Hirdetés
Aktív témák
-
RoGGRR
csendes tag
Nem a hálózati vezérlő driverrel volt itt a probléma, mert újraraktam a gyártóéval, de úgyse volt jó..
Viszont ez a megoldás megoldotta a gondomat. [link] -
RoGGRR
csendes tag
Gondolod? Jaj, de tudtam, hogy ez lesz a válasz. A drivert a win7 automatikusan telepíti, már letöröltem, újra felismertettem vele, települt, és ugyanolyan rossz..............
-
RoGGRR
csendes tag
Valaki tudja, miért nincs ezen a nyomorék rendszeren hálózat, ha bekapcsolom a gépet?Mindig le kell tiltanom a hálózati adaptert, majd újra bekapcsolni, és csak akkor lesz jó....
-
RoGGRR
csendes tag
Tudja-e valaki, hogy az indításkor miért tűnik fel a választható op.rendszerek közül a Xubuntu, Még a régebbi XP mellé raktam fel, onnan maradt meg. Gondolom, az egésznek az oka, hogy a win 7 egyszerűen nem képes teljes formatálásra telepítéskor, és ez elég nagy baj. A bejegyés pedig nincs benne BCD-ben, tehát nem is tudom törölni, ami elég érdekes!
-
RoGGRR
csendes tag
Azt nem tudom, tudja-e valaki, hogy az indításkor miért tűnik fel a választható op.rendszerek közül a Xubuntu, Még a régebbi XP mellé raktam fel, onnan maradt meg. Gondolom, az egésznek az oka, hogy a win 7 egyszerűen nem képes teljes formatálásra telepítéskor, és ez elég nagy baj.a bejegyés pedig nincs benne BCD-ben, tehát nem is tudom törölni, ami elég érdekes!
-
RoGGRR
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy biztonság szempontjából az "általános jogú felhasználó" ugyanaz, mint a Rendszergazda fiók maximális UAC-vel?
Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest