Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • confuser

    senior tag

    válasz joysefke #52487 üzenetére

    Ha meg a WP hibája ez, akkor oldják meg ők, a visszajelzések előbb-utóbb eljutnak a MS-hoz is...

    El vagy tévedve. A folyamat nem így zajlik. Ha hiányolsz egy feature-t, ami MS oldalról hiányzik*, akkor azt a userek (mint te) jelentik a uservoice-on, és ha az MS pozitívan bírálja el, megcsinálja maga / ad ki hozzá API-t, amit aztán a programozók felhasználhatnak. Nem a programozók kéregetnek a MS-tól, hiszen a MS elsősorban nem a fejlesztők igényeit akarja kielégíteni, hanem a userekét... ahogyan a fejlesztők is, csak épp egy app fejlesztője csak 1 szavazatot ér az adott kérésre, 1000 useré meg 1000-et, és a jelenlegi matematikai tudásommal a kettő között van némi különbség.

    A másik meg: attól, hogy számodra fontos egyik feature-t nem tudja, a legalacsonyabb értékelést kapja? Akkor a többi amit ad az app, az mehet a levesbe, értéktelen? Vagy nálad úgy működik a dolog, hogy ha hibátlan (számodra), akkor 5 csillag, ha valami hiányzik belőle, akkor meg 1? Mi ér nálad 2-3-4 csillagot?

    *mint kiderült, lehetséges (bár én magam nem próbáltam ki), de ez a tudatlanságodon és a vagdalkozásodon mit sem változtat.

Új hozzászólás Aktív témák