Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
-
scorpy02
aktív tag
Üdv srácok!
Olyan gondom lenne, hogy Windows 7 Home Premium alatt nem érem el a Speciális felhasználókezelést. (Futtatás -> control userpasswords2 -> Speciális fül -> Speciális gomb -> majd ez az üzenet fogad: Ezen a gépen windows 7 home premium fut. Ez a beépülő modul nem használható a windows ezen verziójával. A helyi felhasználói fiókok kezeléséhez használja a Vezérlőpult Felhasználói fiókok eszközét.
Ott viszont hiába állítok be rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználót. Ha a C: gyökérbe próbálok például lementeni valamit, akkor jön az üzenet:
"Erre a helyre nem mentheti a fájlt. A szükséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be."
WTF?
UAC kikapcsoláson kívül tudtok valami más megoldást javasolni?
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
1 hete telepítettem új win professionalt, pár napja pedig fekete háttér fogadott, hogy szoftverhamisítás áldozata lettem. Beírtam az MSDNAA kulcsot, a rendszer tulajdonságainál megjelent, hogy aktiválva, de ugyanúgy felugrik mindig egy ablak, hogy nem eredeti windowst használok. A windows genuine szintén azt írja, hogy telepítsek eredeti példányt. A kb971033 frissítést letöröltem.
Létezik valami megoldás, vagy marad az újratelepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- HP szerverek áron alul
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest