Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
yolan
őstag
Ismerem az ilyen helyi gsm bulikat, de a szerviz árát éri a telefon plusz szerviz, hát csődbe mennék, hülye nem leszek, csak fájó pont ez a fiókomban. Akkor marad az alkatrészként próbálkozás illetve az íves kukába dobás?
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76354 üzenetére
Bár, ugye a PA- UWP híd is halott, ettől függetlenül, ami nem natív-ban fut, ahhoz jóval erősebb készülék is kell(ene), mint amik többségeben a piacon vannak, de jó lenne, ha ez a balfa...izé balfék banda kijelölne egy utat magának és próbálna azon maradni, mert egyelőre olyannak tűnik az egész, mint egy megbízhatatlan hülye gyerek agyvelő gyulladásos ígérgetései.
-
Nooeca
senior tag
Wincentral nagyjából összegezte az összes wp alapú mobil előnyét hátrányát és hát azt állapította meg hogy a 650 nem igazán nagy kiugrás hardverben a 640-hez képest, viszont nagyon jó ára van!
Hogy micsoda?! Nagyon jó ára? Mit adnak el azon a telefonon ennyiért? De még ha el is adják... ez nekik a jó ár?! Great Price!
-
Moretimer
aktív tag
Hogyan tudok e-mailhez onedrivról betallózni dokumentumot? Bárhová másolom onedriveon a docot nem tudok hozzáadni a képeken kívül semmilyen másik fájlt.
Moretimer
-
félisten
-
Bukk900
őstag
válasz Plazmacucci #76363 üzenetére
A dokumentumra hosszan nyomsz, hivatkozás megosztása, beilleszted a onenote-ba, onnan meg átmásolod a linket a válaszlevélbe.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #76365 üzenetére
Hát ja, így fejből az általam mostanában használt összes platformon ennél működőképesebb a dolog.
De hát ez wépé, miért kellene pont ennek normálisnak lenni?! -
KunEmber
senior tag
válasz Plazmacucci #76365 üzenetére
Most néztem, tízesen végre jó, bármit lehet válaszban csatolni. Legálabb ebben látszódik egy apró fejlődés.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
hroberto
veterán
Milyen okoskarkötők kompatibilisek Windows telefonnal? Milyet érdemes venni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
consono
nagyúr
válasz hroberto #76373 üzenetére
Én egy Garmin Vívoactive-ot használok bő egy hete, az is működik vele (akciós volt). Igaz, az értesítések kicsit bizonytalanok (email, sms átjön, meg a nem fogadott hívások is, de mikor csörög a teló nem mindig jelez), meg maga kliens progi is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz l!nk87 #76377 üzenetére
Szia, nem ebay, eMag Kb. annyira jött ki mint amennyi az amazon.de-n lett volna. Ébresztő van, de csak zizeg, semmilyen hangot nem tud kiadni. Egyelőre szokjuk egymást, de igazából ez sportóra, nem okosóra, csak vannak okos lehetőségei. Az appok elég egyszerűek, van sok watchface, de nagyjából minden inkább a sportról szól. A beépített alkalmazások is. A kijelző kevés fényben olvashatatlan, kell rá a világítás (de az meg olyan, mint a kvarcórákon )Ja, aksi eddig nagyon OK, 3 hetet mondanak rá, kettő simán meglesz úgy, hogy sokat piszkerálom GPS-t még nem használtam, arról nem tudok nyilatkozni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Zolly444
aktív tag
válasz Plazmacucci #76317 üzenetére
Van magyar navigáció, hanggal együtt
-
Nooeca
senior tag
Kijött a 122 egy valag javítást tettek bele, többek között háttérfolyamat fejlesztésoridő növelés, emailszinkronizáció javítás, stb.vítás, stb.
-
mihal
csendes tag
Nekem egy Nokia Lumia 520-as telefonom van. Eddig nem volt szükségem, hogy a ppt fileokat megnyissam vele de most lenne.
Az lenne a kérdésem, hogy miért írja ki, amikor elakarok indítani egy ppt filet, hogy a file sérült?
Még 1 kérdésem lenne: Az avi fileokat tényleg nem tudja lejátszani, csak a mp4-et?A válaszokat előre is köszönöm!
-
this is life
Ármester
Telepitsd a moliplayert az mindent visz , hasznal hw gyorsitast is , stabil korrekt vidi player .. fel tudnal tolteni egy ppt-t ? Mert nalam erosebb eszkozon gond nelkul megy ... ez pl l820/735[link]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Moretimer
aktív tag
válasz spiderpig820 #76362 üzenetére
Az addig rendben van, viszont nem tudok beleírni az e-mailbe. Ezzel a módszerrel csak megosztani tudom magát a dokumentumot. Én emailt szeretnék írni és mellékletben megadni egy önéletrajzot.
[ Szerkesztve ]
Moretimer
-
Nooeca
senior tag
válasz this is life #76387 üzenetére
Hát ez nem sokáig lesz így. Ahogy kijön az eredeti TH2 valószínűleg a PC elvét követi azaz minden ring átáll redstonra, kivéve talán a Release preview-t. De mint PC-n is a delta buildeket nem tesztelik (elvégre az csak bugfix, nehéz bugfixel új bugot okozni).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hi!
Akinek még a 107-es van fent, legyen szíves próbálja ki, hogy a fényképeknél tud e teljes mappát törölni?
Mert úgy néz ki, hogy ez nem lehetséges a 122-ben. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez ilyen volt, vagy most sikerült elcseszni valamit ismét. -
gorgo
őstag
Hi!
van arra lehetőség, hogy egy több mobil számmal rendelkező (privát #1, #2, munkahelyi...) névjegy esetében kiválasszam sms küldés esetén, hogy melyik számra küldje? Nekem (w8.1 lumia 735) Nagyon gáz hogy csak az első helyen szereplőre lehet küldeni. Tököm sem akar emiatt duplikálni rakás névjegyet.."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest