Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz yootti #75577 üzenetére

    Az áruházat nem szeretném elmagyarázni, örülök, hogy megtaláltad amire szükséged van, de attól még el kell hinned, hogy a másik 2 platformmal össze sem lehet hasonlítani... és ez az első és jogos belekötési alap... és igen... vannak akik ennyi pénzért pl. már nem akarnak kompromisszumot kötni. Tehát ne magadból indulj ki... nekem pl. Facebook profilom sincs, de attól még tudom, hogy ez a mainstream... és nem hangoztatom mindenhol, hogy a FB felesleges... A népesség nagy része nem tévedhet! Nekem nem kell, de attól még elismerem, hogy ez a jelenkor egyik fontos része.

    [L950]A 146-os árhoz nem tudom, hogy mennyi rabságot és milyen előfizetést választottál, de szintén el kell hinned, hogy ez sok pénz sokaknak... a main stream-nek. (Én független telefonokat szoktam venni...) Nekem sem sok az ára (írtam korábban). De van annyi realitás érzékem, hogy belátom, hogy másoknak sok... De biztosan tévedek...:) Attól még a linkelt AdDuplex-es készülék tortát is megnézhetnéd jobban, hogy egy átlag user milyen készüléket vesz és miből van sok a WP-s fronton. Segíteni fog megérteni, hogy igen: 5-ös és 6-ös széria és a drágább-ból alig van részesedés. Szerinted miért? --> Mert drágák és nem azért mert rosszak az olcsóbbaknál. Az ultra szó pedig arra vonatkozik, amit ez a piac leggagyibb kivitelű telefonja a legtöbb pénzért.... de a TOP3-ban ezen a téren tuti bent van, ez pedig kétes hírnév... Ekkora összegért annyira sok más és igényes telefont lehet venni a legnagyobb gyártóktól, hogy egy kisebbségi platformos telefon, ilyen kivitellel egyszerűen: ultra drága. Ahogy az Iphone 6s-el összeveted egyszerűen zseniális! Annak is örülhetünk, hogy olcsóbb a világ legdrágább telefonjánál. Örülök, ha tetszik neked és Te is... a Windows táborába (azaz közénk) tartozol, de fanatizmus csipkefüggönye mögül kinézve sajnos elég borús az ég... :(
    Karácsonyra még borúsabb lesz...

    Persze ez csak egy vélemény, de sajnos én is a piac részeként a piacot visszhangzom. Árletörés nélkül a W10 referencia készülékének szánt 950 jó eséllyel pályázik az egyik legkisebb darabszámban eladott WP-s telefon címére. Valamelyik Redmondi főnöknek szerintem a rokonáé a Mozo-s cég... mert legalább ez utóbbi hiéna módjára profitálhat valamit a gyenge kivitelen.

    A Samsung évekig szappantartónak csúfolt műanyag sz*rokkal alapozta meg a piacát... de mindezt jó árazással tette a Droid hátán. (sosem volt Samu telefonom) Látod hova jutott és látod, hogy most milyen kivitelű drága' telefonokat gyárt? És látod, hogy a TOP3-ba betörő cégek(pl. Huawei) milyen áron milyen kivitelű drága' telefonokat gyártanak? És látod ezek mellett az L950 árát és népszerűségét?
    Én sajnos látom. :U

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák