Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #25416 üzenetére
Na szóval pontosítok, a volume2 program mappájában az Osd Skins mappa tartalma win7re telepítve 75db skin, míg win8ra telepítve (rendszergazda jogú total commanderből) 10db skin. Ez azért igen érdekes, ugyanaz a telepítőfájl, megpróbáltam még egyszer telepíteni jobb gomb rendszergazdaként semmi változás.
Mivel nem tudtam kiválasztani az eddig használt osd skint ezért ez azonnal feltűnt, de most hogy jobban megnéztem az összes többi mappa (Meter Skins, Skins, Sounds) is mind kisebb, a fele cuccot egyszerűen kihagyta. Úgyhogy átmásoltam a win7ből most már be tudtam állítani azt amelyiket szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Deus Ex Human Revolution Directos Cut- PC GOG Kód
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc