- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
zolee001 #108419 üzenetére
Igen. Közben addig eljutottam, hogy a gépen a személyes tanusítványok között gyakorlatilag semmi nincs. Elviekben ott/oda hiányzik valami. MMC-ből sikerült eljutnom odáig, hogy kezelni tudjam, de egyszerűen nem enged új tanusítványt kérni. Az is megoldás lehet, hogy letöltök talán, és oda teszem-ebben messze nem vagyok biztos-, viszont gőzöm nincs, hogy mit és honnan...
-
tomcat78
őstag
Erre valaki, tipp, bármi: [link]
-
tomcat78
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a géppel. néhány napja baszakszik a net a gépemen. Pl nem megy az onedrive alkalmazás, uplay kliens (oda pl böngészőből sem tudok fel lépni). Telóról, másik gépről minden ok ugyan azon a hálózaton. Túrtam a netet és a gépet, hogy mi lehet a gond. Ebbe botlottam: schannel error 36876. Ez valami tanusítvány probléma. Elvileg megoldást is találtam rá, de vagy azért, mert hülye vagyok, vagy azért, mert elég régi, nem sikerült orvosolni a dolgot. A régit úgy értem, hogy teljesen ugyanazok a lépések nem kivitelezhetőek, mert nem ugyanazokat a lehetőségeket kapom, mint a leírásban. A dolog lényege, hogy az elvileg lejárt tanusítványokat törölni kéne. Improvizáltam...De semmi nem változott.
-
tomcat78
őstag
Erre valaki:[link]
-
tomcat78
őstag
Sziasztok!
A gondom a következő-bár nem vagyok biztos benne, hogy jó helyen járok-az utolsó frissítés óta már kétszer össze omlott a gépem. Illetve bármelyik böngészőben próbálok egyes oldalakat megnyitni (pl humble bundle, motorsport.com) vagy nem jelenik meg rendesen, vagy valami lejárt tanusítvány miatt meg sem nyitja. Plusz szinte minden oldalnál, ha pl lapozni akarok, vagy linket megnyitni a következő felirat fogad:Misdirected Request. Pl itt, ph-n is. Aztán többszöri frissítésre betölti az oldalt.... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest