- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
temagad.aho
tag
-
pzstm
titán
válasz temagad.aho #15803 üzenetére
14367 pedig slow ringbe került
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
Nekem értelmetlen apróságoknak tűnnek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Plazmacucci #15805 üzenetére
De azok teszik széppé az életet 😀
-
scyllarus
veterán
"We fixed where the ninja cat emoji was not displaying correctly when received in a notification."
Igen, végre sikerült megoldani a rendszer legnagyobb hibáját! Mostantól szárnyalni fog a windowsos mobilok eladása. Feltámadás!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ryoo
senior tag
Az előző buildnél a known issue-k között volt valami dual sim probléma, ez a mostaninál már nincs benne a leírásban, viszont a javított hibák között se látom, ilyenkor mivan? Rájöttek, hogy nem tudják megoldani?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
törölt tag
tölthető fast ringen az új build....
-
törölt tag
válasz monosgeri21 #15810 üzenetére
ezért rohadt foshatár hulladék a mobilos oldal..nem lehet állítani rajta a hozzászólások számát...pedig jó lenne
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
We’re investigating decreases in battery life on older devices such as the Lumia 830, 930, and 1520 (devices with SoC 8974 chipsets).
ez most azt akarja jelenteni, hogy ezen a builden még az eddiginél is szarabb ezeknek az akkuideje, vagy azt, hogy találtak valami problémát ezzel a chipsettel, és a jövőben javulhat az akkuidő?
én az előbbire tippelnék, mert a known issuesban van, de haverom váltig állítja, hogy az utóbbi.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #15813 üzenetére
ez azt jelenti hogy tárgyalnak azon hogy miért olyan rossz az akkuidő a 8974-es procival szerelt telefonokon, nagyon rossz az akkuideje ezeknek a telóknak a mai napig, ez igen erős és nagy étkű SoC, a 8.1hez képes jobban merülnek 10 alatt ezek telók, ez igaz, nekem is volt 930am, és 1 napot nem bírt 10zel...sajnos a mai napig nagy titok övezi hogy a w10mobile hogy kezeli a SoC freki skálázást, szerintem ebben lenne a megoldás, ha ezeknél a telóknál más skálázási technikát alkalmaznának...szerintem
-
ZavaBalazs
őstag
válasz #97246720 #15814 üzenetére
angolul értek, azért köszi de nem ez volt a kérdés.
amúgy a 930-nál én a kijelzőre is gyanakszom, a w10-es battery saver százalékosan kiírja, hogy mi mennyit fogyaszt, ez a 930-on kb úgy szokott kinézni, hogy kijelző 80%, rendszer 13 %, cellular+wifi 7%. ugyanez 925-ön kijelző jelenleg épp kijelző 65%, rendszer 29%, cellular+wifi 6%, hasonló használat mellett. 735-ös havernak szintén ilyen értékek körül mozog)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
scyllarus
veterán
válasz ZavaBalazs #15813 üzenetére
Szerintem egyik sem. Azt jelenti, hogy tudják, hogy problémás az akkuidő, és vizsgálják az okát. Nem jelenti automatikusan, hogy tudják is javítani.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #15815 üzenetére
fix vagy automata fényerővel?
-
netpeti98
addikt
válasz Plazmacucci #15805 üzenetére
A Redstone 1 már abban a szakaszban van ahol nem nagyon lesznek újítások, csak javítások.
-
saiyajin
senior tag
Ez engem is erdekelne, mert hetvegen kenytelen voltam visszarakni a TH-t, mivel megint net problemaim voltak. A mult heti, es az azelotti RS builddel is. Nehany naponta elszallt a mobilnetem par orara, vagy akar egesz napra. Ilyenkor volt, hogy a wifi is behalt es a repulos modot sem lehetett bekapcsolni. Igy egyelore megint hanyagolom a fast ringet.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
scyllarus
veterán
válasz pprod94 #15822 üzenetére
Ami nekem fontos: a 371-ben akármelyik fiókomba jött mail a négyből, mindenképp a T-online-os csempén jelent meg Ezt javították, most már jó.
Még a Windows default lockscreen hibájára leszek kíváncsi. Nekem leszívta éjszaka 65%-ról 5%-ra az akkut, még úgy is, hogy az első alkalom után lecseréltem a Lockmixre. Feleségem hamarabb kel, szólt is, hogy állandóan világított a telefonom éjjel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Hejja1234
tag
Nekem eltűnt a kuka ikon a mailből és swipe-al sem tudom törölni a leveleket. :S
-
félisten
Frissult az aruhaz. Picit gyorsabb.
-
Hejja1234
tag
Igen, legújabb build....restart segített
-
törölt tag
válasz Hejja1234 #15828 üzenetére
engem reggelre fogadott a pin kód kérés, nem tudtam mire vélni, megnéztem a névjegyeket és frissült nekem is... de semmi hír nincs még róla hogy mi változott
nekem most jön le gépre
érdekes amit írnak, nekem mobilon nem dobált le a wifi, de gépen igen, de egy driver verzió váltás megoldotta a gondot
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz #97246720 #15829 üzenetére
This build is just one build newer than the last one but has a handful of fixes to improvement overall performance and reliability.
-
félisten
Az új frissítéssel ismét kikapcsolja a kapacitív gombok fényerejét takarékos üzemmódban. Szuper!
-
pprod94
aktív tag
Nekem mostanában frissítés után nem érzékeli a töltőt, csak restart segít.. Járt más is így?
-
KunEmber
senior tag
válasz Plazmacucci #15833 üzenetére
Ez most jó, vagy sem? (Régebben volt egy Huawei (Android 2.valamennyi) telefonom, ott is kikapcsoltak a gombok takarékosban)
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
félisten
-
KunEmber
senior tag
-
Pikkolo^^
addikt
L930 az utolsó (péntek esti) értesítés óta rettenetesen melegszik. Más is tapasztalta ezt?
-
Clemi
veterán
válasz Pikkolo^^ #15840 üzenetére
Véletlenszerűen aznap este csináltam a telón egy 8.1-re vissza és ment fel W10 TH2. Az viszont érdekes, hogy aznap este éjfél után nem sokkal valami brutál merülésbe kezdett a telefon (reggel megnéztem a diagramot) és még szerencse, hogy valamiért felébredtem és kézbe vettem a telefont, hogy megnézzem mennyi az idő. Olyan forró volt, hogy nem lehetett megfogni. Akkor csináltam egy restartot és azóta minden rendben vele.
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #15844 üzenetére
-
törölt tag
Mai New Project DosBOX alatt WIndows 95
-
Pikkolo^^
addikt
Köszönöm, akkor várok a javításra.
-
starr
őstag
Két patch kedd között vagyunk félidőben.
Várható ma a release preview-ra valami?
(Nem találok infót.) -
mtm800
senior tag
Nya ma mégis lesz valami, úgy néz ki 14372......persze majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest