-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Hát komolyan így van ahogy írod. Én is használok auto célzást, de kimondottan azokra a tankokra, amiket tudom, hogy átlövök sima lőszerrel.
De mikor jön a nyomi és még be is írja, hogy "noob" hát ez a kiégés... 1000 csatás semmire kellő játékos, kilőtt full goldot használva, mekkora pro
Akkor megy el a kedvük, amikor auto célzás közben pattan a gold... olyankor priccolnak a szikla mögé és nem értik, hogy mi a baj, meg csaló vagyok, mer pattant a gold
-
scyllarus
veterán
Vállalom itt, is, névvel, én írtam az aw-ben. Igen izgalmas volt lőszer nélkül, és nem tudtam, a botok mit fognak csinálni, a legvége így már sima volt, de előtte izgalmas volt. Nem mellesleg általában az ottani botok jobbak a wotos játékosok kb. 70%-ánál, lásd 2. idézet.
Lehet mosolyogni, de kíváncsi leszek erre a mosolyra később. Az a játék már most egyértelműen, mérhetően jobb a wotnál, az élményfaktora összehasonlíthatatlanul magasabb.
Itt meg lehet az egylövéses artys képeket mutogatni (hiszen az arty csak a bénákat egylövésezi, ugye? ), meg szidni a játékosállományt. Mi meg jó páran jókat játszunk ott, bosszúság nélkül, ami itt senkinek sem megy[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
-
scyllarus
veterán
válasz Diarmand #33059 üzenetére
Nem akarok én senki áttéríteni, csak ha már megidéztetek, gondoltam kiegészítem pár dologgal. Ha megnézitek a két topicot, össze lehet hasonlítani a panaszos hsz-ek arányát. (Janót levonhatjuk mindkét oldalon )
És az egy kialakulóban lévő, pre-béta állapot, ez meg egy évek óta futó, kész játék (most a nevében béta hülyeséget hagyjuk)
Mindegy, több időt erre nem kívánok szánni, de ne az EA2-es tapasztalataiddal vesd össze, EZ a játék fejlődik"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
addikt
Na, kitisztítva a billentyűztet teljesen más hangja lett és más érzés is a gombok lenyomása. Konkrétan rosszabb, szoknom kell.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
grizlisandor
veterán
Az indien és a PTA témához hozzászólva, az Indien egy nagyon jó tank. Jó ágyú, csőlehajlás, pattogós és egész jó camo. PTA-n hétvégén meglett a nagy ágyú, hát kezdem bánni, hogy ezt a tankot választottam első Tier IX-es tanknak. A pen/dmg jó lenne, de a töltésidő borzalmas, 100% legényéség+töltésgyorsító 11 sec alatt tölt és lassan szűkül(a szűkülést mondtátok). Csőlehajlásba/camóban gyengébbnek tűnik, mint az indien.
-
h1mpi
félisten
válasz grizlisandor #33067 üzenetére
Akkor a RU után pihentetem ezt a vonalat. Sok jót még nem hallottam erről a tankról.
Fully electric lifestyle!
-
Bingisz
addikt
válasz scyllarus #33064 üzenetére
Hát a zárt bétából a wot is fejlődött. Nem is keveset. Sőt ha elolvasod az akkori hsz.-eket, akkor ugyan azt látnád, mint most az AW topicban. Az újdonság varázsa mindig ilyen. Láttunk már erre példát a WT személyében, aztán kiderült, hogy mégsincs kolbászból a kerítés.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jozefgucci1
addikt
Miről maradtam le már megint áhh . Ennyit számít , hogy pár napig nem néz fel az ember és elszabadul a ménes
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
diegho
nagyúr
válasz grizlisandor #33067 üzenetére
Én sokat agyaltam, hogy mit húzzak ki. Valami mozgékony, jó ágyús tankot akartam. Mivel volt normális legénységem a T55-ről, ezért a Német evidens volt. Azért döntöttem a leo mellett, mert a másikat a régi accomon már kihúztam, no meg az azért az armorra is alapoz, de a Gold esőben idegesítene, hogy a kis dpm miatt maradok alul.
A PTA-n a top torony csökkenti a töltés vagy célzásidőt?
-
-
Diarmand
senior tag
válasz scyllarus #33064 üzenetére
Ha majd az AW-t is annyian játsszák, mint a WoT-ot, akkor hidd el, legalább ennyi sírás lesz ott is, mint itt. Ha már most vannak pár perces 15-5/3-as vereségek, mire számítasz ha eljön a nyílt béta hm?
A másik meg a PvE játék. Ha ennyire tápak a botok hard fokozaton, hogy képesek felismerni azt, hogy mikor és hogyan mentsék meg a társukat, akkor te miért olyan fokozaton mész, ahol még arra is képtelenek, hogy ne lőjenek fölöslegesen egy átlőhetetlen fedezéket?Annyira bírom, hogy jó MMO játéknak van leírva az AW, csak a helyzet az, hogy ahogy TI játsszátok, az nem MMO és innentől fölösleges hivatkozni bármilyen újdonságra és összehasonlítani a WoT-tal. Ti egy kooperatív single-player játékot toltok és ezt állítjátok szembe a WoT-tal, aminek annyi értelme van, mint hosszú zárt bőrkabátban huggyantani egyet. Ha valóban "igazságot akartok tenni", akkor tessék szépen valódi játékosok ellen menni, szépen benyalni a csúfos vereségeket vagy éppen túl könnyű győzelmeket és majd ezután gyertek ide és hangoztassátok azt, hogy mennyivel jobb játék is az AW. Megelőlegezem azt is, hogy amint nyílt béta lesz a játék, ugyanannyi hülye lesz ott is, mint itt, ha nem több az újdonság varázsa miatt, ahogy azt Bingisz is írta fentebb.
Itt pedig kicsit a két értelmiségihez szólnék hozzá, wall2-höz és sp3cnazhoz. Szóval mindketten azt állítjátok nagy vehemensen, hogy a gold skúló miatt olyan a játékosállomány amilyen. Hoztatok fel bármilyen érvet ennek alátámasztására? Nos, akármerről nézem azt a pár hozzászólást, ami tőletek jött ebben a témában, nem látok semmit. Most pedig csipákat kinyitni.
Mutassatok nekem egy olyan ingyenes online játékot, ahol nem megy azon a sírás, hogy mennyi hülye van a játékban. LoL? BF 3? BF4? Dota2? DnD online? Lehetne sorolni az összeset, mert - bármily hihetetlenül is hangzik - mindenhol ugyanazok játszanak. Nincsen minden egyes játékhoz különálló játékosbázis eltérő képességekkel, mert Random Siemka letöltötte ezt, azt is, amazt is. Csak pár link a teljesség igénye nélkül: [link], [link], [link], [link], [link].
Most jött el az a pillanat, ahol el lehet árulni, hogy mi köze ennek az aranylőszerhez? Mondjuk úgy, hogy rohadtul semmi. Nem attól lesz valaki full retard/piros, mert arannyal tud lőni. Aki ennyire hülye, az aranylőszer nélkül is az lesz, max egy picit kevesebb átlagsebzéssel. De mondanék még valamit. Már az aranylőszer előtt is rengeteg sírás volt a sok siemka miatt. Arcra esés a köbön.Úgyhogy srácok ha legközelebb is úgy döntenétek, hogy velem szálltok vitába, akkor kicsit több konkrétumot kérek normálisan érvekkel alátámasztva, nem pedig olyan megdönthetetlen marhaságokat, hogy "Ugye ezt te magad sem hiszed el amit leírtál", meg sp3cnaz hihetetlen látnoki képességeit.
-
jozefgucci1
addikt
Ez kicsit olyan mint amikor a Cod -os átmegy a BF topikba . Nem szeretik ott sem és itt sem lesz senki népszerű az biztos. Nem ragozom ami már amúgy is lentebb le van írva. AZ AW most fog open beta állapotba lépni és ugye azt még majd csak most kezdik igazán foltozni . A magam részéről azért várok egy erős AW-t , mert akkor talán így több törődést kapunk a WOT-ban.
Amúgy nekem hétvégén T6-8 ban nagyon adta . Nem törődtem semmivel csak játszottam .
Amúgy nem tudom ki hogy van vele ,de nálam az első öt csata ami olyan kiakasztó . Mikor nem vagyopk elégedett semmivel és ennek hangot is adok . Ez a " Mióta szűkül-fordul-gyorsul ez ilyen lassan " ? . Megint nem ment senki a másik oldalra ." Kritikus-kritikus a 64 HP-s tankba " Persze mindezt hangosan .Viszont ha ez lemegy és a nejem rám zárja a nappalit , onnantól lenyugszom
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
mrszitya
senior tag
-
bluyoo
nagyúr
Tök jó vettem egy prém napot, ellőttem a holnap lejáró +20% +10% -os bónuszokat.
Ere a szlovák k.csögje egy arty-val, azzal szórakozik, hogy nem enged továbbmenni. Éjszakás voltam nem bírtam cérnával, beleeresztettem egyet, majd még egyet, mert nem értett a szóból (tudta mit csinál). Erre nem felrobbant a k.csög! Máris kész egy óra ban!
Hát szívesen találkoznék most vele, a szabad egy órámban ......[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MinionFlasH
senior tag
A mostani küldit hagytam mert nem ér annyit, deeee ezért ( T8-as 4202P prémiusz) tankért hajlandó vagyok egy ideig a gép előtt létezni, kelllllllllllll. Akkor lesz baj, ha ez az idő nem lesz elég....
Meglett az 50 100 idáig nagyon ígéretes, a nagy löveg még nincs meg, de így is 1400 körül alakult az átlagsebzésem vele, ez nálam nem számít rossznak.
Viszont a csata elején el lehet dönteni mennyire lesz jó a csata, amikor sok kemény tank van akkor borítékolható, hogy desszantolni kell, és ez vagy bejön vagy nem.
Amit elcseszek rendszeresen, hogy meglátok egy prédát aki nekem akarja adni a HP-ját, és extázisomban kimegyek és puffogtatom bele az áldást, igen ám, de nem tudom felmérni ki mekkorát sebzett belém, és az 1400 hp, gyorsan elfogy. Nemegyszer előfordult, hogy 1200kiosztott sebzéssel visszahúzódok, ránézek a HP barra, és ott vigyorog a 300hpm... Mondjuk az is előfordult sokszor, hogy 59hpval lebontok még pár tankot, mert ugye ilyenkor már átgondoltabb az ember, és ésszel játszik!
A fentiekkel csak azt akartam mondani hosszú a kitárazása(3 sec 1betöltése, és ebből ugye 6 van), így kezdek rászokni, ha 1-2 ki tudok osztani hp vesztés nélkül, akkor visszahúzódok, kivéve mikor elgurul a gyógyszer!
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz MinionFlasH #33080 üzenetére
Amit elcseszek rendszeresen, hogy meglátok egy prédát aki nekem akarja adni a HP-ját, és extázisomban kimegyek és puffogtatom bele az áldást, igen ám, de nem tudom felmérni ki mekkorát sebzett belém, és az 1400 hp, gyorsan elfogy
Lehet talalni egy rakat hit logger damage panelt. Pl. ezt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
csapee
őstag
Ha lehet belepofaznom?
Hat ha olyan lesz mint a 9-es, akkor az egy nagy fostalicska. Olyan pontatlan az agyu (vagyis inkabb random), hogy 100m-rol mar komoly celzast igenyel. Ha mar papir lehetne pontos is nem?
En csak a 13-90en levo felesleg miatt fejlesztettem ki, de sztem hamarabb veszek 10-es artyt mint ezt a "csigazabalo plehdobozt".[ Szerkesztve ]
Csapee
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #33080 üzenetére
De ismerős szituáció!
Aztán amikor meg kilőnek, mert rambóztam, anyázok rendesen. Majd 2 perc múlva, amikor járok egyet, gondolom át a dolgot és jövök rá, mekkora marha is voltam.
Szegény Tiger 2 nálam sűrűn van javítva. Csatából nem nagyon jött úgy haza, hogy ne kelljen toldozni-foltozni.
Persze, amikor a másik tigris kettes tornyát 200 méterről nem lyukasztom át, mert pattan, akkor néha elgurul a gyógyszerem.
Meg kellene tanulni higgadttabban játszanom... -
SoulReaver
veterán
Mekkora mákom volt előző csatában...Csak, hogy ez romlott mák volt
2 helyre is beszorultam a csata felénél kb.. szánalmas, hogy nem lehet kimászni az ilyen helyzetekből...
Innen kb 2 perc alatt nagy nehezen kiforgolódtam, de addigra lement a csata nagyja...
Itt már nem eresztett az anyaföld
És persze senki nem segített. Minek.... Még elvenném a sebzésüket lol...
De azok ugattak leginkább, akik elhullottak az enyémtől is kevesebb sebzéssel... Idegesítő, hogy nem tudom elküldeni őket a picsába...
-
zozyk
addikt
válasz jozefgucci1 #33088 üzenetére
Rágalom..
-
MinionFlasH
senior tag
-
h1mpi
félisten
Azért az RNG, hogy az M46 Patonnal szemből a 45 fokban beforgatott E 100-at belőttem a láncnál rendes lőszerrel
-
h1mpi
félisten
Hű gyerekek ez a Cromwell B 6. érzék nélkül nagyon kemény tank. A streamek alapján egy pontos, gyorsan szűkülő tanknak ismertem meg, hát a játékban nem ilyen. Megint bevásároltam úgy érzem...
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem pedig megint tankleírást kaptunk ala H1mpi egy perc után ! Lehet nem kellene erőltetni ezt így ebben a formában.
Csak a sima cromwelről tudok nyilatkozni . Botrányosan nagy melléket tud lőni totál beszűkülve is néha. A célzás gyorsító alap . Viszont gyorsan tölt , mozgékony és brutál sebzést lehet vele kiosztani . A Buldog után a második kedvenc tankom . Sajna a három csíkról mindig lecsúszom egy picivel .
-
törölt tag
Nem sok különbség van a két és a négy képességes legénységben, mert két garnitúrát is használok vele.
Ha lehet, akkor inkább megállok vele lőni, ha nem lehet, akkor 50 méternél messzebbre inkább nem lövöldözöm vele.
Minden prémtanknak van valami hátránya is, ennek ez, mozgás közben egy hajszállal pontatlanabb a Cromwellnél.
Ettől függetlenül szerintem szuper vas, csak meg kell szokni.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Akkor kifarmolom a 6 .érzéket.
-
mcwolf79
veterán
Biztos jó stream-et néztél?
Mert a Cromwell B minden csak nem pontos és gyorsan szűkülő tank.
Nagyon jó tank, de kell bele egy nagyon jó legénység. Nekem már majdnem fullos a 4. skill (ugye az a legénység van benne amivel végigtoltam az alap brit med ágat + 1 rádiós), de így nagyon brutál. Full álcás legénységgel sokszor azt sem tudja szerencsétlen ellen hogy honnan lövök. Ha meg rárontok valakire (nehéz tankra) az biztos hamarosan garázsmenetet tart.Picit lehetne a csőlehajlása jobb, de ezt leszámítva király gép. Viszont mint a legtöbb papír med nem nagyon elnéző ha hibázol, ezért taktikus játékot kíván, és nagyon észnél kell lenni, hogy mi történik a térképen.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
xAttilax
őstag
pedig az egyik legjobb tank egy normális legénységgel:
megvan vele a 3 jel a csövön + vagy 70 nagy kaliber, egy kilo top gun, pool medal...stb
ja persze, nem vagyok egy epic játékos, szóval ez bárkinek sikerülhet vele
[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest