Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem, egyáltalán nem szervernek kell. Azzal is tisztában vagyok, hogy a notim nem egy mai darab, de az én igényeimet maximálisan kielégíti. Sajnos a VGA nem Ati (jó is lenne), csak egy integrált SiS Mirage. De nem baj, nem vagyok az a gamer típus.
Csak eljátszottam a gondolattal, hogy talán a szerver oprendszerek jobban kihasználják a gépet. -
Üdv!
Kérdezni szeretném, hogy egy direkt "szerver oprendszer" kihasználja-e jobban a gépet, mint egy "normál oprendszer"? Gondolok itt arra, hogy pl. a 2 magos procikat talán jobban kezeli...?
Régebben Win7-et használtam, jelenleg XP van a laptopomon, és gondoltam, kipróbálom a Windows Server 2008-at. Kinézet alapján eléggé Win7-es, de az tetszik benne, hogy XP-s kinézetet is lehet adni neki - ezt tudtommal a 7-en nem lehet.
A Win7-en nem tudtam rendesen filmeket nézni, mert az Aero kissé megfogta a gépet, ha kikapcsoltam, akkor pedig nagyon gázul nézett ki a rendszer...Szóval kérdezném, megéri-e feltenni, vagy maradjak inkább az XP-nél?
A konfig: Fujitsu Siemens v5515-ös noti, 3 giga ram, T2130-as proci 2 x 1,86GHz.
Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest