- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz mefistofeles #30272 üzenetére
"Ez nem azt jelenti, hogy önzően játszok vagy efféle, de már nem akarom szétütni a monitort ha beüt zsinórban 5-6 vereség."
Akkor most leírom mennyi plusz zsetonba kerül nekem most a WoT! Jó kis történet lesz, egyesek rázzák majd a fejüket, hogy mekkora barom vagyok, mások meg majd jót nevetnek a szerencsétlenségemen amit magamnak okoztam a múlt pénteken. Tehát:
Végre szabadnapos voltam, gondoltam leülök picit játszani barátnőméknél, végre éreztem a testemben annyi erőt és elszántságot, hogy végre valamit villantsak ebben a sokak által (és sokszor általam is) gyűlölt játékban. Sör behűtve, barátnő szkúlban, muterja wörking, minden adott volt a "nyugalmas" játékhoz. Viszonylag jól kezdtem, T4, T5-ben hamar megvolt a 5x, gondoltam mi baj lehet megyek lentebb és megcsinálom kis tierekben is. A WR tartósan 60% körül volt, tehát nem lehetett rá panasz, és úgy érzem minden csatához viszonylag sokat tettem. De egyszer csak T2-ben jött a rémálom. PzJg I, Province map. 2 perc alatt úgy felhúzták az agyam, hogy repült az egér.... ami kimozdította a tápcsatit hátul (sokszor aksi nélkül játszok), és kikapcsolt a gép. Jól van mondom, ma itt kell abba hagyni. Csati megigazít, indítom, Win7 logónál áll, és áll, és áll. Az ideg visszatért, és rácsaptam tenyérrel a bill-re. Na itt indult a pokol. A H betű duplaszaltóval távozott a klaviatúrából. Mondom mi baj lehet visszapattintom, de csak nem akart a helyére menni. Kiszedtem egy másikat, összehasonlítottam és szomorúan konstatáltam, hogy bizony 2 pici műanyag letört. Ez így nem fog visszamenni -levontam a rendkívül bonyolult következtetést- , és indultam pillanatragasztóért közben azon gondolkozva, hogy honnét lesz új bill. Visszatértemkor a Win még mindig nem indult, ezért próbálkoztam a csökkentett móddal, ami viszont kékhalálra futott. Itt már tudtam, hogy ebből újratelepítés lesz, jó eséllyel sérült a Win7. Közben a visszaragasztás nem járt sikerrel, és nem elég hogy a billentyű nem ragadt jól vissza, valahogy összekentem a kijelző szélét meg a kávát, de még ma sem értem hogy történt. Hoztam hát szivacsot, és elkezdtem dörzsölni a kijelzőt, kísérletet téve a ragasztó eltávolítására. Egy pár hüvelykujjas súrolás után jött a legjobb pontja a napnak: a kijelző fogta magát, és végigrepedt fölfelé. Az addig ott tétlenkedő Win7 logó eltűnt, és szép összefolyt csíkok váltották le. Ez volt az a pont amikor már káromkodni se tudtam, mert nem is tudtam hogy éppen élek, vagy csak álmodok. Szépen összecsuktam az egész rendszert, eltettem a táskájába, és elindultam haza. 2 napig nem is tértem magamhoz.
Otthon rádugtam a monitort, szórakoztam még a Win indítással, és az I-re a pont is ott került fel. Kisszéken volt a lapos, a töltőkábele pont feltámaszkodott a PC-men ami a földön van. Kicsit hajlítani akartam a kijelzőn, erre annyira lenyomtam a töltőcsatit, hogy az aljzat újra elrepedt a nyáklapon (ugyanis volt már javítva) De szerencsére van már új aljzatom, ami azóta rá is került.
Az utóbbi napok kijelző és bill vadászattal teltek, aminek meg is lett az eredménye, zsír új kijelzőt és bill-t tudtam szerezni, hétfőn megyek értük, mindössze 25k-ért. Persze 25k kicsit sok egy olyan dologért amiért csak én vagyok a hibás, de azért örülök, hogy ennyivel megúszom. Minden esetre az SSD fejlesztés most csúszik emiatt.
A játékhoz való hozzáállásom most komolyan átértékelődött, senki ne legyen miatta ideges, nem éri meg, nekem elhihetitek"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
mefistofeles
addikt
válasz PAtr0n #30302 üzenetére
Sokszor húzott már fel "idegbetegségig" játék vagy a rendszer vagy a vas, de sosem törtem még össze idegből semmit! A "monitortörést" csak az idegességem szemléltetésére írtam! Túl szegény vagyok én az efféle mókákhoz......
Más...
Ha valakinek még mindig problémája van a játék kilépésével vagy éppen azzal -nálam ez volt a gyakoribb- , hogy nem tudott kilépni mert a háttérben tovább ment a wot, azoknak talán egy próbát megér....
Mióta feltettem a legújabb Jacktor mod packot azóta megszüntek a problémáim.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
WOT harlem shake
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
PAtr0n
addikt
válasz SoulReaver #30305 üzenetére
Akkor most ne sörözzek?
nyunyu:
Tudom, de nem tehetek róla ha vezetnékem van ivás közben (vagy vezetés közben ihatnékom?)D1Rect:
Na igen, abból az összegből feltápolhattam volna magam garázshellyel, meg egy kis premium tagsággal. Na meg 1-2 exotic vas is belefért volnabullseye:
Hájjákmeg szerzek egyet én is!mefistofeles:
Sajnos én hirtelen tudom magam pattanásig húzni, pedig nagyon nagy türelmű ember vagyok. De bántani még nem bántottam senkit fizikálisan Inkább tárgyakat törjek mint embert úgy vagyok ezzel. Ezt meg megérdemeltem, iszom is a levét.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
Szepi1979
senior tag
-
PAtr0n
addikt
Ma kifejezetten megy a játék Lehet tényleg átértékeltem az egészet a laptop törés óta?
3 egymás után csata volt. A legjobban a T150-el élveztem (Erlenberg), egyedül tartottam a bázist percekig, a csapattársak mit csináltak? Elmentek az ellen kezdőhelyére és bekempeltek.
-
Patrick76496
őstag
Erre a két kérdésre valaki? (szaggatott vonal után)
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
MODERÁTOR
-
PAtr0n
addikt
válasz #43783936 #30314 üzenetére
Na akkor ismerős a helyzet mi? Megnyertük volna, ha ezek az idióták a várnál nem arra indulnak el. Én tartottam a frontot egy ház mögül, meg egy csapattárs KV1-S-el a híd túloldaláról. Jól összedolgoztunk, de a domb felől rohamozó 3, meg a folyó mentén jövő 2 ellen már nem tudtunk sokat tenni...
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
Gyerekek Istenkirály ez a Rhinocérosz!!!!
REPLAY -
Motyi
senior tag
válasz GaburroSan #30321 üzenetére
Osztom a tapasztalatod, ez a második csatám vele:
Már most imádom Jó lenne már ha végre T9-T10 ellen is berakna az MM, kíváncsi vagyok ott hogy teljesít.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Látom már az új 8 -as TD - t toljátok, a 7 - es stock ágyúval mennyire volt szenvedős ?
-
munnergep
senior tag
Nem rossz ez a tank, de ez inkább városi pályán tud ragyogni. Persze csak ha nem egy észlény az ellenfél.
Persze ebben a menetben is noob voltam egy T30as szerint, mert nem mentem be vele 6 ellenfél közé.[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Angel1981
veterán
Nekem nagyon OP-nek tűnik az az új német TD ág.
Ne csodálkozzatok, ha pár verzió múlva az egész kap egy szép kis nerfet! -
TESCO-Zsömle
félisten
Túl vagyok az eddigi legrövidebb csatámon.
2:04. Mire a harmadikat lőttem az első tankba amit megláttam, a csapatomból már csak 4-en voltunk. 18%-ot jósolt nekünk az XVM. Nálunk csak piros és fehér játékosok, a túloldalon 3 piros a többi fölötte.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Scheff
tag
A wargaming kicsit lassan kapcsol, de elméletileg ma este 19:00 órától élőben közvetítik a Fun Cup - The Final Tankdown versenyt feltehetőleg ezen a csatornán: http://www.twitch.tv/wg_esports_eu
A Team WD Prohorovkán játszik majd a(z) 1CZTB ellen. A fun cup meglehetősen vicces, mivel minden tierből kötelező egy tankot berakni, így 10 a 10 elleni csatát láthattok majd 19:00 órától a WG Stream-en.
Ha szerencsénk lesz és nem esünk ki rögtön a negyeddöntőknél, akkor Himmelsdorf pályán elődöntőt, és Mines pályán akár döntőt is játszhatunk. :smile:
Facebook: https://www.facebook.com/teamwdwot
Twitter: https://twitter.com/Team_WD_wot
Stream: http://www.twitch.tv/teamwd
Youtube: https://www.youtube....w7HYYy44ZmbR89gWorld of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
sith7
nagyúr
válasz GaburroSan #30328 üzenetére
gondoltam ... de az a másik több, mint 50k xp
-
mefistofeles
addikt
Sajnos belelógott a bilibe a kezem.....
Mégsem jó a Jacktor mod pack!Két nap és kb. 8 belépés után most ezzel a packal is kivágott csata végén!
UTÁLOM A 8.9-ET!!!!!!!!!!!!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
félisten
válasz mefistofeles #30334 üzenetére
Ez miért ilyen nagy probléma?(úgyis vége a körnek)
Engem a Sacred Valley dob ki asztalra betöltés közben ha alttabozok, de 10sec alatt visszaérek."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
vhw
addikt
Nem a modot kéne utálni?
(jelentem; modok nélkül fagyás/kidobás mentesen megy a játék első naptól )
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
echterion
nagyúr
Erősen gondolkodom, hogy egyek-e most egy T34-est. Ezzel a 15%-os leárazással egész baráti. Van most 11200 gold a számlámon, szóval nem tudom, hogy T34 vagy 4 hónap prémium.
-
Motyi
senior tag
Én nem próbáltam a stock ágyút, egyből a nagyra mentem, de készülj fel...
Pozitívumok:
- Jó pen
- Nagy alfa
- Brutális mértékben hajlik le az ágyúNegatívumok:
- Az ágyú papíron pontos, de a 0,36 messziről már nagyon durva mellélövésekre képes és ugye páncél hiányában csak messziről operálhatsz vele
-15 lőszert vihetsz max... egy mozgalmas csatában hamar kifogyhatsz...volt rá példa, buktunk is emiatt, szóval csak tökéletes célpontra, maxra beszűkülve érdemes puffogtatni.
- nagyon lassú gépezet, ha nem jó helyre vánszorogsz kezdéskor vagy túl jó a csapatod akkor csak futhatsz a buli után..
- nagyon kicsi oldalirányú kitéríthetőség
- böszme nagy, érezhetőbben könnyebben észreveszik mint a T5-6 elődeitÉn örülök, hogy túl vagyok rajta, az utód T8 egy álom, iszonyat jó gép, fix helye van a garázsban, az első csata után megkapta a végleges álcafestést.
-
Motyi
senior tag
válasz mynames #30331 üzenetére
A T9-T10 gépekről nem tudok nyilatkozni, amikor az ellenfélnél volt WT E100 akkor elsők között halt meg többnyire (átlagos játékosok vezették 1100-1300 WN6 közöttiek), kb. 4-5 alkalommal futottam ilyenekkel össze. Ez is olyan dolog, ha egy jó játékos vezeti, akkor OP, ha átlagos akkor olyan mint a többi, ha siemka a sofőr akkor free frag.
T8-ig jók nagyon, de ott sem OP-k, szó szerint egy T2-es tank vagy egy kóbor muslinca szétkap.Engem ma lealázott egy T3-as tank, troll szakasz volt, ráadásul a mi csapatunkba.Szépen beálltam pozícióba, odasunnyogott és szépen elkezdett lőni, semmit nem tudtam tenni, mert nem béna játékos volt. Szépen körpályára állt körülöttem és kinyírt majd begurult a folyóba és megfulladt. Nem is tudtam haragudni, csak röhögtem.
[ Szerkesztve ]
-
skopy
tag
Nem vagy egyedül ezzel a kivágásokkal, nem tudom eddig sosem csinálta de ez a 8.9 óta rendszeres
Valaki tud segíteni abban felraktam pár modot a játékba és most megint angol nyelvű lett
Tudnátok segíteni hogy lehet vissza magyarítaniAz akasztott embert, még az ág is húzza.
-
nyunyu
félisten
0.36 pontossag elvileg boven eleg ahhoz, hogy 4-500 meterrol eltalalja a celpontot.
Nem lehet, hogy tul alacsony az fps, vagy tul nagy a lag?
Foleg olyankor szoktak a TDim elveteni a becelzott ellenfelet.15 loszer?
Hetzerbe is max 20 fer, azzal sem lehet esz nelkul mindenre loni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Valaki tud segíteni abban felraktam pár modot a játékba és most megint angol nyelvű lett
Gyaluld le a \res_mods\0.8.9\text mappat, vagy ird felul a \res\text tartalmaval.
(Locastan szereti mellekelni a modjaihoz az angol text mappat )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mefistofeles
addikt
Miért kéne a modokat utálni? Te egyet se használsz? Még egy célzót se?
A 8.8 és a 8.7 alatt bárhogy kutyulhattam a modokat sosem volt probléma. Most csak egy célzót és egy "látótáv javítót" (leveszi a ködöt és jobban kirajzolja a távoli struktúrákat) szeretnék feltenni. Ezek pedig igen is hasznos dolgok...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
bullseye
addikt
válasz mefistofeles #30343 üzenetére
és a gui/flash/Application.swf átnevezésén már túl vagy?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
mefistofeles
addikt
válasz bullseye #30346 üzenetére
Túl.....
Elvben a jacktor pack pont azt (is) javította volna. (a pack utolsó verziója a változtatott "jó" filet tartalmazza)
Most már csak a puci alapjáték és egy célzó van fent, ez eddig (egyszer léptem ki) jó.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Remus389
veterán
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
vhw
addikt
válasz mefistofeles #30345 üzenetére
8.8-tól kezdve semmit.
Nincs kedvem minden patchnél vacakolni velük."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs