- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Gregorius #1520 üzenetére
hat bazz... azert ne legyen mar igy, ahogy mondod.. csak van valami ertelemes magyarazat arra, hogy a windows 2003 miert csinalt a fizikailag elsodleges vinyombol masodlagosat..
szerintem ez egyaltalan nem termeszetes (legalabbis soha, semelyik masik win telepites nem csinalt ilyet)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
tudja valaki, hogy a 2003 miert ugy telepult fel, hogy a sata2-es porton levo vinyo lett a c:
a sata1-es porton levo vinyo meg a d: ? a rendszer egyebkent azon a vinyon van, amit en telepiteskor kijeloltem (ott meg az volt a cde sajnos a windows-ban ez mar d:
-
westlake
félisten
válasz
moonman #1464 üzenetére
koszi nem kell.. inkabb majd kerek egy olyan embertol segitseget, akinek nem az az elso dolga, hogy hulyenek nez.. nem problema..
ha valakinek segiteni akarok, de nem teljesen ertem a problemajat, akkor szepen megkerem, hogy mondja el bovebben.. lehet, hogy kezdek oregedni es egyre hulyebb dolgokat talalok ki..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
moonman #1460 üzenetére
ez erdekes.. a minap tette tonkre egy virus (ami allitolag nem is virus) a vinyomon levo osszes .exe allomanyt, viszont egy ismerosom utanannezett a virusnak es azt olvasta rola, hogy a windows egy biztonsagi frissitese pont ez ellen nyujt vedelmet.. most akkor viszont ezt nem ertem.. nekem minden fent van, amit engedett az update, hogy feltegyek..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
pont annyit szamit, amit a szamok kulonbsege megmutat.. nem kell ennyire tuldramatizalni a dolgot.. en egyszeruen futattam nehany tesztet, hogy lassam (lassuk) a kulonbsegeket..
azert nem egy tesztet futtattam, hogy ne lehessen belekotni, de latom igy is sikerult
lenyegtelenek a kulonbsegek, mert a tegnapi virustamadasom utan biztosan 2003 servert fogok hasznalni.. en csupan azert teszteltem, mert kivancsi vagyok, hogy mi a kulonbseg -
westlake
félisten
egy kis cpu teszt..
super pi winxp 30.938s
super pi 2003 30.969s
hot cpu tester winxp 11250
hot cpu tester 2003 11161 -
westlake
félisten
kicsitmeregettem meg a memoriasavszelesseget a ket oprendszeren
san diego 2700mhz 9*300mhz
a mereseket a legutolso everestel vegeztem... a tovabbi beallitasok nem fontosak..
viszont eszrevetem egy dolgot.. singel channel-ben igy alakulnak a dolgok:
olvasas/iras/mozgatas/eleres
winxp
4677/4655/4620/38.1
2003 server
4675/4663/4629/38.1
latszik, hogy alig van kulonbseg..
viszont dual channelben mar nem ez a helyzet, de igazabol itt sem nagy a kulonbseg, de megis megvan
winxp
8906/7749/7088/38.6
2003 server
8899/7767/7155/37.8 -
westlake
félisten
talaltam egy ilyet.. ez-miez?
Microsoft Windows 2003 Server R2 Enterprise VOL Edition
mar az r2-t sem nagyon tudom, de ezt a vol editiont meg vegkepp.. -
westlake
félisten
válasz
moonman #1437 üzenetére
na akkor elmondom, hogy ertettem azt amit leirtam..
adott ket szuz oprendszer.. egy win xp pro es egy 2003 server enterprise r2.. csak a szukseges drivereket telepitettem fel es a szokasos dolgokat allitottam at a win-ekben
a hardverkornyezet es a beallitasok teljesen azonosak voltak, de nem volt ugyanolyan stabil a ket oprendszer.. winxp alatt az opteron 2500mhz-en is stabil volt, 2003 alatt meg 2450mhz volt a vege.. viszont a 3700+ os san diego a 2003 alatt birta tovabb.. na igy mar ertheto? -
westlake
félisten
válasz
moonman #1435 üzenetére
nezopont kerdese, hogy tuningrendszer-e.. en most probalgatom.. ha azt vesszuk alapul, hogy ez egy szerver operacios rendszer, akkor alapkovetelmeny a stabilitisa.. en meg vagyok rola gyozodve, hogy stabilabb, mint az xp... elvegre az xp a sima, otthoni felhasznaloknak lett kitalava, akik jatszanak, filmet neznek es interneteznek.. regebben a japan tuningrekordok mind 2003 serverrel szulettek meg..
''ezt a stabilabb dolgot sose értettem. vagy stabil vagy nem. a stabilnál nem lehet stabilabb.''
ezt hogy erted? -
westlake
félisten
ahogy elnezem, az r2-es 2003 server erzekenyebb a tuningra mint az xp...
egy dc opteron xp-vel 2500mhz-en stabil, mig 2003 alatt 2450mhz-ig birja..
azt mar regebben eszrevettem, hogy a 64bites oprendszerek eleve ''instabilabbak'', mint a 32bit-es tarsaik, de azt nem gondoltam volna, hogy a 2003 server ''instabilabb'' az xp-nel -
westlake
félisten
alapbol le vannak tiltva az eltavolithato eszkozok?
nem ismeri fel a win a usb drive-omat -
westlake
félisten
elso kerdesem az lenne, hogy mikent lehet eltuntetni azt a rakerdezo ablakot, ami akkor jon elo, amikor kikapcsolnam a gepet.. megkerdezi, hogy miert akarom kikapcsolni a rendszert
-
westlake
félisten
ki tud nekem olyan oldalt mondani, mint a nehai johnscaife.com volt?
(a srac leirta kb. 15 lepesben, hogy mikent lehet a 2003 servert xp-hez hasonlova tenni)
ha nincs ilyen oldal, akkor kenytelen leszek itt feltenni a gyermeteg kerdeseimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest