Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
Aktív témák
-
RoGGRR
csendes tag
Nem a hálózati vezérlő driverrel volt itt a probléma, mert újraraktam a gyártóéval, de úgyse volt jó..
Viszont ez a megoldás megoldotta a gondomat. [link] -
RoGGRR
csendes tag
Gondolod? Jaj, de tudtam, hogy ez lesz a válasz. A drivert a win7 automatikusan telepíti, már letöröltem, újra felismertettem vele, települt, és ugyanolyan rossz..............
-
RoGGRR
csendes tag
Valaki tudja, miért nincs ezen a nyomorék rendszeren hálózat, ha bekapcsolom a gépet?Mindig le kell tiltanom a hálózati adaptert, majd újra bekapcsolni, és csak akkor lesz jó....
-
RoGGRR
csendes tag
Tudja-e valaki, hogy az indításkor miért tűnik fel a választható op.rendszerek közül a Xubuntu, Még a régebbi XP mellé raktam fel, onnan maradt meg. Gondolom, az egésznek az oka, hogy a win 7 egyszerűen nem képes teljes formatálásra telepítéskor, és ez elég nagy baj. A bejegyés pedig nincs benne BCD-ben, tehát nem is tudom törölni, ami elég érdekes!
-
RoGGRR
csendes tag
Azt nem tudom, tudja-e valaki, hogy az indításkor miért tűnik fel a választható op.rendszerek közül a Xubuntu, Még a régebbi XP mellé raktam fel, onnan maradt meg. Gondolom, az egésznek az oka, hogy a win 7 egyszerűen nem képes teljes formatálásra telepítéskor, és ez elég nagy baj.a bejegyés pedig nincs benne BCD-ben, tehát nem is tudom törölni, ami elég érdekes!
-
RoGGRR
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy biztonság szempontjából az "általános jogú felhasználó" ugyanaz, mint a Rendszergazda fiók maximális UAC-vel?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Revolut
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest