- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
nem. de azóta is csak 95%-ig ment le, most ha nem hazudik, akkor valami nagy mágia van itt, mert akkor meg még jobb is lett az akkufelhasználás
újraindítottam, hátha lecsökken, leis csökkent:93%-ra, és azt mondja 4 órája volt töltőn. Pedig ebbe volt vagy fél óra netezés, kis fb messenger és majd 1 óra zenehallgatás
-
Alexios
veterán
Most úgy néz ki már termeli a telefon az áramot, 2 órája húztam le töltőre, abban volt némi messenger, ie, pár perc telefon, és 100%-ot mutat..
-
Alexios
veterán
válasz
leximester #39205 üzenetére
-
Alexios
veterán
válasz
leximester #39201 üzenetére
nekem még a desktop ie-ben is megjelent egy lumia1020 menüpont ahol látom a telefonon nyitott tabokat
-
Alexios
veterán
Aaa, ez az akksikezelés botrányos lett. Játszottam most 20 percet, melegedett a telefon is, erre ezek után is aztmondja 100%-on van
-
Alexios
veterán
válasz
leximester #39192 üzenetére
szinkronizálja faszán
-
Alexios
veterán
Amúgy most egy nemfogadott hivást ki swipeoltam a notif bar-ról és eltűnt a szám a tile-ról is. Viszont ha ugyanezt megcsinálom a fb messengerrel akkor ott marad a tile-on, nem túl következetes
-
Alexios
veterán
Ahogy látom elég általános jelenség az akkumerülés.
-
Alexios
veterán
Amúgy music appra egy belfiore twitter:
Lots of questions about apps.. Many 8.1 updates coming (eg Facebook, Skype, Twitter). I don't know dates, sorry. Also, Music app too.
-
Alexios
veterán
Amúgy nekem messze az ie fogyaszotta a legtöbbet a battery saver szerint, pedig alig használtam kb..
És cortana is egész sokat, pedig tegnap kicsit szórakoztam vele és annyi volt a használat, lehet inkább ki is kapcsolom.
-
Alexios
veterán
válasz
Воланд #38949 üzenetére
Igazából túl sok bizalmam nincs feléjük, mikor kiadták már az xbox music appot, azóta se sikerült rendesen megcsinálniuk. Kicsit úgy érzem most ezt a release-t mintha kiadták volna, mert ki kellett adni, eleve tavaly év vége volt az eredeti határidő, de valahogy mégse lettek még kész.
-
Alexios
veterán
Nekem így fél nap után az a véleményem a 8.1-ről, hogy ha ez tényleg a végleges változat azért az kicsit gáz. Inkább van olyan érzésem mintha ez egy RC verzió lenne, a funkciók a véglegesek, de a bugfixek még ráférnének. Elég a games/music hubot megnézni, illetve néha előfordult hogy animációk megakadtak a 1020-on ami eddig egyáltalán nem volt jellemző. Nem androidos módon akad meg ,de azért még is csak megakad. Illetve határozottan jobban melegszik a telefon netezés közben is, és ezzel együtt talán jobban is merül. Pedig amúgy nagy klassz frissítés lehetne, és csak azért nem az mert félek a microsoft tempójától, mennyi időbe fog telni a bugok javítása, ismerve őket..
-
Alexios
veterán
A store meg mindig nem az igazi, az appot már betölti de a keresés még mindig nem megy
-
Alexios
veterán
válasz
gyurkikrisz #38657 üzenetére
nem az accnak kell us-nek lennie, hanem a telefon régiójának
-
Alexios
veterán
válasz
leximester #38645 üzenetére
ez amúgy nem feltétlenül a browser hibája
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #38481 üzenetére
ja, én bekapcsoltam hogy automatán frissítsen, és jelzett hogy eztmegazt frissítette
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #38434 üzenetére
jaja nekem is feltűnt. viszont azis különállóan updatelhető lett szóval remélhetőleg javitanak rajta minnél hamarabb
-
Alexios
veterán
ez astore egy kalap szar eddig, nekem akrmit keresek azt irja hogy cant connect..
-
Alexios
veterán
most nézem, action centernél a wifi menübe csak kikapcsolásnál dob, bekapcsolni bekapcsolja egyből
-
Alexios
veterán
válasz
Partyface007 #38290 üzenetére
igen, meg a kereső gombra. nézd meg hogy a speech voice biztosan united states-en van, nekem uk-n volt és amiatt nemvolt cortana
-
Alexios
veterán
amúgy data sense phone update-re 413-mbot ír, szóval gondolom ekkora volt az update
-
Alexios
veterán
válasz
Partyface007 #38236 üzenetére
a telefonnak is usának kell lennie, illetve a speech voice is usa legyen
-
Alexios
veterán
ie-nél ha elkezdesz irni egy cimet, automatikusan kiegészíti, szóval kicsit gyorsabb lehet a navigáció
-
Alexios
veterán
Amúgy valaki kérdezte tegnap: cortanaban meglehet adni milyen nevet adsz az inner circle-ben levőknek, és azt bemondva hivja
-
Alexios
veterán
válasz
SpongyaBob #38178 üzenetére
jaja, elég hülyeség, egyszerre ott vannak a games-ben meg a listában is
-
Alexios
veterán
glance-nél eltűntek az értesítések viszont
-
Alexios
veterán
lol azért nem volt cortana, mert a speech language valamiért united kingdomra volt állítva, nem united states-re..
-
Alexios
veterán
Még egy kis észrevétel: felül a fekete sáv is kissebb lett
-
Alexios
veterán
a játékok is szerepelnek a jobb oldali menüben, nemcsak a game hubban, ez mondjuk nekem nem igazán tetszikk
-
Alexios
veterán
ami még érdekes, hogy a GYÁRI appok is folyamatosan frissülnek, igy már nincsenek rendszerfrissítéshez kötve!
-
Alexios
veterán
akinek felment már van cortana? us accom van, us régió, meg minden, mégsincs
de van data sense savings!
-
Alexios
veterán
Hűha, tényleg NAGYON begyorsult tőle az 1020 is
viszont nincs cortana
-
Alexios
veterán
válasz
this is life #37773 üzenetére
Akkor teis idézd már be ahol aztmondtam, hogy az ms hibája, hogy nincsenek ezek az appok, nem hinném hogy olyan bonyolultat irtam volna..
Sőt abban a hozzászólásban pont azt írtam hogy igazából azok az appok léteznek.
-
Alexios
veterán
válasz
Assdak #37770 üzenetére
Nem gondolom így, szerintem nem írtam ilyet. Én annyit mondok, hogy ha valaki azt mondja hogy kevés az app, akkor elég nevetséges azt mondani, hogy de csak fingós appok nincsenek a többi platformhoz képest. Nekem néha szokott 1-2 app hiányozni, sőt hirtelen max az istudiez-t tudnám mondani ios-ről, amúgy megvan minden, de nem biztos hogy lekéne szólni azt aki mást is hiányolna.
-
Alexios
veterán
válasz
Assdak #37766 üzenetére
És ha nem globálisan fontos akkor mivan? Ha a többi platformra van magyarországra fejlesztett app, akkor akár itthon is lehetne. De mondjuk ezekből az appokból pont van valóvilág, máv menetrend, mindigtv, index, origo és lehet szakácskönyv is..
szerk: rákerestem még nők lapja café is van. meg valami álmoskönyv is
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
nekem is mostanában, szerintem egy lemaradt értesítésem nem volt még az elmúlt 2 hétben. Igaz, vibert nem használok.
De instagram, fb, fb messenger, whatsapp, ebay, jelez azonnal
Néha a fb messenger behülyül, de az is csak annyit jelent, hogy utólag úgy gondolja elkell küldenie az értesítéseket korábbi beszélgetésekről amit pc-n irtam és amúgy válaszoltam is rájuk..
-
Alexios
veterán
válasz
gyurkikrisz #37753 üzenetére
joe
-
Alexios
veterán
válasz
tomboy0013 #37721 üzenetére
honnan az infó?
-
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz
Dante73 #37598 üzenetére
MS helyében létrehoznék egy app fejlesztési forrást, és a jó appokat támogatnám, előre. De csak olyanokat, amik később ingyenesek lesznek, és hasznosak is. Ide banki appok, időjárás, aksi kijelzők, tudom is én férnének bele
Most nem azért, de így is van n+1 akku jelző, időjárás app, ingyen, nemhogy még a MS fizessen ezekért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max