- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hát én mindenképpen windows-os telót akartam, úgy összességében meg vagyok vele elégedve, igaz kicsit sajnáltam, hogy pár telefonban megszokott fícsört külön meg kellett vásárolni.
Telefonálni és SMS-ezni rendesen lehet vele persze. T-s vagyok, de azért valahogy csak el lehet boldogulni a beállításokkal. Ja, nekem 2.0-ás WAP oldalakat nem sikerült megnyitnom vele, pedig a telefon tudja, de nem, lehet, hogy a T-nél volt a gond nemtom, mindenesetre engem átdobált mindig a normál webes oldalra. Lehet, hogy azért, mert a böngésző IE-ként azonosítja magát, nemtom, ehhez annyira nem értek.
Enyém angol, de nemrég jelent meg magyarosítás hozzá, újak már lehet, hogy alapból magyarok. -
NRG54
csendes tag
És ugye külföldön a T-Mobile MDA Compact néven forgalmazza. De szerintem ez 1az 1-ben ugyanaz. Vagy? Tudsz valami infót? Esetleg hogy hol lehet olcsóért hozzzájutni egyhez??
JAh! És ugye a hép is tud kártyára menteni. Tehát nem csak a beépített memóriájára hanem memkártyára is? Meg gondolom úgy lehet a karira felpakolni a cuccokat hogy összekötöm a géppel adatkábellel és akkor úgy rámásolni?!
Bocs a hülye kérdésekért de most lesz először PDA-m szal mindent tudni szeretnék 100%-ra! -
X-COM
nagyúr
ez a JAM
Az SDIO azt jelenti, hogy nem csak sima SD, vagy MMC memóriakártyát tudsz beletenni, hanem más bővítőkártyát is, pl. jelen esetben WLAN kártyát.
Szerintem nagyon jól használható, persze lehet, hogy többeknek túl picit, de nekem nem, kényelmesen tudom használni.
Bevallom MP3-t még nem hallgattam róla, mert van egy vinyós lejátszom és egy 4gigás SD kártya kéne, hogy rá tudjam pakolni a zenéket, de majd kipróbálom azért. -
X-COM
nagyúr
nekem is csak 2 hete van még egyelőre.
Ez inkább PDA, mint telefon. Azaz a telefon része lehetne jobb is. Nem tudom, hogy ez a Pocket PC Phone Edition sajátossága, vagy a Windows Mobile-é, smartphone-t nemnagyon.
Pölö volt egy hívásom, a számot bele akartam rakni egy meglévő kontaktomhoz, hát nem nagyon lehetett, csak új kontaktként. Az S55-ömön ez simán megment.
Vagy pölö hívásprofilokat sem kezel, de nincs benne GPRS számláló sem, ill. az akkut is csak akkor jelzi, ha már fogyóban van, asszem 25%körül, persze ezek kiegészítő programokkal áthidalhatóak.
Amikor telefonálsz szép nagy billentyűs keypad-et ad, amit akár az ujjaddal is tudsz nyomkodni, nem muszáj a pálcát használni.
Képminőség? Ha a kamerára gondolsz még ki sem próbáltam, de a neten elég hányás képek utaznak, szal az nem a legjobb. A kijelző nagyon szép, baromi erős fényereje van és mivel a képernyő kisebb, mint az átlagos QVGA PocketPC-ken, így a képe is szebb, kontrasztosabb, főleg ClearType-pal.
Negatívum lehet, hogy 64MB RAM, ami szűkös lehet, ha minden alkalmazást a RAM-ba akarsz installálni, de lehet modolni 128M-ra. Amúgy gyárilag van benne egy 8M-s flash, biztonsági mentésekhez, meg oda is tudsz installálni.
Az ActiveSync cucc szerintem elég jó, alkalmazásokat is onnan lehet installálni, közvetlenül a gépedről. Gyönyörűen szinkronizál outlook-kal, ja, jár hozzá egy Outlook2002 is.
Amúgy én pölö imádom, hogy forgatható a kijelzője, néhány alkalmazásnál baromi jól tud jönni, pl.: Pocket Internet Explorer. A Today képernyőt is szeretem, így legalább mindig látom, hogy mik vannak a következő napokban, nem kell emlékeztetőkkel bénázni.
WLAN nincs alapból, viszont szerencsére SDIO slottal szerelték, így lehet bele WLAN kártyát tenni, vettem is egyet hozzá, pöpecül működött.
Nem nagyon tok mit mondani, összességében jó kis cucc, kényelmesen, jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest