- Fotók, videók mobillal
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
A torrentet hagytam, az adobe-okat kikapcsoltam, meg a realtek-et is, meg a goggle-t is.
Azt nem tudom, hogy mihez kell/kellett a google frissítés
Majd kíváncsi leszek, hogy a folyamatos frissítések után is fog-e még lassulni induláskor, mert akkor azt most engedélyezem neki, hátha ki tudom szűrni a "kártevőt".
Végül is ha már felállt a vindóz, utána már megy minden rendben.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Gép bekapcsoláskor van ez, rendkívül lassan és nehezen áll fel a vindóz, de utána, már megy minden rendesen. a feladatkezelőben nincs semmi eltérés, nem mutat semmi rendellenes dolgot, ami miatt ezt kellene a gépnek csinálnia.
Minél több holmit töltött le annál lassabban állt fel a gép induláskor, nincs agyon pakolva a vincseszter mindenféle felesleges programokkal, tényleg csak a legfontosabbak vannak fenn.
És már vindóz telepítés után és az első frissítések után észlelhető ez a lassúság.
Driverekből mindig a legfrissebbek vannak fenn.

-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor mitől lassulhat be a vindóz 2 órával a telepítés után, mikor alig rakok fel egy-két programot illetve drivert?
Csak azért gondoltam a frissítésekre, mert ezt mástól is hallottam már.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan lehet kikapcsolni win7nél a frissítések letöltését és telepítését, mert nagyon belassul a windózom tőle.
Már mindent kikapcsoltam a műveletközpontban, de folyamatosan letölt és telepíti is a letöltéseket.
Nos?
Köszönöm.

Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest