- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
konci79 #19502 üzenetére
Külső virusirtót nem használok már nem is tudom mióta. Talán a Win7 óta.
A Fast Boot - ot, meg nem tudom. Ugye itt kérdeztem hogy miért lassul be a Win Boot.
A BIOS - ba nem tudok belépni, a Gigabyte app azt mutatja, hogy be van kapcsolva, de az is inaktív. Windows alól nem tudom mahinálni a BIOS-t.
Szóval küzdök mint disznó a jégen.
Amikor feltelepitettem a Windowst, be állítottam, azóta rá se néztem ezekre! -
King Unique
titán
válasz
konci79 #15855 üzenetére
• Adott a lehetőség többféleképpen is kipróbálni a Windows 11-et, ahol a dual boot 2 külön meghajtóra vagy egyazon meghajtóra telepítve is opció.
• Ha a Windows 10-es SSD eltávolításra kerül, akkor előtte javasolt kikapcsolni a Fast Startup funkciót és úgy leállítani a rendszert, vagy a Shift + leállítás módszerrel az inkonzisztens lemezállapot miatti problémák elkerüléséhez. Ellenben ha a hibernálás már ki lett kapcsolva (minek?), akkor a Fast Startup is ki van, mert utóbbi működésének feltétele az előbbi bekapcsolt állapota.
• Ha a Windows 10 már aktiválva lett digitális licenccel, akkor eleve automatikusan aktiválódni fog a Windows 11 ugyanazon kiadása is digitális licenccel.
• Mármint több partíciót, pl. egy külön D meghajtót létrehozni értendő az "érdemes partícionálni" alatt, mert önmagában nyilván eleve particionálni kell ahhoz egy meghajtót, hogy használni lehessen. Azt pedig már a felhasználónak kellene tudni és eldönteni, hogy a saját igényeihez mérten szüksége van-e a személyes adatok, letöltések, egyéb fájlok elkülönítéséhez egy külön partícióra, amit pl. egy újratelepítésnél jöhet jól, bár az alaphelyzetbe állításnál is van opció, hogy megtarthatók a C meghajtón lévő személyes fájlok.
-
Zoz
őstag
válasz
konci79 #15855 üzenetére
Járható út.
Ami fontos, hogy a régi 10-es rendszert a kihúzás elött úgy állítsd le, hogy kikapcsolod a gyorsindítást! (Illetve ha esetleg késöbb a 11 után visszaraknád még a 10-et, akkor a 11-ben is kapcsold ki).
Nehogy adatvesztés legyen valamelyik meghajtódon.Ha ugyanazt a kiadást telepíted 11-ből (Home/Pro), akkor az alaplap alapján automatikusan aktiválódni fog a meglévő 10-es licensszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest