- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Yettel topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam #7532 üzenetére
Mint írtam, flash-t tanultam, emellett persze html-t és css-t. Html-ben css-re hivatkozni, most is megy.
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.
Mivel te is írtad, hogy minden sablon más, és lehet is hivatkozni, megkérdeztem CharlieDrop-ot, hogy általában van-e recept arra, hogy ezt hol találom. Lehet, hogy minden sablonban egyedi a header elnevezése. Például "porto-header"-t, stb. már próbáltam, de nem értem célba, ezért merészkedtem kérdezni.
Ha tényleg nagyon vágod, akkor kérhetek segítséget? Vagyis mi az, amiben tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest