- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz HellGreg #158250 üzenetére
Parancs beállítva --> elsődleges küldetés pipa
Meccsen teljesítetted az elsődleges feltételt, másodlagost nem (győzelem) --> nem változik semmi
Szerintem így van ez jól, vagy félreértek valamit?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
HellGreg
őstag
válasz galervin93 #158251 üzenetére
Akkor én értettem félre, mert azt hittem hogy visszakapom a parancsot amivel kiváltottam. Vagy ez nem így működik?
Ezt amúgy honnan látod? -
robogo81
senior tag
válasz SoulReaver #158244 üzenetére
Annak a dömpernek milyen jó álcája van,már 2 killje van és még nem volt felspottolva,jól elbújhattak a g-k1 vonalban az artyval.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
po1son
addikt
Ha kell valakinek ingyen invite kód írjon rám vagy megy a kukába (2 darab).
T2 Light - 7 nap prém - 1500 gold.Másrészt ha találkoztok velem a szerveren (Makeleleee) akkor nem én játszok.
Akinek fent vagyok a barátlistáján nyugodtan töröljön engem.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
BogyóBP
addikt
válasz SoulReaver #158244 üzenetére
Ezzel nagyon egyetértek veled..Van amikor a 10 es tierembe pl obj 268 1930 at lő belém arany repesszel. Nevetséges.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ddt500hu
veterán
válasz SoulReaver #158263 üzenetére
És nem repesz hanem hesh. Arany repesz a type5-nek van. (Meg az artyk-nak).
-
Jadro
veterán
Ez a SU-152 vicces egy jószág. Az előbb sikerült beletolnom egy Caernarvon oldalába egy 900 fölötti sebzésű lövést, majd még ki is gyulladt. 1100 fölött állt meg a pusztítás.
A következő körben egy Wz-132 kapott egy 600 fölöttit. Ez már a kivégző lövés volt, lehet hogy nagyobb is lehetett volna.
Persze a leányok már a negyedik skilljük végét tapossák, enélkül szerintem a hajamat tépném. Még így is néha a másik véglet játszik és csak tépem a hajam.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
h1mpi
félisten
Mindig csodálkozok akik 40-50 kört mennek egy tannkal, mert húzzák. Én 5-6 kör után megunom
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
őstag
Type64 és 59-16, mindkettő frissen vásárolva, legelső kör, egyikkel full, másikkal közel full hp-ról szedett ki egy lövéssel a T6-os arty.
Ma nem kell játszanom, ez a két meccs elég is volt.
Csak abban tudok reménykedni, hogy az a pár kósza gondolat, ami eszembe jutott ezek kapcsán, valamikor megtörténik a két delikvenssel. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #158278 üzenetére
Nekem is freexp-ből
Ahhoz képest, hogy "húzós" napom volt elég jól ment a játék. Meglett a 250 kötvény, 2400-as wn8 és már csak 20K xp kell az IS3-ra. Az kap egy 164K free xp-t és meg is lesz a T10 meg a másik 9-es HT. Kimarad a nagy "öreg" a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz Sixkiller6 #158268 üzenetére
Pedig el is indítottam a játékot és megnéztem.
-
kchryss
veterán
Délután összecsapott a legjobb európai és orosz klán egymással.
FAME vs KOPM2Ha valaki visszanézné:
magyar nyelven Scheff kommentálta: [link]
angolul CarryBarry: [link]Illetve mivel a két klán tele van streamer-ekkel, meg lehet nézni az ő adásaikban is saját szemszögükből, hogy hogyan játszottak.
Például fame parancsnok és fc vagyis Dakillzor szemszögéből: [link]Ciff nézőrekordot is döntött, bár lehet a barátnőjére voltak ennyien kíváncsiak.
-
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #158276 üzenetére
Én fura módon szeretem az IS-t. Mostanában is azzal megyek, mert gyűjtök az IS-M-re, kíváncsi vagyok rá live szerveren is. Látszik is, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Tegnap 1217 alap XP-re első osztályt adott. Néztem neten, decemberben még 1100 körülire is beadta az ászt.
Egy kis más. Tegnapi szösszenet.
Egy fal melletti törmelék bucka két oldalán csiki-csukiztunk egy Type 58-cal.
Első lövése lánc. Mondom előfordul, mégis csak azt látja meg először. Javítottam.
Második lövése vezető + sebzés.
Harmadik lövése löveg + sebzés.
Negyedik lövése üzemanyag tartály + sebzés.
230 csata alatt nem kaptam ennyi criticalt egymás után. Ennyire azért nem modulérzékeny az IS.
De legalábbis gyanús..."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
h1mpi
félisten
válasz e-newsee #158288 üzenetére
Nem rossz, de az a baj, hogy egy nagy weak spot. Ha nem tudod sidescrapelni, akkor még a 6-os lightok is behugyozzák. Én a kisebb ágyúval használom 15 golddal, így azért van meglepi néha. Ha toptier vagyok akkor sima AP, de inkább olyan 10-15%-ban vagyok toptier, 30-40%-ban 8-ban és nagyon nagyon sokat 9-ben. Ott meg ez a páncél szinte 0...
-
adamgreen
senior tag
-
galervin93
őstag
válasz e-newsee #158288 üzenetére
Én is szeretem, bár nem vagyok a legjobb vele. Szintén IS-M miatt húzom, szerintem már meg is van az XP az új gépre, vagy legalábbis nagyon közel van, talán egy szorzós meccs. Nem mondok újdonságot, de nagyon meghálálja a jó legénységet, nekem most a parancsnok csaj, a többiek eccerű népek kevés skillel, érezni is. Amikor 3 fullos skill volt mindenkin, sokkal kezesebb volt.
Az IS-3-mal ritkán megyek, éppen ezért az új IS-M-be átteszem az abban lévő legényeket (3 skill), talán el is adom az öreg harcost, IS-t viszont megtartom.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
adamgreen
senior tag
válasz Jokerdapro #158292 üzenetére
Ahogy nézem tokenes lesz megint mint a T-34-85M tehát ha tippelni kéne valami tier 6 os lesz mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz adamgreen #158293 üzenetére
Én is épp ezen gondolkoztam. De nem tudom, melyik lenne az esélyes. Talán egy Cromwell B, esetleg Dicker. A fene tudja. Majd meglátjuk, de 4 napom biztosan kiesik a wotból februárban, szóval remélem annyit még lehet passzolni.
(#158291) galervin93:
Igen, az IS igényli a jó legénységet. Nekem is 3 és fél skillesek voltak benne, úgy nagyon baba volt, de azok mentek az IS-3-ba, aztán a T-10-be. Mivel nem lett meg az IS-7, most majd mennek az új Object 257-be. Az IS-be meg kezdtem újakat. Most tapossák az első skilljüket, szóval most még nem az igazi. De az IS nekem is megtartós. Valamiért szeretek vele menni. Talán nem olyan köcsög az MM, mint tier 8-ban."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
zozyk
addikt
válasz Jokerdapro #158294 üzenetére
Remélem hamar kiderül, ma lejár a prémem és picit parkolóra tenném a játékot, de ha valami jó cuccot adnak, akkor még beruházok 1 hónapra.
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #158291 üzenetére
Én még nem tudom, hogy a T-10 felé menjek-e vagy az új ágra... az új ágon nem tetszettek ezek a hátsó tornyos tanok... és a T-10 ágon egyből megkapom mindkét 9-es tankot.
-
galervin93
őstag
válasz h1mpi #158298 üzenetére
Ingyé' kilencesed csak egyik esetben lehet. :-) Én nem szalasztanám el, mondjuk úgy rémlik az IS-3-at freeből akarod ugrani, szerintem ne tedd, fejleszd ki, szerezz vele annyi xp-t, amennyit lehet a verzióváltásig, a többi meg mehet freeből a T-10-re. Így spórolsz is egy kis free-t, de lesz két kilencesed, az IS-M-ágra meg ott lesz a lehetőséged sokáig. :-) Szvsz. így éri meg a legjobban, ha sürget az idő.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest