- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz
PunkZoli #147835 üzenetére
Látom, hogy el tudod dönteni, de azért "kösz". Trollololló.
MS Áruházból származó appok esetében, hogyan tudom azt beállítani, hogy ha elindulnak, a háttérben, és system tray ikonnal induljanak el csupán, ne pedig egy feldobott ablakkal kezdjünk?
Probáltam parancsikont létrehozni, és abban a "Target" mező végén különböző kulcsszavakkal operálni, de nem enged a rendszer érvényes és működő parancsikont kreálni. -
zsoltip
őstag
válasz
PunkZoli #147823 üzenetére
#147823PunkZoli
Nem haragszik rád senki ha - teszem azt -, még nagy betűvel is kezded a mondatot, a magyar helyesírást is figyelembe veszed.Win10Pro 22H2 alatt:
Tálcán jobb gomb, Tálcabeállítások, Több képernyő, Tálca megjelenítése minden képernyőn.
---------------------------
#147824VGYke
Win10 Posta alkalmazása?
Esetleg egy Thunderbird?
Egyébiránt nálam minden gépen működik minden Google fiókom is Outlook O365 (mindig frissítve) alatt.
---------------------------
MÁS:
MS Áruházból származó appok esetében, hogyan tudom azt beállítani, hogy ha elindulnak, a háttérben, és system tray ikonnal induljanak el csupán, ne pedig egy feldobott ablakkal kezdjünk?
Probáltam parancsikont létrehozni, és abban a "Target" mező végén különböző kulcsszavakkal operálni, de nem enged a rendszer érvényes és működő parancsikont kreálni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest