- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Linkin #11848 üzenetére
Töltés és célzásgyorsító mindenképp...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Angel1981
veterán
válasz Iron Funeral #11811 üzenetére
Azt vágom, de szerinted egy 15:1-es végeredménynél is ezért írja be?
Szerintem baromira nem, ez ilyenkor egyszerűen gyökérség![ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz virkir #11669 üzenetére
Tegnap este feszt olyan csatákat toltunk 3-as szakaszban (2db IS-3 és én T32-el), hogy Tier 10-es csatákban mi rendszerint bent voltunk az első 4-ben, a 10 tankjaink meg a csapat végén néha még sebzés nélkül is, vagy nagyon minimális sebzéssel! Ha jól értelmeztem, akkor ezek a weekend playerek!?
(#11671) Remusz911: hogy Te mekkora baromságokat tudsz leírni!? Tank ÁSZ-t egyszer tudsz menni egy tankkal, amikre Te gondoltál az a TOP GUN! Amit korábban belinkeltél csata is "csak" egy Top Gun volt és nem ÁSZ! Jó lenne kicsit utána olvasnál kifejezéseknek a játékkal kapcsolatosan, hasznos lehetne, ahogy elnézem a hozzászólásaidat!
(#11681) Jolet: hogy-hogy csak Top Gun-t kaptál érte és pl a Redley-t nem!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sith7
nagyúr
válasz Angel1981 #11852 üzenetére
SC2 - ben akkor írunk GG - t, ha van egy jó meccs, ami kiegyenlített, és mondjuk jobb mikroval, vagy valami ügyes húzással dől el a meccs az ellenfél javára ... ha gold szinten játszom, és bekapok ellenfélnek egy master - est, aki 5 perc alatt lealáz, na az nem GG ... nekem alázás, neki bemelegítés
-
jano_77
nagyúr
válasz Quan-Chi #11741 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszett, élvezetes volt a játék a Pz III/IV-el....szerintem jó kis tank. Mozgékony, sebezni is lehet vele az enemy-t, oda lehet vele érni bárhová.
(#11759) Speedlink88: Hellcat, VK3601 H, T-150, KV-2 (és persze a KV-1S is)
-
jagada
addikt
válasz jano_77 #11858 üzenetére
Nekem a VK3601 H kész kínszenvedés. A rádión kívül minden alap, és ezzel a vacak löveggel xart se lehet sebezni, szinte mindenkiről még a T5-ös tankokról is csak pattog, hiába lövöm a gyenge pontokat, egy vicc az egész. A normálisabb lövegekhez kell az új torony, a mostani löveggel meg sose fog rá összegyűlni a TP.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Jolet
őstag
válasz jano_77 #11856 üzenetére
nem tudom talán a tier miatt...
tettem fel ma is két tegnapi replayt... [link]
az egyikben látható, hogy a 30%-os nyerési esély semmit se jelent, a másikban pedig hogy csata közben is remekül lehet spotolni egy heavy tankkal
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz jagada #11859 üzenetére
Én rettentően hamar kihúztam fullosra a VK3601H-t, szerintem az egyik legjobb med tank a tierjében, sőt ez már félig heavy. Mondjuk lehet, hogy némi free XP-t beleborítottam, hogy minél előbb meglegyen a 88-as löveg, azzal nagyon bitang pusztítást lehet végezni. Neked is azt javaslom, ha nagyon nem megy, akkor tedd félre, szedj fel egy jó adag free XP-t és azzal könnyebb lesz.
-
jano_77
nagyúr
Pedig a VK3601 nagyon jó tank, kis toronnyal és Konish ágyúval kell használni szigorúan!
Ne add fel, szeretni fogod, hidd el!(#11824) Remusz911: egy újabb ékes példája, hogy mekkora LÁMA vagy és azt sem tudod mi a különbség Tank ÁSZ és Top Gun között!
(#11828) juvik: egyáltalán nem kevés a 7770....nekem az van és nagyon szépen megy a játék! Csak bátran!
-
echterion
nagyúr
válasz #73173120 #11820 üzenetére
4 GHz-esre húzott i3 550-nel és 7850-es kártyával játszottam így, stabilan 40 fps felett. A mostani 6850-esemmel már lentebb kellett húzni az árnyákokat picit meg a vizet, meg még egy-két effektet (magasra).
Az a 4850 kevés ennek a játéknak, amit meg a rendszerkövetelményekhez írnak, azt általában egy játéknál sem kell komolyan venni.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Stauffenberg #11865 üzenetére
Korábban én is a 88-assal használtam, de mióta lett a Konish, azzal tolom és nekem jobban bejön...gyorsabban lő és viszonylag mindent lehet vele sebezni.
-
Angel1981
veterán
válasz #73173120 #11855 üzenetére
Nagyon vicces....
Abból mit tanul az ember, amikor három perc alatt ledarálják a csapatot 14:1-re, egyedül marad, és a végén rájönnek még öten, és emiatt bukja el a párbaját, az akivel meg párbajozott beírja, hogy "GG" - ebben semmi tanulság nincs, ez egyszerűen trollkodás, és akkor még finom voltam!Igen, neki GG, de a másiknak nagy szívás, ilyenkor a GG megjegyzéseket tartsa meg magának és a csapatának, de idegelje vele az ellenfelet, mert az köcsögség, én ilyet soha nem csináltam, és nem is fogok!
Illetve igen, valóban, egy tanulságot levontam; legalább 1000 csata erejéig elbúcsúztam a T7 feletti csatáktól!
-
Angel1981
veterán
válasz csapee #11870 üzenetére
Persze, tudom, lehet, mint írtam; legalább 1000 csata, lehet több lesz.
Az biztos, hogy T1-T7-ig összesen nem szívtam / idegeskedtem annyit, mint T8-ban, de úgy nincs gond, mert szeretem a játékot, megoldom a dolgot.Egyébként igen, valszeg túlreagálom; ha mondjuk csak a 3. megalázó vereség lett volna zsinórban, még úgy ahogy toleráltam volna, de mivel a 7. volt, elszakadt a cérna.
Ennyi, nem sírok többet, mert nem szokásom!
Pá![ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
8,5-tel készített replay-eket valahogy vissza lehet játszani?
-
-
echterion
nagyúr
Nem, inkább a vga miatt. Bár a proci is gyenge, mert érdemben csak egy szálat használ a játék, így arra kell a minél nagyobb órajel, de a vga az igazi szűk keresztmetszet, ha azt lecseréled egy erősebbre, akkor nem lesz vele gondod (pl. 6850-essel már nagyon szépen elfut).
-
atis123
tag
Nem emlékszem pontosan, de prémium nélkül aszem 300-500 csata volt kifullozni. Kitartás! Nem fogod megbánni, akkorra rá is érzel a stílusra. Utána nem akarod majd eladni. Farmolni is isteni. Én már a második legénységem húzom rajta, századozni is nagyon jó. T7-ig simán átlő mindent, T8-ban sem leszel elveszett. Hajrá! Itt egy kis kedvcsináló. 88 %-os legénységgel hoztam össze, úgy hogy nem is vettem igazán komolyan. Van benne hiba persze. Töltésgyorsítóval.100 %-os legénységgel 4,3 sec alatt tölt. JagdPZIV-et ezzel szemtől szembe kivégzed, KV-1S, meg mire rád fordul a lövegével, addig leszeded a fél életerejét. A KV-1-en, meg hasonló V-ös tankok csemegék lesznek. JagdPanther, IS, T-150 szintén.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
xtmod
senior tag
üdv.
a heti ajánlatban a 150% legénységi xp csak az akcióban vett gépekre, vagy a már meglevőkre is érvényes?
-
bartucc
addikt
Csak az akciós, orosz gépezetekre érvényes. Legalább most már van magyarázat, hirtelen miért szaporodtak meg a csatákban a KV-3-ak, mindenki előveszi újra.
Ma is sikerült egy magamhoz képest remek kört menni, második ilyenem a T29-el, motor kell már rá.
Aki ment már a vassal, attól kérdezném, érdekelne: kedvtelésből játszok, prémium nélkül, mennyire lehetek elégedett, ha már összejönnek ilyen körök is? (vagy ez csak az, amit egyébként is el kellene napi szinten érni, semmi több?)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Fel
addikt
Miért ne? Benne van a listában:
The following tanks will receive a 50% discount:
T-26, Tier II light tank
T-46, Tier III light tank
T-28, Tier IV medium tank
KV-1, Tier V heavy tankThe VI and VII tier tanks of the branch will receive a 30% discount
T-150, Tier VI heavy tank
KV-3, Tier VII heavy tank -
jagada
addikt
válasz atis123 #11877 üzenetére
Ez a 300-500 csata így elsőre kicsit ijesztő. az elődje a PzIV fullos volt, de csak a rádiót meg a legénységet tudtam átmenteni ebbe. Már megszoktam, hogy amíg nincs normális lövegem csak sunnyogni tudok, de ennél rohadtsok TP kell a fejlesztéshez.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
xtmod
senior tag
ok. akkor csak az első választ értettem félre. kösz.
-
g85j
tag
Sziasztok.
ENSK pálya meg van még? Szerintem mióta volt a patch, azóta nem járta ott....Pedig szeret(t)em.Másik, nektek nem eszi a memóriát a játék?
Nekem feltűnően elfogy, nincs rossz gépem, a patchig semmi gond nem is volt.
Az első csatákban 2-3 szaggatás, de az akár 5 mp-ig eltart....aztán rendben van a játék.
Ha vége a napi csapatásnak, s kilépek, akkor min. 20 mp. fekete képernyő, s szinte használhatatlan a gép.
Talán MOD-ok miatt? -
Speedlink88
csendes tag
Nemár, "T29 szériás tankokat nerfelik majd mert mérések azt mutatják hogy a köpeny mégsem olyan vastag mint ahogy először gondolták."
Most a köpeny a tornyára igaz, kisebb lesz a páncél vastagsága vagy mi? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Speedlink88 #11888 üzenetére
Nem! Szétlőttek pár T29-est és kiderült, hogy jóval könnyebb átlőni, mint a játékban.
Viccet félretéve. A nerfelés rontást jelent. Miért rontanának, ha így is túl vékony? -
g85j
tag
válasz Angel1981 #11887 üzenetére
Nekem 2*2 Gb ddr3 1600 mhz....de amikor kilépek s kezd észhez térni a gép, még 1 pár pillanatig írja, hogy kb 3.6 Gb le van foglalva.
Ez mindenestől, nincs benne sem vírusírtó, sem olyan nagyobb terjedelmű dolog ami a rendszeren kívül futna.
Szóval a rendszer + Wot majdnem 4gb memória?Már amúgy is akartam 2*4 Gb-ra cserélni, de ez úgy látom meg fogja gyorsítani a beruházást.
+ Még egy próbát fogok tenni, leszedem az egészet, mert már érik egy win telepítés is, de az már az SSD-re fog menni. Az mindenképp fog rajta dobni....kiváncsi leszek a memória kérdésre utána.
-
Dobi 562
addikt
GnomeFather's Engine Pack frissítve.
-
atis123
tag
válasz jagada #11883 üzenetére
Igen, de készülj fel, hogy ennél csak több lesz. Először nekem is soknak tűnt a Pz IV után, de igazából nem az, majd hozzászoksz. De gondolom ezek szerint nem lehet valami sok csatád ez alapján. Ha 2000 csata környékén jársz majd, a 300-500 csata már nem is fog soknak tűnni, pláne, hogy amikor már fullos tankkal mész, nagyon fogod élvezni. Amúgy most eszembe jutott h nem volt az annyi, mert a többi XP már a Tigrishez kellett. Az 8,8-as L56-os ágyút nem is biztos, hogy megéri kifejleszteni, mert az átütése néha már itt is kevés, a Tigrisen pláne az lesz. A lényeg, hogy élvezhető lesz, utána át sem akartam menni a stock Tigrisre, olyan szenvedés volt. Könnyen le lehet vele sebezni 1000 meg többet is, azzal meg már lazán hozol egy 8000-10000 pluszt. Én is ezzel farmolok a Tigris II-re.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Angel1981
veterán
"Szóval a rendszer + Wot majdnem 4gb memória?"
Nem tudom, nekem Win XP-vel volt 2 GB-om, és kb. 50 meccsenként írt hibaüzenetet játék közben, hogy kevés, és le fog állni, és rá 1-2 percre ki is dobott, a többi esetben rendben volt, az se számított, ha már 8-10 órája nyomtam egyhuzamban.
Most Win 7 van 8GB-tal, azzal eddig (8-900 csata) semmi problémája nem volt.
Ennyit tudok mondani a magam részéről. -
Pete55555
addikt
válasz Angel1981 #11896 üzenetére
2Gb RAM-al W7 64 bitessel nekem is volt ilyen problémám, ha 1-2 program (net+zene) ment a háttérben, sokszor sírt, hogy kevés a RAM, és leállította a wotot. De ha más nem ment mellette, akkor nem volt baja. Most 4 Gb van, így minden fasza.
...Szeretem leracsniztatni...
-
g85j
tag
válasz Angel1981 #11896 üzenetére
Köszi azért. Nekem am semmi hibaüzenetet nem ír.... na mindegy, majd elválik.
(#11892) atis123 : Most hogy mondod, oda is csak 1szer tett be, akkor is KV-1S -el voltam.
Csodálkoztam is rajta, mert azt is változtatták 1 kicsit.(#11897) Pete55555 : Ez az, hogy nekem is annyi van, és semmit nem hajtok alatta, még zenét sem....Akkor vszínüleg rendszer probléma lesz.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
-
Jolet
őstag
nektek nem csinál olyat, hogy rendszeresen nem mutatja a piros körvonalat, ha az ellenségre célzol?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest