Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• project640

csendes tag

válasz LK #44790 üzenetére

Orosz hajókkal elvből nem szeretek játszani. Hiába próbálta Nagy Péter tengeri hatalommá tenni az oroszokat, nem sikerült :-) ... persze nem is voltak rákényszerülve.
    Megértem, hogy az orosz fejlesztők betesznek orosz hajókat, hiszen a milyenket is egy kicsit megdobogtatta a Viribus Unitis ..., DE azt már nem nyelem le, hogy az egyébként a játékban részt vevő, soha nem is létezett orosz hajók full OP-k.
    Amikor megjelent az orosz BB ág, már a Nagy Péterrel (Pyotr Veliky) is nem volt ritka az 3-4 citek T5-6ban. Miközben pl. egy sch-val full oldalba kapok mondjuk egy pensacole-át, és 2700 dmg :-)
    Aztán itt van ez a smolensk. Nekem nincs meg, ..ahelyett kőkeményen kigrindeltem a Colbert-et, aminél munkásabb hajó nem létezik az egész játékban. Azért írtam a Colbert-et, mert azzal szokták összehasonlítani. Szóvla, ha találkozok egy Colvert-el, már nézem is a stat-ot, és rendre azt látom, hogy a Smolensk-el rendben 15-20 k -val nagyob az átlag dmg. A Colbert-el egy DD elé úgy be kell céloznom, hogy lejövök a látómezőről, annyira lassúak a lövedékei, 14 km-ről ... miközben, ahogy látom, a smolensknek olyan tűpontosan egyben mennek a lövedékek, mintha egy Veneziában ülnék. Ül a a füstben, és folyamatosan adagolja, a pontos, gyors, gyújtós lövéseit. Ezzel szemben egy Colbert-el úgy kell manővereznem, hogy szerintem a kantinban nem marad egy ép tányér sem :-(
    Szóval összességében azt látom, hogy a WG lemond egyes hajókról, mások meg hiába OP-k, nem foglalkozik velük :-(
    Mindentől függetlenül szerintem egy jó játék, és semmiképpen sem temetném 2 éven belül ... , mert egyszerűen nincs ehhez hasonló másik játék :-(

Új hozzászólás Aktív témák