- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz #73173120 #11941 üzenetére
De, szokta. J1mbo crosshair van fent. Sőt, mostanában még azt vettem észre (és szakasztársak is panaszkodtak), hogy ha az egérrel scrollozva "zoomolok" sniper módba külső nézetből, akkor a váltásnál fent marad az ágyú csöve. Tehát nem abban a pozícióban, mint amiben elkezdtem a scrollozást
Ezt a bugot elvileg mar ketszer javitotta a WG, utoljara a 8.5-ben...
Ehhez kepest a 8.6-ban visszatert.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Quan-Chi
őstag
végre volt 1 jó köröm Pz 3/4-el , és semmi Ace medál mennyi XP kellhet hozzá vajon
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Macka
veterán
De igen. Volt időm a hétvégén játszani, de kb. 20 meccsből 3 volt élvezhető és szoros csata. Fent van xvm (bár 8.6 óta nem frissít, talán egyet), már a töltőképernyőn látom, hogy gondok lesznek. Aztán amikor az első 5 mp-ben teljesen fals irányba megy mindenki 100 métert és ott kezd el kempelni 10 játékos, legszívesebben kilépnék. Hiába írom, mutatom a mapon, hogy mit kellene csinálni, rám sem hederítenek. KV1S-sel rendszeresen 2x annyi dmg-t osztok ki, mint a csapatban a 2. legtöbbet sebző (aki ugyancsak KV1S-sel megy), pedig nem tartom magamat egy nagy játékosnak.
-
dfsz34
őstag
Én még ezt a részét nem is tartom annyira kritikusnak. Amit nem értek, hogy ott van mondjuk 4-5-6 saját tankunk és jön hasonló vagy kevesebb számú ellen és 1 perc múlva már nincs egy élő tankunk sem ott, az ellenfélnek meg semmi vagy minimális vesztesége van csupán.
Mert az rendben, hogy agyatlan zombiként játszik valaki, de amikor ott vannak sokan, hogy a bánatban van az, hogy nulla vagy max 1 betalált saját lövés mellett egyszerűen legázolja őket az ellenfél? Utána persze a csata már eldőlt vagy vért kell h.gyozni a győzelemért.
[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
-
xenom0rph
őstag
Néhány hónap kihagyás után újra felrakom a játékot ... Valaki betudná linkelni azt a modot ahol különböző színek jelzik a tankok sérülékeny pontjait? (tudom hogy kereső ,de fogalmam sincs mi annak a modnak a neve :/ )
köszi előre is
halahala
-
Chris0321
addikt
válasz xenom0rph #11964 üzenetére
Hasznos modoknál van pár oldal címe ami elég sok modot tartalmaz.
Sajnos a google fordító nem akar működni, de a második oldalon amit megnyitottam találomra rákattintottam az egyik orosz feliratra és ezt adta be. Gondolom van még másik is ha neked ez nem jön be.Ha már úgy is írtam: Megvettem én is a Panther/M10-et(nagy nehezen rávettem magam, kellett még egy farmtank a T34 mellé) eddig csak 3 kört mentem vele 75%-os legényéggel álcaháló-periszkóptávcső-szerszámosláda kiegészítőkkel(nincs más, majd akcióban felszerelem). Az első két csatában 900 körül sebeztem, 11.000 kredit maradt meg, a harmadikban csoda történt. Nem azért mert 1400-as sebzésre kerestem tisztán 26.402 kreditet és 3. szintű söför jelvényt is kaptam vagy mit, hanem Pearl River-en a lemmingjeink természetesen a pálya legszűkebb része felé vették az irányt és csodák csodája, áttörtek!!!!!
Sajnos nem volt időm megcsodálni ezt a mutatványt mert eléggé lefoglalt az ellenség, de ezt feltétlen meg fogom nézni és el is rakom hátha a következő 50 évben nem találkozom majd ilyennel. Persze foglalással győztünk amit én már nem éltem meg de ez még belefér. Elég csoda az, hogy átjutottak, nem várhattam el, hogy még vissza is jönnek segíteni. Azért két csoda egy csatában már kicsit sok lett volna az én öreg, kicsit már elhasználódott idegeimnek.[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
A VK. 30.01 D-re mit érdemes felszerelésként tenni a töltésgyorsító és a fejlesztett célzórendszer mellé?
És ha van valakinek felesleges meghívós kódja azt is várom priviben. -
dorka16
aktív tag
válasz dfsz34 #11957 üzenetére
Én is folyamatosan ezt tapasztalom mondjuk csak 2-3-4-es szinten játszom. Pályaudvaros pályán 4-en elmegyünk a sínekhez a többiek a városba. Kilövök egy tankot megsebzek 2 másikat kicsit lődözök majd kilőnek. (Ez mondjuk lezajlott 2 perc alatt). Nem baj mondom megtettem amit tudtam. Felnézek a kijelzőre. 2:14. És kész!
Nem értem, hogy történhet meg. Egyébként a kezdés után 30mp már lehet tudni ki fog győzni. 0:3-ról már nem áll fel a csapat.
Mondom ezt a 4 napos 250 csatás tapasztalatommal.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz dorka16 #11971 üzenetére
0:3-ról simán fel lehet állni
"Nem értem, hogy történhet meg."
Úgy hogy a csapatod többi tagja is kb. ennyit tud a csatáról elmesélni, hogy kicsit lődözök majd kilőnek.
Ez azért valamivel összetettebb játék ennél.(#11957) dfsz34
Megmondom a varázsszót: koncentrált tűz.
Némelyik játékos nem csak a help gombot képes nyomogatni, ha gond van hanem a T-t is. Elképesztő módon néhányan figyelnek erre és ha egy tankot elér 3-4 másik sortüze az már nem fog visszalőni. Majd jöhet a következő.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
kisküzdő
tag
Sziasztok. Mostanában a játék ki írja hogy nincs elég memória. Sosem volt hasonló sem.Nem tudom mi lehet a baj. 4 Gb memo van a gépemben és csak a 8.6 óta csinálja ezt.Valakinek hasonló tapasztalat ? észrevétel ?
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
dorka16
aktív tag
Igen de a kis lődözés előtt kilövök egy ellenséget és eltalálok két másikat. Ha minden második csapattag ezt tenné akkor 7:14/8:15-re kéne kikapnunk. De az 2:14-nek ehhez köze nincsen. Ha a játék kezdetének pillanatába mindenki kilépne a játékból akkor is tovább húznák. Mint ha direkt arra játszanának, hogy kilőjék őket.
-
313313
addikt
Mai naptól játszhatatlan a játék.
Folyamatos 100-120ms-es ping
Akad a játék, néha 10s-ig nem reagál semmire se...
Ha rámérek netsebességre, 40-50ms-es pingem van csak.
Valakinek valami ötlete?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
csapee
őstag
Hetzer-el kell menni Tier 4-ben, egy lövés és nem mozdul többet az ellen. Eszméletlen egy TD
313313:
Ötletem nincs, de nekem is ugrált a ping. Olyan 80-ms volt, pedig 20-30 szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Re-Tech
aktív tag
Valaki aki tapasztalatból beszél: Megéri E-50ről E-50M-re továbblépni?
Ami érdekelne, javítási költség és profitábilitás hogy változik? E-50et még prém nélkül is nagy átlagban nullszaldósra kihoztam, ez miben változna feljebb?
Az a +50 pen megér annyit, hogy arányaiban többször kerüljek szembe Tier 10es vasakkal? E-50el is lehet őket legtöbbször sebezni, leszámítva Maus, E-100 és TDket szemből. -
Quan-Chi
őstag
próbálom lejátszani a szorzót a GW Pantherről de 1xűen lehetetlen, az előző kör 3 percig tartott , 1et tudtam lőni amivel 400at sebeztem és ezzel már a top5 sebzők közt voltam erősen gondolkodok, hogy írok egy panaszlevelet a WG-nek miszerint én elég sok időt és pénzt áldoztam a GWP-re (prémium, álcafestét, zászló, top legénység) ! és most egy hülye peccsel ez az idő és pénz kárba veszett ! most az olyan artiknak van lehetőségük érvényesülni amiknek nagy a splash dmg-ük, na nekem ez kerek egész 2 méter ami a gyakorlatban 0-ra redukálódik, mellélövés esetén még a lánctalpat sem szedi le.
azért választottam a GWP-t mert gyors, jól fordul, aránylag gyorsan lő bár keveset sebez és pontos .
na ez mostanra megváltozott, kb mint a tetü úgy megy, az E100 röhögve leforogja, pontatlan és lassan céloz cserébe ugyan úgy szart se sebez és splash sincs !
úgy érzem megkárosítottak ! és ezért írni is fogok ezeknek a tetveknek hogy vegyék vissza teljes áron , a legénységet képezhessem át ingyen másra illetve az álcára költött aranyat adják visszakajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Quan-Chi
őstag
válasz GrooveHero #11985 üzenetére
sikerült lejátszani az első nyertes csatát, 6 lövésből 1 talált úgy hogy csak álló tankra céloztam teljesen ( az arti legénysége is Bia-s szóval pontosabb az alapnál) , telibe lőttem egy Tiger II tornyát, lepattant a picsába és 0 sebzés ! hogy ? miért ? semmi splash vagy kritikus sérülés ? stat és mire felmentem a dombra egy negyed óra volt ...
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
szlovibuki
tag
Ti a hangokat magyarosítottátok vagy az alapon hagytátok?
-
Patrick76496
őstag
válasz Quan-Chi #11847 üzenetére
Valószínűleg ki lesz egyensúlyozva, más tulajdonságai erősödnek cserébe (páncél biztos nem).
Bár FTR-en olyat is írtak, hogy kap helyette másik motort, de ez még nem 100%.
"according to Storm, the piece of information that German Panther tanks lose their top engines in supertest is garbage, however – SerB later confirms it: Panthers will lose unhistorical top engines and possibly gain new historical ones, he states that overall the top configuration gameplay won’t change"Egyébként nekem sem a kedvencem a 0,75 (3/4), de azért játszható tank. Utána ha a Leo ágat húzod, akkor a VK3001D kárpótol, az nagyon jó kis gép (azzal nyertem 2500 goldot a 8.5-ös Strong Star Contest-en). Semmi különöset nem csinálok az előbb említett T5-össel, csak szimplán megyek a megszokott med helyekre (amiket ezzel a tankkal nagyon könnyen el lehet érni, mivel fürge) és néha leállok sniperkedni, bár ez már csak az én hülyeségem, utóbbit majdnem minden tankkal megcsinálom. Esetleg belefér még egy kis sidescraper is, mivel erős az oldala és hátrébb van a tornya. Gold ammo kell bele, ha jól emlékszek 20-25 lehet benne, amiből kb 5-7-et szoktam ellőni, ha sokat pattogok egy tankról pl heavy vagy nagyobb szintű.
T5-ös medek közül szvsz a két T-34 és a Crusader a legjobb (M7, M4 nem volt még), de valaki T-25-öt használ (aki érti, az érti )(#11899) jagada: Dikkmánhe.
(#11987) szlovibuki: Én nem magyarosítottam, hanem oroszosítottam, az orosz szerveren hivatalos hangokat használom. Szerintem így sokkal jobb, e nélkül nem lehet játszani.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Imilenni
addikt
válasz szlovibuki #11987 üzenetére
Én német szinkronnal játszom..(a hivatalossal)
Jobb mint a magyar fecsegést hallgatni..Press "F" to pay respects.
-
Simulacrum
senior tag
válasz Quan-Chi #11984 üzenetére
Top legénység fog és átképez valamilyen más tankra. Arty elad. Én is így tettem és nyugodt a lelkem. Mindenkinek ezzel teszed a legjobbat.
A legjobb patch eddig, amit a WG kiadott. Szerencsére nagyon sokan eladják a tüzérüket és végre nagyon jó meccseket lehet játszani. -
törölt tag
válasz Simulacrum #11992 üzenetére
Én pénteken vettem meg a Hummelt, és nem bántam meg.
Az igaz, hogy 5-6 lövés egy parti, de eddig se lövöldöztem ész nélkül.
Mondjuk az kínos volt, amikor 3 sajátot szedtem ki véletlenül egymás után egy partiban, de túltettem magam rajta.
Csak az a furcsa, hogy az esetek kb. 70%-ában Himmelsdorfba tesz be. -
AlexWolf
senior tag
Azért kíváncsi vagyok, hogy miután lemegy az örömködés azért, mert sikerült kisírni az arty nerfelést, pár hét múlva mi lesz a következő sírás tárgya?
Szerintem most az fog jönni: "mi az már, hogy egy light tankkal nem lehet 1 lövésből kivégezni a heavyket? nerf the heavies!", vagy "a rohadt TD-k egy bokorban csücsülve sebeznek baromi sokat nerf them!"szerintem.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #11951 üzenetére
Azt sem sikerül megoldaniuk ezeknek a votka szlopálóknak, hogy amikor épület mellöl bújok ki, akkor ne ugorjon az égbe a löveg!?! Ezt tényleg ennyire bonyolult lenne megoldani programozásilag?!?
(#11960) vhw: sajnos ezt alá tudom támasztani...nekem is több hete ilyen agyhalott állományt ad csapattársnak és nagyon gyakori a 15:1/2/3 eredmény, akár fordítva. Persze mostanában sokat szakaszozunk - 3-as - így nem olyan vészes a dolog, mert rendszerint lehozzuk a csatákat. Az már sokkal bosszantóbb számomra, mikor T10-es csatában 3 T8-asként benne vagyunk az első 4-ben és a 10-es tankjaink a csapatlista végén kullognak! Szánalmas!
(#11966) Chris0321: magyarázza már meg nekem vki, hogy prém tankba miért kell legénységet venni?!? Miért nem ülteted át egy másik hasonló kategóriájú tankból a legénységedet és akkor még őket is fejleszted, miközben pénzt keresel?!? Vagy esetleg nincs másik ilyen kategóriájú tankod (jelen esetben német medium)? Ezután akarod majd elkezdeni?
(#11975) 313313: ezt szakasz társam is tapasztalta tegnap, 2x újra indította a gépét is, nem értette, hogy mitől lehet!? Nekem hál istennek 1x ugrott csak fel 90ms-körülire. De akkor ezek szerint ez nem egyedi probléma volt nála!
(#11982) Fel: milyen jó lenne, ha minden E100 gazda így tudna játszani - persze az én oldalamon -, tegnap a mi E100-unk egész csatán tudott lőni 3-at, amiből 13 kemény dmg-t össze tudott szedni!?! IS-3-al több mint 10x annyit sebeztem! Szánalom2!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dfsz34
őstag
válasz AlexWolf #11996 üzenetére
Nem érted a lényeget. Az artyk, főleg nagy számban régebben tönkretették a játékot. Nem lehetett megmoccani sem.
A mostani szerintem sokkal de sokkal jobb. Kevés arty és nem annyira hatékonyak, de elég hatékonyak ahhoz, hogy mozdulatlan célpontot leszedjenek, ergó kempelés kockázatos, ha nem arty védett helyen csinálja az ember.
Nagyon jót tettek a játékkal az artyk háttérbe szorításával.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest