- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz e-newsee #191952 üzenetére
Szerintem is. Nem is panaszkodtam az eljarasa ellen csak megkoszontem neki a kedvesseget, nem mergelem mar magam a hulyeken.
Ma egyebkent nagyon toxikusak voltak a jatekosok legtobb csataban mar csata legelejen elkezdtek az xvm hasznalo mokusok a csapatot szidni. Meg szoktam nezegetni az ilyeneket csata utan, mert mindig azt gondolom valami uber-pro jatekosok lehetnek de altaban Atlag Belak vagy attol rosszabbak.
-
popey37
addikt
én nem tudom ma mi van, de a spottrendszer szerintem ki van kapcsolva: az utolsó 2 csatámban spott nélkül lőtek ki, bokorban lapulva, full álcaskill és háló. mégis az isu 152 vagy 400 méterről kiszedett a hetes skorpióval voltam. a másik meccs T25/2 bokor mögött full álca meg háló és simán kiszed a vk 30 01p 300 méterről.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Barret001 #191956 üzenetére
folyamatosan láttam az isut, engem nézett egyfolytában, tuti látta, hogy ott vagyok. nem bokorban áltam hanem mögötte.
előtte volt egy lövésváltás, akkor lehet hogy csak random lőtt, én betaláltam, utána lement a dombról, leesett róla a spott, majd ujra villant ekkor lőtem meg másodszor, nem villant a lámpám, nem spotolodtam fel ezek szerint, mégis kiszedett.itt a replay
-
Chris0321
addikt
válasz popey37 #191959 üzenetére
Csináltam belőle [youtube] videót, hogy akárki meg tudja nézni kliens nélkül is. Véleményem szerint a kerekes light akit felspottoltál a játék szerint (ki is írja) spottolt fel téged és ezért lőttek ki mert meg sem mozdultál pedig talán lett volna időd hátra tolatni és legurulni mielőtt kilőtt volna az ISU.
-
-
K_Gabor
tag
válasz popey37 #191962 üzenetére
Kép jobb oldalán egy elsuhanó lövedék maradéka(füst) látható, nekem ez azt mutatja, hogy vakon már odalőtt -> mákod volt.
Ezután meglőtted, pontosabban tudta, hogy merre lehetsz, második próbára peched volt. Spot ide vagy oda.
Te spotoltad az ebr-t.Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
galervin93
őstag
válasz Chris0321 #191964 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy szpottolták őt, egyszerűen az ISU oda lőtt, ahonnan kettő lövést is kapott (milliméterre pontosan tudta, mert meg sem mozdult a kolléga). Ez egy full általános eset. Ilyenkor sosem szabad ugyanarról a helyről leadni két lövést. Elmenni balra 5 métert, kövinél jobbra ugyanennyit, máris csak találgathat az ellenség, hol is lehet az ember pontosan. Ja és a bokrot sem így érdemes használni. Felderítés, célzás idejére előregurulni, hogy átlátszó legyen, majd közvetlenül lövés előtt visszagurulni. Így egyrészt a lehető legtovább lesz felderítve az esetleges ellenfél, másrészt az átlátszó bokron látjuk, mit is csinál, merre néz, reagált-e a lövésünkre stb.
Ezek olyan alap mechanizmusok, amelyek megtanulásával sok kellemetlen eset elkerülhető (másrészt a konteo-gyártás is elmaradhat).
A konkrét esetre visszatérve, cicázni kell velük, kimész, lősz, látod becéloz, visszagurulsz, nem talál, megint kimész, meglövöd stb. Idegbajt fog kapni, morci lesz a sok "láthatalan" bekapott lövéstől, hibázik, azaz te kényszeríted hibára. Odaláncolod, többiek kikapják, te meg röhögösz a markodba... Én szeretek hazárdírozni, és akkor is kimenni lőni, ha tudom, hogy számítanak rám* és fel is fogok szpottolódni, ilyenkor kell ám a reflex, hogy lövés után betedd tolatóba.
Ha meg a másik oldalon állsz, akkor ugyanezt a logikát követve kell lövöldözni. Tudni a töltési időt, vajon mikor lőhet újra, neadjisten a szűkülését, mert ha kanyarodnia is kell a lövéshez, akkor jó eséllyel nem tud rádszűkülni olyam gyorsan stb... Ettől szép ez a játék, hogy lehet benne ésszel is játszani! Csak sajnos a lemminezés, a bot hegyek, ócska pályák mind ellene vannak ezeknek.Szerk.:
* ez egy fontos dolog. Tudni, mikor villanhatsz fel! És itt nem csak arra kell gondolni, hogy jaj ott a szpotter. A saját és a csapattársak által bekapott lövések (alfa!), társak mozgása, saját lámpád hol-milyen szögben eleresztett lövésnél villan (vagy éppen nem - ez is info!), hú, mennyi minden így hirtelen... Ezekből mindből lehet következtetni, mennyi ellenfél és hol lehet előtted, érdemes-e kockáztatni, akár rusholni, vagy jobb várni, esetleg a pálya másik részére menni stb. Huh, esszét lehetne írni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #191969 üzenetére
Ha TD-vel spottolsz light-ot akkor ő is szokott látni téged. Plusz tapasztalatom szerint arról a dombocskáról simán lehet spottolni a bokorban állókat és ezért írtam azt.
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #191943 üzenetére
Véleményem szerint nincs feltöltve vérrel .. egész egyszerűen b@xták kidolgozni rendesen a búvónyílás mögötti területet . Nyilván érzelmi ráhatással ki vért lát , ki festéket . Szerintem oly mindegy ... ez csak egy játék . Ha voksolni kéne , én a festékre szavazok . Még az ecsetvonások is megfigyelhetőek a 2. képen . Szerintem .
Mondjuk annyi pénzért , amiért vállalták a melót , igazán kidolgozhatták volna a belső nézetet is . szvsz.
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jano_77
nagyúr
válasz galervin93 #191966 üzenetére
A videót nem láttam, így közel sem biztos, hogy az adott esetre igaz, amit írok, de spot témában bizony erre is kell erősen figyelni, pláne manapság, mikor ennyi agyatlan barom van a játékban. Tegnap történt meg velem rangsorolt csatában, hogy Malinovkán a hegyről szerettek volna legurulni a heavyk (piros nyíl) én pedig a sárga nyílnál lévő szikla mögött álltam a bokrok takarásában és spottoltam őket. Engem nem láttak, mert lőttem is időnként rájuk, nem volt gond. Erre az egyik agyatlan csapattársam, akinek valszeg lófasz álcája skill-je volt - talán Cent AX volt - begurult mögém és ugyan őt akarták meglőni, de engem találtak el. Na ez dühítő rendesen. Szal figyelni kell ki áll mögénk, mert lehet, hogy nekünk bitang álcánk van - light mondjuk - de ha beáll mögénk egy világtalan heavyvel esetleg, akkor simán elképzelhető, hogy mi is kapunk egy-két löketet.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
peterson79
őstag
válasz Chris0321 #191970 üzenetére
Nekem meg nem ez a tapasztalatom. Nem az a lényeg, hogy miben ülsz, hanem a Te tankod és az ellenfél tankja milyen felderítési és álcázási értékkel rendelkezik. Egy TD-nek baromi magas az álcája..általában persze.
Éppen nemrég tettem fel egy TS-5-ös videót amin több ezer pontot spotoltam össze, bár arra speciel nem emlékszem volt-e köztük light. Mindenesetre nem lőttem azt hiszem egy skulót sem az első 5 vagy nem tudom hány percben, csak araszoltam előre a kis TD-el és nem látott senki sem...konkrétan light szerepet játszottam.
-
Chris0321
addikt
válasz peterson79 #191974 üzenetére
Azért a light-oknak elég jó szokott lenni az álca értékének és ha meglátod akkor ő is lát téged. Spottoltam már sima light-al azt a részt nem egyszer ahol a kollegát kilőtték és szerintem hasonló értékeik lehettek. [Itt] meg is lehet nézni, remélem nagyjából pontos értékeket ad. Plusz az, hogy nem jelzett a majré lámpa sem jelent semmit mivel észre vettem már párszor, hogy mintha nem működne megfelelően. Az ISU mozdulatlanul állt mikor az EBR után visszanézett rá, szerintem tuti spottolva volt és az csak arra várt, hogy eléggé összeszűküljön a célkeresztje.
-
galervin93
őstag
válasz jano_77 #191973 üzenetére
Egyezik. Többnyire a fogalmatlanok csinálják, kisebb részt meg szándékosan g...i valaki. Na nem tagadom, néha én is erősítem utóbbi tábort, de mindig felmérem, hogy aki mögé állok, az milyen gépben ül, mennyi hp-ja van, kik lőhetik őt stb., szóval igen, genya vagyok, csöppet sem elegáns, de kívánhatja így a helyzet.
Chris0321
Semmi más nem számít, csak hogy takard a megfelelő pontokat. Mindegy, hogy egy ELC-t vagy egy Jg E 100-at rejtettél a bokor mögé, ha jól csináltad, nem lát meg senki sem.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Stigma.HC
senior tag
válasz popey37 #191959 üzenetére
Itt szerintem biztos nem kaptál spotot. Bemákolta az isu rendesen a lövést, előtte egyébként kétszer is szerencséd volt, hogy mindkét td melletted lőtt el.
Az isu elsőnek úgy kapott spotot, hogy rálőtt a bokorra ahol vagy, ahogy az rhm is, . Abból te meg is lőtted szerencsétlent így biztos volt benne, hogy ott vagy.
Próbálkoztak, ebből is látszik, hogy vakon is lövik sokan azt a részt. Én is szoktam egyébként mindkért oldalról. Megpróbálta lentről is és miután oda lőttél és látta/hallotta a becsapódást el is lőtte magát. Pont telibe kapott igen nagy mákkal. Kb úgy történt ahogy te is írtad.
Ebr a domb mögött lapult még, 1375 lent kószált, ők nem láthattak. Másik ebr nincs spoton, de jobb oldalt el kellett volna valahogy jönnie, hogy meglásson a lövésnél, de azt valószínűleg felspotolta volna a saját ebr. Bár ezt nem tudjuk meg mert ha fel is spotoltak a lövésnél valahogy túl korán haltál a lámpához.[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #191976 üzenetére
Hát nem éppen.
-
lacibacsi
addikt
válasz Chris0321 #191970 üzenetére
Scorpion G + E25 pótkajával, kötvényes fogyóeszközzel és 5 skilles legénységgel felpakolva: nincs az a light, ami előbb spotol engem mint én őt (feltéve persze, hogy én állok és nem lövök közben)
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Szerintem a Patriotot mindenképpen, az egyik legjobb prémium tank (közelebb van stílusában egy mediumhoz, mint heavyhez, szóval kvázi úgy tudsz vele játszani, mint a Pershinggel). Az AMX sajnos a gold spam miatt teljesen haszontalan (ott a jó frontpáncél lenne a lényeg), a Guard meg úgy rossz, ahogy van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
-
ooloo
őstag
Elvesztettem a fonalat ...
Kigurítottam a Dicker Max-ot egy csatára , hátha engedi húzni a kiválósági jelet . 2011 csata utáni eredmény 74.48% . A 2012. csata elég jól sikerült és úgy gondoltam , hogy legalább 1% emelkedést eredményez . Tévedtem . Nemhogy emelkedett , de csökkent 74.29%-ra . Berakom a képeket , mert magam sem hittem a szememnek .
A 2012. csata előtt...A 2012. csata végelszámolása ... 2126 sebzés és némi közreműködő .
Viszont rémlik valami , hogy a két csata között eltelt időben változott a kritérium és hiába mentél egy jó kört , attól még zuhanhat a százalék . Ha így igaz , akkor megerősítenek benne . Mindenesetre elég lehangoló .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #191988 üzenetére
Azért érdekelt mert az egyébként 5k / fejlesztett felszerelés kissé túlárazott a por népnek mivel egy tankot sem tudnék totál ilyen felszerelésekkel tele pakolni.
8255 kötvényem van és összességében alig használtam a készletből.Prém tank meg csak hoz a konyhára ha más nem legénység húzásra ezért választanék egyet az elérhetőek közül.
-
zodo
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #191994 üzenetére
áruld el mit élvezel a pár perces daráláson - tök mind1, hogy minket vagy mi darálunk!?
Mert ez van nagyjából mióta sikerült fellépnem a 2-es divízióba!Áruljátok már el, hogy mióta BUFFOLTÁK fel úgy az AMX30B-t, hogy gyakorlatilag belőhetetlen lett!?!?4 Priogettóval 4 lövésből csak trackelni tudtam úgy, hogy 3 az oldalába ment!?!?!? WTF
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
fasza ez a map rotáció: Highway utána Malinovka, majd Manheim vonal, aztán Highway, Malinovka és a változatosság kedvéért Manheim vonal. esetleg Sand River a mai felhozatal.
-
popey37
addikt
ez semmi, erre varjatok gombot: az obj 268 V4 nulla sebzéssel 89 xp-t kapott sebzés okozásáért, én a progettóval meg lószart sem a 2k sebzésre. és megelőzőtt 3 xp-vel a sorban. éljen sokáig a WG, száraz, penészes kenyéren meg poshadt vizen.
de ez a legjobb: a másik progetto több xp-t kapott mint én, csak nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest