Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a kereső csodákra képes: [link]. ezt zárom.
-
X-COM
nagyúr
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
egyszerű beállításokról van szó, központilag lehet ki/be kapcsolgatni a wireless dolgokat, levenni a fényerőt, ilyesmi.
Leghasznosabb üzemmódja talán a prezis mód, amikor kikapcsolja a hangokat, leszedi a háttérképet, stb...
Amúgy meg elfért volna a vista topicban -
macilaci78
nagyúr
Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése.. Ezt lehetne bővebben kifejezni? Downclocking, fogyasztás, venti, vinyóhasználat területén mit ad elő, milyen finomsággal lehet szabályozgatni? Screenshot-okat lehetne nyomni?
És éjjelente Neked sincs jobb dolgod? -
Vertike
csendes tag
Hello!
Office 2007 Beta teszter vagyok, így hozzájutottam a Vista 2. bétájához. Fujitsu Siemens L 1310Gre telepítettem (1600mhz, 512 mb RAM, 60gb HDD) A telepítés lassú, mert a merevlemez nem valami gyors. Egy L szériás géptől ne is várjunk többet. 64mb video rammal megy az AERO GLASS felület és a bebootolás , majd a bejelentkezést követően ( 4 perc) tökéletesen és gyorsan működik a rendszer. Mindezt azért írom le, mert biztos sokan szeretnék majd kipróbálni. Egy apró probléma van a notebookkal. Az FS adott hozzá egy driverlemezt , amivel minden drivelt fel lehet tenni. Ez Vista alatt nem működik. Nem találta meg az SD kártyaolvasóhoz, a Wireless LAN kártyához és a modemhez való drivert. Ezeket netről letöltötte a rendszer, most működnek. Az audio sem volt egyszerű eset. Nem akarta felismerni a realtek 97 hangkártyát és az online driver download sem működött ez esetben. Viszont a realtek honlapjáról letölthető hozzá a driver. Nem ismeri még egyelőre a notebook típusát a rendszer , így a wireless lant nem tudom bekapcsolni. ( Nem reagál a gombnyomásra) Ezt gondolom majd a Fusi javítja. Összességében 512 memóriával is elfut a Vista szépen, használhatóan, még a Media Center is megy, de 1 giga azért kell neki és abból lehet 128 mega a video ram. Akkor gyors is lesz és a grafika is szakítani fog
Remélem segítettem pár vaciláló embernek a Beta kipróbálásában.... Nagyon fejlett a Mobile PC menüpont és a notebook beállítások kezelése..
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest