Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Nem igazán értem a problémádat. Az bezzeg nem zavar, hogy az MS odacsomagolja a windows mellé az IE-t? Windows install után azzal kell tökölnöm, hogy kiszedegessem a számomra felesleges dolgokat (pl. media player, media center stb.), mert ugye a telepítés alatt nem lehet választani.
Persze más cég se különb. iTunes mellé például szó nélkül felmegy a quick time. Ez sem zavar senkit? Mert engem igen.
A korlátos nethez pedig csak annyit, (nyilván aki ilyet használ nem skype-zik) hogy engem kifejezetten irritál, hogy bár csak word meg excel van telepítve az office-ből, mégis a windows update rendszeresen tölt le outlook és power point frissítéseket. Miért?
Úgy tűnik a 21. század ügyeletes mumusa a google lett, ahogy a kilencvenes éveké az MS volt (emlékszünk még a kill gates pólókra). Szerintem semmi különbség nincs ezen cégek között. Egyik kutya, másik eb. Mindketten a felhasználókon próbálnak (jól) megélni. Ki így, ki úgy.
Peace
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
Ehhez nem kell a 4.2 béta, már a 4.1-ben is benne van..
Azon csodálkozom, hogy a Chrome Frame-et nem ajánlja semmi telepítésre, bár lehet van olyan, csak még én nem láttam..
Amúgy mellesleg, inkább böngészőt ajánljon fel telepítésre, mint egy toolbart, bár ez se jobb, az se jobb, merthát ugye motiválja a felhasználót, hogy váltson.Annó asszem a yahoo toolbar volt olyan, hogy telepítéskor már csipogott a vírusírtó, hogy öreg ezt nem kéne...
-
Gorneck
legenda
válasz
Morden24
üzenetére
Ezen miért csodálkozol? Szinte minden free programba benne van vmi buziságuk...a másik az a ask toolbar...
Én már annyira nem idegelem magam max mikor meg kell néznem 1-2 ismerős gépét nyitok egy böngészőt és tele van ilyen szarokkal...nahh akkor azért és is anyázok egy sort...
Aktív témák
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- BMW topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen routert?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest