- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #7003 üzenetére
Pont telenoros vagyok, basszus...
(Ráadásul most lettem azzá, számhordozással: itt volt legjobb az akció + a számhordozásárt is járt 10k)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #7001 üzenetére
Nekem ugyan csak 610 van, de piszokul várom a frissítést. Sose nem jön már?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #6635 üzenetére
Köszi a segítséget! Szóval nem fognak elveszni a fényképes névjegyeim frissítéskor, ezt jó tudni!
Live-os fiókom természetesen van, de onnan csak valami rendkívül zagyva .csv-fileba exportálja, fényképek nélkül. (Excelben megtekintve legalábbis elborzaszt...)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #6631 üzenetére
Köszi a választ!
Más: Látom, te járatos vagy a WP7-ben(én csak 2 hete tartozom a táborba), lenne egy kérdésem:
Az új telóra a régi Samsung 5230-ról és a céges Nokia 6303i butatelefonokról átmásoltam a névjegyzéket a Lumia 610-re. Fél napi munkával arcképekkel láttam el az ismerőseimet, mail-cím, lakcím, stb.
Hogyan tudnám ezt a kollekciót kompletten, fényképestül-mindenestül lementeni PC-re? Ha jn a Wp7.8 frissítés, félek, hogy az egész megy a levesbe... ...jól sejtem? "Közkinccsé tenni" nem szeretném a személyes adatokat, tehát ilyen online "Facebook-megosztás", meg Skydrive nem ér.... ...itt szeretném tudni ezeket az asztali gépemen. Levelezésre Thunderbird-öt használok, tehát Outlookkal, meg hasonlókkal nem rendelkezem.(#6632) becksim: nekem egyáltalán nem jelzett a Market...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #6522 üzenetére
Droidot?! Én 2 hete vettem életem első okostelefonját, és előtte hetekig-hónapokig teszteket fórumokat böngésztem. Arra jöttem rá, hogy az Androidos topicokban mindenki "hegeszt, reszel, fúr-farag, főzött ROM-okat buherál, századjára újrainstallál, hard-resetel, stb." Na, nekem ehhez a "barkácsszakkörhöz" már túl sok a 49 évem, így ezek alapján, meg egy félórára kölcsön kapott Lumia 710 tapperolása után végülis a Lumia 610-et választottam. Nem bántam meg! Szükségem van 10-15 alkalmazásra, valóban működőképes offline GPS-re, ezeket mind "megkaptam" a készülékkel (letöltöttem), a többi meg csak fölöslegesen foglalná a helyet. Bocs az OFF-ért.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Alexios #6398 üzenetére
Köszönöm, és neked is exileee!
Az olvasó jónak tűnik, de az ingyenes könyvválasztékkal meggyűlt a bajom: letöltöttem a Sherlock Holmes összest, ami - a kiírottakkal szemben - magyarul nem megy, kéretlen reklámokkal van tele, és 2 perc alatt összeszemetelte a telómat. Ingyenesen tehetnek egy szívességet a feltöltői...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Volna egy érdekes kérdésem: létezhet-e WP7.5-re olyan e-könyv olvasó, ami Java alapú? Azért kérdezem, mert még a buta Samsung S5320-hoz kaptam egy csomó regényt "jre"-kiterjesztéssel, formátumban (pl. Rejtő Jenő szinte összes műve). Nagyon jó lenne, ha ezeket fel tudnám pakolni az új telefonomra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...