- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
-
mtade
aktív tag
Buta kérdésem lehetne?
Hellcaten mennyire gáz a nagy ágyút összegrindelni?
Freexpbőf felmenne rá a torony, motor, lánc, de nincs több, és jövő héten szükség is lenne rá.
A wolverine legénysége elkezdte az első skillt, az mehetne bele. Langyos átlagosnak mondanám a tanktehetségemet...Köszi a válaszokat előre is.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
[HUN]Dani
őstag
válasz HellGreg #31901 üzenetére
A prémium tankok nem hoznak több free xp-t, mint más tankok. Majd, ha kifejlesztesz egy tankot elitre akkor gyűjtheted rajta tovább az xp-t amit később free xp-re válthatsz némi goldért cserébe. 1gold/25xp. A prémium tankok alapból elit járművek, így ott nem kell a fejlesztésekkel szarakodni.
magyarsrac
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Van már 8.9-re olyan minimap ami azt is mutatja, hogy az ellenséges tanknak melyik irányban van forgatva a tornya?
ARL44
Nem rossz tank, de nagyon szereti benyelni a lőszert. Ha kapsz megfelelő támogatást a csapattól, akkor viszont remekül lehet tarolni az átlag 300dmg-es löveggel. A célzási sebessége csapnivaló, a kapáslövéseket a lövész legtöbbször elvéti még közelről is.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Megadta magát a wolverine is, tank ász. Ha valakit érdekel, akkor 1170 alap xp-nél már megadja, 1638 sebzés és 5 kill mellett. Felmentem a leshelyre ott szélen és jött egy nagy horda szembe (egy noob kv1 szakasz meg a hozzájuk csapódók), akiket megcsipkedtem. 1 lepattanón múlt a top gun, de mindegy, jó ez így is.
Azt csinálom most már, hogy amikor a fejlesztés utolsó harmada kezdődik és még nincs tank ászom egy tankra, akkor telerakom arany lőszerrel és többet használok. Működik a szisztéma és mivel kevés ideig aranyozok, ezért anyagilag is kibírható.
A WT ágon az ötös tankkal nem boldogultam egyedül eddig, eladtam a csába, mert még arannyal sem adta meg a tank ászt.
Győzelem!
Map: Ensk
Date: 2013.11.21. 10:33:05
Jármű M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat 3 542 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 36 114
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
dfsz34
őstag
válasz KaLeun #31917 üzenetére
Miért fontos bármi is ebben a játékban?
Egy cél, amit elérhetsz, ha akarod.
A másik dolog, hogy kevés tankot tartok meg, csak azokat, amikkel valamiért jó menni (pl t18, hellcat, t71, is3, su101 stb) és ha tank ászt akarok, akkor kell megcsináljam, amikor fejlesztem éppen.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #31918 üzenetére
Én a Pantherrel a 60.-ik csatára szedtem össze az ászt, de az előtte lévő csaták 90%-át is jónak éreztem, még amikor vesztettünk is.
A vas jól teljesített, érzésem szerint én is kihoztam magamból a maximumot, de a legfőbb, hogy jól szórakoztam.
A plecsni csak az e-pénisz méregetéshez kell. -
Djuree
félisten
volt már vmi akció mert megint megnyerte a golden joystick dijat a wot?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bad Pritt
félisten
válasz #43783936 #31922 üzenetére
Én a végén eskü élveztem, sikerült is a winrate-et felhúzni vele 50 fölé.
Mondjuk igazi pénztemető volt, mert sokszor kellett aranylőszerért nyúlni a töltősnek, cserébe nem sebzett azzal sem nagyot, de hát istenem, az is csak 90-es pennel bírSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KisApám
addikt
Észre vettem ma, hogy a WoT a német tankokkal szivat, az oroszokkal jól bánik velem.
És nem az van, hogy az oroszokkal jobban tudok menni.
Mindegyikkel kicsit szarul.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Kakumix
senior tag
válasz Geza26 #31940 üzenetére
Nem kell félni a B1-től csak ne várd el, hogy minden tucatnyi találó lövésből legyen 5-6 átütés és még sebzés is
Két taktikát is tudok ajánlani hozzá:
1. menj távol, hogy ne tudjanak meglőni és ez lehetőleg valami magas hegycsúcs legyen - lehetőleg oda szüless, mert különben kevés a 15 perc, hogy feljuss - és innen lefelé lőve a gravitáció felgyorsítja a lövedékeidet, amivel nagyobb az esélyed a sebzésre
2. mehetsz a darálóba is vele, mert senki nem veszi komolyan, nem érzi magára veszélyesnek így akár az utolsó kilőtt tank is lehetsz ott[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Geza26 #31940 üzenetére
Ha ki van maxolva, akkor annyira már nem gáz. Az ágyú persze szar, de nagyon nagyon gyorsan fordul és amúgy nem is olyan lassú, mint sokan hiszik. A weakspotok ismerete alapkövetelmény, A legtöbb 4-es is gondot fog okozni, meg pár 3-as (D2) de okosan játszva le lehet őket gyűrni. Inkább próbáld meg oldalba kapni az ellenségeket, meg elég sok hp-d van, szal több lövést kibírsz, mint mások.
De azért sok szerencsét és még több türelmet hozzáSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Valahogy sikerült elintéznem valami billentyűkombinációval, hogy a mini térképem megnagyobbodott, de úgy, hogy szinte az egész képernyőt elfoglalja. Hogy lehet kikapcsolni?
Köszi előre is! -
Chris0321
addikt
válasz HellGreg #31947 üzenetére
Vannak kimondottan olyan ágyúk amik HE azaz repeszromboló lövedékhez vannak kitalálva. Ilyen a SU-152 és az ISU-152 alap ágyúja is. Ezekkel az ágyúkkal elég szépen lehet sebezni repesz romboló lövedékkel, pl. egy KV-1S vagy JP full életről egy lövéssel ki lehet lőni. Persze figyelni kell, hogy lehetőleg kevés páncélnál sebezd az ellenséget mert a HE lövedék annál nagyobbat sebez minél kisebb páncélt kell átütnie mivel a páncél átütése elég kevés. A gold ammo ezekhez az ágyúkhoz ugyan annyit sebez mint a HE viszont nagyobb az átütése és stabilan sebez nem kell gyenge pontokat nézni.
Petyus87: Nézd meg a játék beállításainál, ott fel van sorolva mivel mit állítasz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest