Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
A billentyűzet és az egérpad XP alatt pár napja használat közben, egyik pillanatról a másikra szűnt meg.
A bekapcsoló gomb mellett van egy hardveres gomb a gépen, amivel a touchpadot tudom ki-bekapcsolni. Noh amikor megszűnt azt is bekapcsoltam, s egyszerre hibát dobált. "Sajnáljuk, de gfsdvfd hibát észlelt, ezért leállt, a kellemetlenségért elnézését kérjük..."Szóval még ez a funkció sem működött.
Ekkor gyanakodtam, h esetleg vírust nyelt be, vagy éppen már régi^^ az ikszpé, s mindent legyalulva tolok rá Win 7-et, de nem javult meg a dolog.
A gyártó oldalán lévőket felraktam, ezeken kívül milyen drivert kellene még feltenni?! Win7-en már eleve működött kb. minden, wifi, hang, stb.. - pont a billentyűzet nem megy?!

-
runner 125
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Windows 7 Home Basic
moonman
Ez az, h csak az USB-s bill és egér látszik. Amint lehúzom megszűnik!
Eee pc topikban is érdeklődöm, ebben a hsz.-omban van két fotó is, ami a témához kapcsolódik.
Ez a válasz jött rá.
Ha, esetleg van valami tipp, h mi okozhatja, megköszönném.
Bill nincs beragadva, lenyomva... -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Felkerült a Win7 sikeresen az 1005HA eeepc-mre, de egyszerűen továbbra sem észleli a billentyűzetet, és az egérpadot sem.
A vicc az, h bios-ban meg érzékeli, ott megy az enter, esc, s minden.Hardveres probléma lehet? Teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Lenne egy kérdésem; folyamatban egy eeepc újratelepítése, pontosabban Win7 telepítése. Gyárilag 72-72gb arányban volt megosztva a winyó, de én ~40-120 arányban szeretném.
Valamiért egyszerűen nem engedi összevonni. Hiába írom be, h hány mb-t szeretnék, kiírja, h legfeljebb 73ezer valamennyi mb lehet.Mit tudok tenni?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest