- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Végre újra magyarok egy Jingles videóban! És persze a baromállat szerepkörben.
-
bullseye
addikt
válasz
jr1994 #23777 üzenetére
100M1 jó kis pötyögtetős tank, és szerintem elég jó az álcája is (bár én egy 3 skilles csapattal próbáltam). 101-ből hiányzik szerintem minden elrettentő erő. A páncélja néha pattint, de általában simán belövik a szintjén is, álcája elég közepes, az ágyúja orosz mértékkel pontos, de kicsiket lő, így nem ijeszt meg senkit. El kell intézni, hogy ne lássanak, vagy ne rád figyeljenek, és akkor azért szépen lehet vele aratni, de ahhoz vagy jó csapat kell, vagy szakasz, vagy nagyon nagy tudás. Nekem egyik sem volt.
-
bullseye
addikt
A kérdés nem onnan indult, hogy aki jól játszik, mennyire nézi le és szopatná halálra a paradicsomokat. A kérdés inkább arra vonatkozik, üzletileg jó döntés volt-e frusztrálni a játékosállomány nagy részét. Én még hozzá sem fogtam, de QB-n látom milyen ideges, ha valamelyik nem jön össze 3-4 körön át. Akkor mit fog érezni egy átlag játékos 25 kör után. És persze mennyi az esélye, hogy a küldetéseket nerfelik emiatt itt-ott, vagy átállítják a szokott hétvégi akciókra (érj el összesen X sebzést/killt/xpt), legalábbis a kisebb tankoknál, mint a STUG.
-
bullseye
addikt
Érdekes kérdés, hogy mennyire fogja zavarni a gyengébb játékosokat, hogy esélyük sincs megszerezni a küldetés tankokat.
Amúgy ha már egyik megvan simára és továbbment az ember vissza lehet térni, hogy az extra is meglegyen?
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Pár napot kihagytam, de úgy tűnik a játék további pihenőre akar rávenni.
-
bullseye
addikt
Lehet, hogy ti nem érzitek ezt olyan szörnyűnek, mert ti is jól álltok, de nekem felfoghatatlan, hogy ő kék, én meg éppen csak zöld.
Még ha teljesen egyenes arányosság nyilván nincs ebben a kérdésben, de akkor is. -
bullseye
addikt
válasz
bullseye #22120 üzenetére
Azt hiszem ez kimegy YT-re is. Szépen lemosták őket (tanulócsapat gondolom...), majd a megmaradt artyt (obj. 261) kihívták párbajra, ha megöli az övéket (T92 azt hiszem), akkor foglalhat. Megölte. Betolták a capbe (már az övéknél volt szinte), díszsortüzet is kapott, pedig rájuk lőtt, ami nem szép. De jó móka volt.
-
bullseye
addikt
Quicky és QSF Vs. HAC-L most .)
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles #22028 üzenetére
Vagy csak ilyen kevesen tartják meg 100 csata felett.
-
bullseye
addikt
Egyrészt 50-60 kommentből max. 3 tényleg irigy idióta volt, és többen is leteremtették a főbarmot, úgyhogy az átlag szerintem nagyon is rendben van. (Hacsak nem volt hatalmas tisztogatás a hozzászólások között.)
Másrészt bár ez a "mi magyarok" dolog tényleg elég buta dolog, de az, hogy rosszabb, mint a baromság mert szidjuk a saját hazánkat... az stílszerűen, még rosszabb. -
bullseye
addikt
Mindig elkövetem a hibát, hogy nekiállok az 5x napoknak, mert akkor gyorsan lehet haladni... mindig rájövök, hogy nem.
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
QB éppen 12 órás jótékonysági menetet tart, ha valaki kíváncsi, vagy adakozna.
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #21458 üzenetére
Hát, éppen félálomban voltam, de mikor QB kilőtte, egy "Die in auschwitz" vagy hasonló beszólással reagált. Úgy általában szoktak kapni chaten, és egész jól bírják, de ez nekik is sok volt, ment a képmentés róla (a streamen nem látszik a chat, talán éppen az ilyenek miatt). Jingles megpróbálta kicsit mentegetni, hogy hátha csak valami nagyon hülye vicc, mert ugye Levi, az meg zsidó eredetű (így sem tartották viccesnek persze...), de a közösség hamar megfejtette, hogy magyar, és a Levente rövidítése lehet...
-
bullseye
addikt
Innen is szeretnék gratulálni cs_levi-nek a Magyar Büntető Zászlóaljból országimázsilag. Olyan 5000 ember nézte épp QB közvetítését, amikor kitört belőle az idióta. Most vélhetően lesz némi ideje meditálni és elérni a lelki békét.
-
bullseye
addikt
válasz
jozefgucci1 #21338 üzenetére
AT15 teljes ágyúkitérítés mellett, ha a tetején a puklit elrejted, egész jól pattint, még néha T9-ben is. Kár, hogy T10-be is gyakran kerül, és pont az ágyúnál simán belőhető...
-
bullseye
addikt
Azért a "last 1000 battles" a noobmeteren elég sokat elárul szerintem. Mert van aki 20k csatán át csak a szép tájat nézte, és már soha nem húzza fel a statját pirosból, hiába lett háromszor olyan jó. Meg van, aki vett egy jó accot, de az előre gombot alig találja.
Remélem az XVM-ben egyszer lesz ilyen szám is (meg a WN9-ben spot)
@drane
Nem rossz stat ez ennyi csatával, de előbb juss el inkább T8-ba önerőből, és csak aztán szerezz be prémtankot. Ellenkező esetben is jól lehet vele keresni, de sokkal kevésbé élvezetes a játék. -
bullseye
addikt
Mentem 3 jó kört, aztán elővettem a mumus SU-101-t. És akkor úgy döntöttem, hogy mára jobb abbahagyni. Holnap meg nem elkezdeni...
-
bullseye
addikt
Remélem a kezdő hajónk egy TOG II* lesz!
-
bullseye
addikt
Voltál tévében is?
Én meg pont nem néztem... -
bullseye
addikt
Közvélemény kutatás: angol T4 Matildát ki milyen ágyúval szereti?
-
bullseye
addikt
Egyben egyetérthetünk: Tanks are big
-
bullseye
addikt
Hát én megnéztem a statjait. Kill jó, WR jó, damage gyenge. Gondolom vagy előreszalad lő egyet meghal, vagy hátra marad és a sérülteket vadássza hősiesen a vereség előtt. Viszont egészen véletlenül pont a fő fókázó tankkal megy. Szerintem ő már nem a "nem érdekel, de tank, meg beragadt a W" játékos. Ő a borzalmas tagság része, de legalább lent marad.
-
-
bullseye
addikt
válasz
Djuree #20034 üzenetére
Hát, én egy hete eladtam az amerikai T7 artymat, mert mindent mellé lőtt, néha a jelzett körön túlra is. A Francia Lor 50 még megvan, meg valami alacsony szintű angol, mert még azok a legpontosabbak, ami szinte semmit nem ér, de legalább gyorsan újratöltenek
Mondjuk Lorral levettem egy TOGból két lövéssel 1000+ HPt, na ő szerethetett. Kár, hogy azon a hajón kívül semmit nem tudtam eltalálni vele.
-
bullseye
addikt
Az én szintemen szerethető volt, mert kicsi az alfája (T30/object704-hez képest), ezért a gyenge játékosok hajlamosak kint maradni előtte cserélni (vagy mondjuk láncolás után, ha már majdnem újratöltöttek), viszont a tűzgyorsasága sokkal jobb, így amikor megkapják a második 500+ lövést általában bepánikolnak.
-
bullseye
addikt
Facebookos WoT-lopást láttátok már? Ground War: Tanks néven fut, ha valakit érdekel.
A jó hír: nincsen arty! -
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
válasz
#21346560 #19251 üzenetére
Egy TOG, aki rám látott annyira, hogy megöljön, de nekem csak a lövés után spotolódott fel. Kicsit fura volt, de nem tudom mennyire. Csak hogy legyen valami hasonlóból replay is, ne csak beírás a titkos lopakodó TOGokról. A képet meg van Gogh készített, azért ilyenek a színek...
-
bullseye
addikt
válasz
bullseye #19242 üzenetére
Na megtaláltam. Így újranézve kissé meh. 11:00-nál szerintem elég közel voltam a bokorhoz ahhoz, hogy lássam a TOGot, de alig egy kis rés volt a sziklák között, szóval...
Itt csekkolható -
bullseye
addikt
Van valami mód arra, hogy gyorsan végigfussak replayeken, csak a statokat nézve? Nekem is volt valami TOG anomáliám, csak kevésbé érdekelt, és mivel T6-T8 játszottam, kicsit sok a lehetséges fájl.
-
bullseye
addikt
Engem a 7/1 érdekel, mert úgy tűnik van némi mozgékonysága, jó a függőleges ágyúkitérítés, és erős homloka van. Esetleg a halálcsillag, de az még elég messze.
-
bullseye
addikt
100M1 nem egy zseni, de egész elviselhető volt, mert mozgékony, az ágyúja is gyors, egész pontos is, csak az a lövegsüllyedés. Ehhez képest SU101 iszonyatosan szívat. Nem rossz amúgy, csak T8-ban szerintem kevés amit tud (se páncélban, se alfában, se lopakodásban nem jó), és hiába osztok vele néha 2000+ sebzést, nagyon csapatfüggő, hogy összejön-e a duplázás.
A44 nekem is friss. QB olyan jókat megy vele, pattognak róla ezerrel. Na ezt még nem éltem át
-
bullseye
addikt
Végre lesz majd néha több TOG is egy oldalon. Pláne ha a klántársak is beszerzik. Mert ugye alone TOG is sad TOG.
-
bullseye
addikt
Közvélemény kutatás: kinek milyen mod működik éppen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest