- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Plazmacucci #16747 üzenetére
Meg amúgy is annyiszor pofán lettünk fosva, ilyeneken fent akadni, ugyan..
De most egy jól mutató puncitól kapjuk ezt, és ahogy látom az agymosottaknak ez jobban elviselhetőbb, akik előtte orrba-szájba szidták GA-t előtte a sztrádán sok oldalon..
Nálam az utolsó build, hozta kötelezőket.
A BT még mindig nem jó, vagy kikapcsol, vagy nem, ha ki is tudom kapcsolni, úgy merült a készülék, mint balta vízben, minden esetben kell az újraindítás. Ezek szerint csak úgy látszik, mintha kikapcsolna, vagy befagy teljesen.
A főoldalon újra két csempe kidöglött (kapcsolat, időjárás). Az időjáráshoz annyit, hogy tegnap megjavult, amikor beléptem a helyes várost mutatta, a csempe pedig a legalább kétszáz kilométerrel arrébb lévő Kőszeget írta. B+! egyszer jártam ott, amikor kis tökös voltam általános iskolai kirándulással, kb 30 évvel ezelőtt! XD De most megint semmit nem mutat.
Az e-mail szinkron 3 napja nem megy, kíváncsi vagyok mikor javul meg...Ráadásul a hotmail fiókomra ma reggel azt írta, hogy elavult, de ennyi, mert semmi javítási lehetőség nincs, csak ott áll, vagy van, mert az a fő fiók, ugyebár.Ennyi hiba rég nem jött elő ezen a tetves 650-es telefonon.
A 950 XL-nél "csak" a BT szarság van egyelőre...
Most vagy csinálok egy teljes recovery-t, mert a sokadik frissítésen van túl és ez tett be neki(k), vagy megvárom a szerintem ma is eltolásra kerülő Istencsászár frissítést, de a recovery, akkor is kell. :/[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Ricardo #16752 üzenetére
Már régóta szinte csak alaphülyeségek vannak rajta. Az elsődleges telefonom S7e. Itt minden flottul működik, meg egy iphone 6s+ (ez főleg melós készülék, nevezzük így, az s7 meg mindenes), persze ezzel sincsenek problémák, mindent tudok vezérelni mindegyikkel. Riasztó, hifi, upc phone, horizon go, hbo go, nfc fizetések pay pal meg a tkm tudja mennyi minden, ami Winen nem is létezik és nem is lesz.
Megvárom a frissítést, hátha lesz valami és az egyik telefon tuti megy a "temetőbe", még nem tudtam eldönteni, eddig úgy volt a 650 marad, mert egyszerűen gyönyörű az a telefon, de ennyi hibával kezd elegem lenni belőle. A 950 XL fényképezője és kijelzője az egyik legjobb a világon, a hardvere sem marad még annyira el a mai csúcs készülékektől, és nincs ennyi hiba rajta, tehát lehet, hogy ez marad, vagy a 650-et oda adom a legnagyobb kislányomnak (6 éves). Már néha meg sem lepődőm mennyire jól tudja használni ezeket az okos kütyüket, de már a kisebbik (4 éves) is, a legkisebb még csak figyeli a dolgokat (1.5 éves)
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Anniversary Update a fedélzeten!
Független L735.
Eddig sztem TH2 képest fürgébb...
De már csak másodlagos telefonként használom...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
mtomi95
senior tag
14393.82 RPR. Megmegijedtem itt alvás előtt full hangerőn nyomatja az értesítést, hogy indítsam újra.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Medical
aktív tag
válasz #32839680 #16744 üzenetére
Örülök, hogy megjavult!
Igen, erre gondoltam, mikor írtam a mobilodról is be kell lépni az Insider oldalra!
Korábban hasonlóan jártam én is.Hajnalban jött új frissítés 14393.82 RPR.
[ Szerkesztve ]
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok,
Faston mi a legújabb build?
KöszönömLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
jksx
senior tag
válasz #32839680 #16755 üzenetére
Az mflex kolléga által leírt módon csinálod a recovery-t?
A 8.1 első elindulásakor egyszer megkérdezi, hogy általános beállítássokkal induljon, vagy manuálisan beállítod, (a pontos kérdésre nem emlékszem, mert régen nyomtam neki recovery-t). Akkor beállítható, hogy az áruház ne frissítsen semmit automatikusan. Csak az MS fiókot és a wifit állítottam be és rögtön leszedtem a frissítési tanácsadót. Aztán futtattam és irány a telefon frissítése menü. Itt a 107-es telepszik, majd ahogy felment rögtön frissítés menü és az utolsó build. Utána hagyni kell, hogy frissítse az összes alkalmazást és újra kell indítani a telefont. Ezzel a módszerrel nekem nem volt szürke csempém. Az extrák menü is teljes volt. -
pzstm
titán
-
duo
addikt
nem értek hozzá, de az a tippem hogy a fast-slow-ra már rs2 buildek jönnek ez meg valami hotfixe az anniversarynak.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Nooeca
senior tag
válasz confuser #16770 üzenetére
Nem hátha, hanem biztosan, fel is hívták a figyelmet, hogy a szokásosnál több bugra kell számítani, így Fast ringet csak az erős idegzetűeknek ajánják. Ha jól írták jóideig nem is lesz nagyon frissítés, csak OneCore foltozás, toldozás, szóval annyira sok újdonságot nem is találhatsz majd az első fast ringes buildekben hogy megérje rá frissíteni.
-
confuser
senior tag
válasz Nooeca #16772 üzenetére
Tisztában vagyok vele, olvastam a "felhívást" is (amit egyébként szerintem csak hivatalból írnak ki), de RS1-nél is ezt írták, és mégsem lett instabilabb az "RTM" TH2 buildhez képest az első RS1 build. Ha most RS1->RS2 mélyebben túrnak bele, mint TH2->RS1-kor, akkor lehetséges több bug.
-
Medical
aktív tag
-
karway
csendes tag
-
tomboy0013
veterán
Ha valakit érdekel a dolog akkor itt utána tud nézni. A kommentek között van a leírás is.
-
confuser
senior tag
válasz tomboy0013 #16777 üzenetére
Engem inkább az érdekel, hogy hogy szuperál rajta a TH2-höz vagy a 8.1-hez képest?
-
zsoltzsolt
addikt
Most átálltam Release Preview körre. Mennyi időt kell várnom, hogy jelezzen töltsem le a .83-ast?
-
mtomi95
senior tag
válasz zsoltzsolt #16780 üzenetére
.82 és elvileg azonnal megkellene találnia mikor keresed a frissítést.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zsoltzsolt #16779 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz zsoltzsolt #16780 üzenetére
Kb ennyit már jön le
-
karway
csendes tag
válasz zsoltzsolt #16783 üzenetére
mert ez a következő release előzetese, vagyis logikusan előbbre kell tartania, sztem
majd ha elindul a fast és slow kör azok fognak előbbre tartani
Never Settle
-
tomboy0013
veterán
válasz confuser #16778 üzenetére
Egy fokkal jobb mint a TH2 szerintem. A gyári app-ok mintha gyorsabban nyílnának és a multitask is jobb. Itt mondjuk van bug is, mégpedig 7 app-ot mutat az alkalmazásváltóban viszont ha mondjuk megnyitsz 10-12-őt és a 7-et amit mutat bezárod, akkor a vissza nyíllal még belépked a többibe is. Bár ez nem annyira hátrány ugye mert gyorsabban visszatöltenek az ilyen alkalmazások. A 8.1 szintjét azért nem éri el mert gondolkodik azért elég sokszor a készülék még a beállítások menün belül is. De szerintem ha a TH2-őt kiengedték insider-be akkor ezt is simán kiengedhették volna.
-
temagad.aho
tag
-
pzstm
titán
válasz temagad.aho #16791 üzenetére
nah ezért nem jött cumulative update Fast ringre
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
karway
csendes tag
egyelőre RP-ról visszaváltva fast-ra nem talál újat
Never Settle
-
mtomi95
senior tag
válasz temagad.aho #16791 üzenetére
Azt a pólós részt lefordítaná valaki magyarra?
-
scyllarus
veterán
válasz zsoltzsolt #16795 üzenetére
Today we are excited to be releasing Windows 10 Insider Preview Build 14905 for PC AND Mobile to Windows Insiders in the Fast ring!
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Boonen007
őstag
Tehát jó eséllyel fast-slow ringen már a Redstone2 buildjei fognak futni míg a RP gyűrűn a Redstone1 esetleges tesztelni kívánt frissítései.
-
zsoltzsolt
addikt
No, már jön is lefele a 14905.100 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest