Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Mint írtam, flash-t tanultam, emellett persze html-t és css-t. Html-ben css-re hivatkozni, most is megy.
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.Mivel te is írtad, hogy minden sablon más, és lehet is hivatkozni, megkérdeztem CharlieDrop-ot, hogy általában van-e recept arra, hogy ezt hol találom. Lehet, hogy minden sablonban egyedi a header elnevezése. Például "porto-header"-t, stb. már próbáltam, de nem értem célba, ezért merészkedtem kérdezni.
Ha tényleg nagyon vágod, akkor kérhetek segítséget? Vagyis mi az, amiben tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.