Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
Aktív témák
-
MageRG
addikt
Ott valami más gond lehet (talán driver?). Én pontosan 4850-el vittem végig, és nem tapasztaltam semmi furcsát.
A GOG-on azt írták ha a "witcher.exe -dontForceMinReqs" parancssori kapcsolóval indítod, akkor működik újabb windowsokon is. Hogy hogy lehet ezt beleszerkeszteni egy parancsikonba, az házi feladat.
-
Kassadin
addikt
Majdnem minden pályarészen volt egy olyan szörny, akit ha megöltél, a fejét felakasztottad az övedre, és addig csüngött ott, amíg a királyi vadásznak oda nem adtad. Ha az összes szörnyet megölted, akkor kaptál egy borzalmasan erős kardot. Mielőtt bemennél a várba az első pályák egyikén, ott oldalt áll egy nagyobbacska lápi szörny a folyóparton. Ha őt megölted(legnehezebb szinten szívós már az is), akkor a fejét visszavihetted a fogadó mellett levő vadászhoz, aki azt hiszem, ad is érte pénzt talán. Régen játszottam vele, lehet írtam hülyeséget. De van még amikor a sárkánnyal harcolsz, vagy amikor átmész a mocsárba, ott meg van egy drabár farkas meg egy borzalmasan erős növény is, azokat is le lehet vágni a trófeáért. Valamint még beugrott, hogy a temetőben is lehet ölni egy ilyet. De wikipedian minden fent van ezekről a dolgokról, ha érdekel komolyabban.
-
GypsFulvus2
őstag
Úgy értettem, hogy kockapóker-függő.
A ligetben az Elder druid velem mindíg játszott. De nyugi, sok játékos vár még rád.
Vizimben a kereskedőnegyedben laggol? Az sajnos természetes jelenség, mindenkinél így van, különöen az ATI kártyásoknál. Valami optimalizálásbéli hiba. Azt vettem észre, hogy éjjeli viszonyoknál nem akadt. Most a vagy a fény-árnyék, vagy a sok ember fekteti ki nappal. A későbbi pályáknál már nem lesz iyen probléma. -
-
bpx
őstag
mint sokminden másra, erre is megoldás a symlink[link]
C:\Users\P00by\Documents\The Witcher\saves mappát áthelyezd pl. a D:\Games\The Witcher mappába
majd létrehozol egy symlinket az eredeti helyen ami az új helyre mutat (parancssor rendszergazdaként futtatva):mklink C:\Users\P00by\Documents\The Witcher\saves D:\Games\The Witcher\saves /D
(XP-n nincs mklink, ott külön program kell hozzá)
egyébként csak most néztem meg a mentéseket én is, és eléggé meglepődtem
egy mentés 10-20 MB, és nekem már 2.5 GB-ot foglal a C:\ meghajtón... na mindjárt takarítok
elég sokszor használom a quicksave-t (F5), és az mindig új fájlt hoz létre
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A ligetben az Elder druid velem mindíg játszott. De nyugi, sok játékos vár még rád.