- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Ide is nyithatnank egyet.
-
dejaris
addikt
Autosuggestionnek magyarázd kipróbáltam: csak h betűt nyomkodtam és úgy is 70 után új smsbe kezd. Egyébként egyáltalán nem zavar az ékezet nélküli gépelés. Régen Erdélyben mindenki Anélkül smsezett, mivel vagy nem volt ékezet vagy a masik telefonján jelentek meg krikszkrakszok/négyzetek.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Hol a bánatban lehet átállítani az smsnél a kódolást? Nem túl gazdaságos csak 70 karakter.
-
dejaris
addikt
Ha telefonon feliratkozom podcastokra, azokat a gepre nem rantja le, mint a szamokat?
-
dejaris
addikt
válasz kopcsik1986 #9669 üzenetére
Windows mobile tudtomal nem ide tartozik. Masik forumba biztos tobben tudnak segiteni.
-
dejaris
addikt
Nem akarom elkiabalni, de migralas utan a fb ertesitok is jovogetnek. Igaz nem idoben de jovogetnek. Eleg nagy genyonak taratanam az MS-t ha tenleg regiosag miatt akadozott/kimaradt eddig.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #9567 üzenetére
Mikor megkaptam a telefont azt irta, hogy 110 napja nem volt toltore dugva. Szoval jo regi ez a portico
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #9564 üzenetére
A Htc-k nem kell megkapjak, hiszen mar rajtuk fut Legalabbis az enyemen mind a 3 lathato uj ficsor megtalalhato.
-
dejaris
addikt
Na nem vartam segitseget, magamtol ujrapakolasztam az egeszet.
-
dejaris
addikt
Hard reset utan, hogy lehet elocsalogatni a restore funkciot?
-
dejaris
addikt
válasz daniel909 #9280 üzenetére
Az igen.
Errol jut eszembe: ha kipipalom a "kamera veletlen inditasanak megakadalyozasa zarolt telefon eseten" pontot a beallitasok/fenykepek+kamera reszben, akkor a keszulek kovetkezokeppen viselkedik: kijelzo lezarasa utan nem sokkal siman mukodik a bekapcsologomb, de ha mar fel orat pihen akkor az Istennek se lehetseg a bekapcsologombjaval a felebresztes, csak ha hosszan nyomodik es akkor megjelenik a kikapcslashoz szukseges felig felhuzott hatterkep, amit nem le hanem felhuzva vilagito lezart kijelzohoz juttat. Na erre mondjatok meg, hogy bug vagy ficsor. -
dejaris
addikt
Pontosabban: beallitasok/alkalmazasok/hatterben futo feladatok
-
dejaris
addikt
válasz szabonagyur #9050 üzenetére
Nem lehet mas nezet. Megeloztek
Mellesleg hasznaljatok vimeot YT helyett.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
Meg optimuson jovogettek a fb ertesittok, de kikapcsoltam mert kellet a kakao masra. Viszont 8sen eddig osszvissz 2 dbot kaptam. Ez aztan a verzioszamugras. (mobilfeluleten miert nincsenek itt a szmajlik?)
-
dejaris
addikt
Nem kell platformot valtani, csak venni egy nexus 7-est melle:-D
-
dejaris
addikt
Komoly problémák adóttak: folyamatosan kapok skype értesítéseket😈
-
dejaris
addikt
Jelenleg akkor lehet migrálni az MS accountot USbe? Tudtok adni linket? Mik a következmények?
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #8114 üzenetére
Minek állítottál be két csengetést? Szundi gomb már nem jó? Amúgy ha úgy teszed le a telefont, hogy ne legyen karnyújtásnyira, akkor tuti felkelsz az elsőre is, mivel egyre hangosabban cseng.
-
dejaris
addikt
Ha valahogy migrálni tudnám az MS accountomat, akkor magyarországi bankkártyával tudnék fizetni?
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #7892 üzenetére
🙉😈
-
dejaris
addikt
Super LCD a király
-
dejaris
addikt
UK régióra váltottam, most mar rendes a feltöltéses menü.
-
dejaris
addikt
Nekem porticoval érkezett a telefon és csak feltöltés/nincs feltöltés között tudok választani a biztonsági mentés pontban. Úgyhogy lehet ez a bugfix
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
A 800as kijelzője pintile, a 900as rgb mátrixos kijelzővel rendelkezik
( Tudom, hogy sok ember szerint hülyeség, de szerintem óriási a különbség.)[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #7824 üzenetére
Végig olvastam a topikot az 5000. hozzászólástól. Már ezért meg érte a 8S, hogy ilyen jókat röhöghessek az itteni szuper kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...