- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a kereső csodákra képes: [link]. ezt zárom.
-
X-COM
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
egyszerű beállításokról van szó, központilag lehet ki/be kapcsolgatni a wireless dolgokat, levenni a fényerőt, ilyesmi.
Leghasznosabb üzemmódja talán a prezis mód, amikor kikapcsolja a hangokat, leszedi a háttérképet, stb...
Amúgy meg elfért volna a vista topicban -
macilaci78
nagyúr
Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése.. Ezt lehetne bővebben kifejezni? Downclocking, fogyasztás, venti, vinyóhasználat területén mit ad elő, milyen finomsággal lehet szabályozgatni? Screenshot-okat lehetne nyomni?
És éjjelente Neked sincs jobb dolgod?
-
Vertike
csendes tag
Hello!
Office 2007 Beta teszter vagyok, így hozzájutottam a Vista 2. bétájához. Fujitsu Siemens L 1310Gre telepítettem (1600mhz, 512 mb RAM, 60gb HDD) A telepítés lassú, mert a merevlemez nem valami gyors. Egy L szériás géptől ne is várjunk többet. 64mb video rammal megy az AERO GLASS felület és a bebootolás , majd a bejelentkezést követően ( 4 perc) tökéletesen és gyorsan működik a rendszer. Mindezt azért írom le, mert biztos sokan szeretnék majd kipróbálni. Egy apró probléma van a notebookkal. Az FS adott hozzá egy driverlemezt , amivel minden drivelt fel lehet tenni. Ez Vista alatt nem működik. Nem találta meg az SD kártyaolvasóhoz, a Wireless LAN kártyához és a modemhez való drivert. Ezeket netről letöltötte a rendszer, most működnek. Az audio sem volt egyszerű eset. Nem akarta felismerni a realtek 97 hangkártyát és az online driver download sem működött ez esetben. Viszont a realtek honlapjáról letölthető hozzá a driver. Nem ismeri még egyelőre a notebook típusát a rendszer , így a wireless lant nem tudom bekapcsolni. ( Nem reagál a gombnyomásra) Ezt gondolom majd a Fusi javítja. Összességében 512 memóriával is elfut a Vista szépen, használhatóan, még a Media Center is megy, de 1 giga azért kell neki és abból lehet 128 mega a video ram. Akkor gyors is lesz és a grafika is szakítani fog
Remélem segítettem pár vaciláló embernek a Beta kipróbálásában.... Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése..
Aktív témák
- Linux Mint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kicsit lassú az? Az én XP-m olyan 40s után már használható...