem meg kreditért való átképzéssel nagyon sok XP-t lehet bukni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest