Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mtomi95 #15893 üzenetére
Az lehet, de például a 640 még jobb is mint a 650
Öntsünk már tiszta vizet a pohárba, de miben is jobb?
Hogy fhd felvételt csinál hd helyett, lehet, de az a hd nagyon tiszta hanzású és jó minőségű, sima felvétel, bár ez a része hidegen hagy...
Mivel nekem volt és családban van is még kettő, van bőven összehasonlítási alapom, és meg nem szoktam egy telefont sem védeni., de...
A 650 gyorsabb, ha nem is eget-rengetően, de ezt igazolják a 32 ezres pontszámai,
3D-ben több, mint a triplája.
A külalakot inkább ne is említsük, mellette a 640 játéktelefonnak tűnik.
Az amoled mellett az ips szinte fakó
A belső tárhely 16gb,
A fotók minősége is javult.
A beszédhangminősége jóval tisztább.
Az ms telefonokra jellemző, hogy még a 950 is egy konkrét trágyán adja elő magát, egy shure 535-ös társaságában, a 640-ről nem is beszélve. Egy alkategóriás droid is jobb hangminőséget produkál, mint az ms telefonok, de 650 itt is tudott javulni.
Én bármiről leírom, ha valami szar, de hagyjuk már ezt a 640 jobb, meg a 650 erős visszalépés dumát, mert egyszerűen nem állja meg a helyét, főleg úgy, hogy nem is használod. Csak az ostoba foszlányokat nyomod te is...[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Én eddig mtomi95 véleményén voltam, vitatkoztam veled is korábban. De. Végre kicsit hosszabban is volt 650 a kezemben és egyáltalán nem áll meg, hogy lassabb a 640-nél. A 830-ammal összehasonlítva sem vettem észre, hogy hátrányban lenne, inkább kicsit pörgősebb volt (bár ezt nehéz összehasonlítani). Ha kicsit kisebb lenne, 4.5"-4.7", simán lecserélném rá a 830-at.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
mtomi95
senior tag
Várjál már, ezt az egészet nem értem. Most leírtad miért tetszik neked a 650. Láttam korábban is mikor valaki felrebessgette neked, hogy vissza lépés a 640-nnel szembe, de nekem nem ez volt a célom. Félre értettél. De azt mondd meg mi köze preview buildekhez meg úgy az egész fejlesztéshez és általános teljesítményhez pl annak, hogy az amoled kijelző mellett az ips szinte fakóbb? Ez most csak egy kiragadott példa volt a sok közül. Ha azt mondom, hogy nekem a második 640 vételekor fel sem merült mint opció a 650 ár-értek arány miatt, ahhoz mit szólsz? Az ilyeneket el kell fogadni. Az az egyetlen szó aminek neki ugrottál a múlt sérelmei miatt, annak ehhez a témához van köze, nem ahhoz hogy kinek mi tetszik.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
busman
veterán
Mennyire stabil a release preview?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Pikkolo^^
addikt
válasz temagad.aho #15878 üzenetére
Az óránkénti 15-20% merülés elég gyors reagálást kíván(na).
-
consono
nagyúr
válasz temagad.aho #15878 üzenetére
830-on nálam semmi gond nincs az akksival, gondolom szerencsés vagyok akkor.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
netpeti98
addikt
Ha 8.1 alatt lépek be a RP ringre, akkor először a .107 kerül fel, majd utána a legfrissebb build, mint az Upgrade Advisor esetében?
-
mtomi95
senior tag
Valamit biztos! Egyenlőre én sem veszek észre rajta semmit. Talán azt hogy a .420-al az Edge egy hangya pöcsnyit döcögősebb lett, most nem tűnik fel vagy javult meg nem mondom.
Azt hogy lesz e belőle non just insider, fogalmam sincs. Ennek annak örülnék ha adnának ki egy másikat. Hadd járjon .500-nál.netpeti98:
Pontosan ahogy mondod. Csak 8.1 alatt nem fogja újraindítani a rendszert az insider hanem rögtön küldd a gépházba frissítést keresni ahol felkínálja a .107-et. Mivel RPR-n nem a .420 a legfrissebb az UA-val szemben így igen, rögtön a tegnapi th buildet kapod meg, .107 után.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz zsoltzsolt #15919 üzenetére
gyengébbek kedvéért
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mtomi95
senior tag
Mert az sokkal logikusabb hogy lecseréled a 640-vent 650-re aztán azért jobb mert neked jobban tetszik az amoled kijelző és köze van a sebességhez a telefon dizájnjának. Különben rendszeresen megsértődsz ha valaki megemlíti. Hiszti helyett inkább smileyz te is!
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Zárjuk már le ezt a témát mert lassan off.
A 640 jó telefon, a 650 se rossz. A kettő konkrétan rivalizál egymással, a különbség csak az, hogy a 650 másfélszer olyan drága, mint a 640. Előnye meg annyi van, mint amennyi hátránya, vagyis önmagában csak "más", de nem "jobb".
Ez egyértelmű, és konkrét történet. Aki új telefont akar, annak van értelme hogy 650-et vegyen, ha van feleslegesen annyi pénze, bár ár-érték arányban nem jön ki olyan jól mint a 640-el, mivel a kettő egy szinten van, de 640-ről 650-re váltani csak úgy értelmetlen, ez egyértelmű.
Mindenki aki a fentieknek ellent mond, amit leírtam, az vagy magának, vagy mindenkinek, de hazudik, és remélem itt lezárul ez a 640, 650 téma, mert én ezeket már el se fogom olvasni, olyannyira unalmas, részemről én pontot tettem a ti viszályotok végére.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Meg vannak az első bugok .456-on nálam! Nem akart sehol eljönni a billentyűzet. Olyan volt mint mikor az Android annyira bezabálja rammot egy folyamat miatt, hogy bezárja a billentyűzet is. Viszont itt .456-on csak egy restart hozta vissza. Másik az volt, hogy egy Youtube videó képi hibákkal jelent meg. Letettem az Edge-et a háttérbe és megszűnt.
Jut eszembe, egy dolgát sirok vissza az Explorer-nek! Mégpedig az, hogy a Youtube videó (hang) akkor is ment ha levolt zárva a kijelző. Nagyon sajnálom, hogy nem kerül bele az Edgebe. A zárolási kijelzőre az időjárást is. Az RS-ben HR után még mindig egy 8.1-es időjárás települ. Jó volt viszont látni. Ezeknek kellene lenni a régi-új funkcióknak az RS-ben. No perc alatt meglehetne csinálni. Hogy legyen egy igazán új (Windowsnak) funkció is amit akarok és megint semmibe nem kerülne megcsinálni, de sokan örülnének neki, azaz hogy lehessen fényképezni a hangerő fel gombbal is. Az olyan telefonokon amiken nincs kamera gomb nagyon hasznos lenne. Ezeket mind küldtem visszajelzésnek, de hát...[ Szerkesztve ]
-
temagad.aho
tag
-
mtomi95
senior tag
válasz #32839680 #15927 üzenetére
Az MS-ék pont olyan trehányok mint a mobilos alkalmazás fejlesztők. Meg is érdemlik egymást! Az Into The Dead a mai napig nincs kiadva 10-re. Azzal az indokkal, hogy nem kompatibilis az eszközzel. Ami rohadtul nem igaz mert ha nem gyalulok mindent simán át hozom 8.1-ről és ugyanolyan stabilan fut 10-en is. Szvsz azt se tartana semeddig megcsinálni. Ja és ez egy fizetős alkalmazás, mint várjon az ember egy "ingyen" alkalmazástól? Na és egy MS alkalmazástól? Ott a Skype mint alkalmazás. Évek óta nem frissült. Olvasom a híreket amég itt nem frissül vagy 3 éve, addig dühítő módon Androidon mutatják be először a legújabb fejlesztésű skypeot? Ez mi? Ide is ígértek még erre a hónapra egy uwp skypeot hol van? Remélem egy kvanagy fast ring-nek használják az Androidot az MS alkalmazásokkal, hogy ide már csak a stabil mobilosat kapjuk. Csak akkor W10M meg egy kva lassú kör ezek szerint.
Szerk: Itt már elmúlt éjfél szóval már ideje lenne kiadni azt az uwp skypeot. Ott még csütörtök reggel, 31.-e van. Bízzak benne, hogy ha felkelek az áruházban lesz???
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz mtomi95 #15929 üzenetére
Én egy pici reményt látok abban, hogyha Joe Belfiore visszajön késő nyáron az MS-hez, helyreigazitja ott a többieket, utat mutat és megoldódnak a különféle gondok...
Ha őszinték akarunk lenni az egész hisztéria ott kezdődött el, amikor ő elment, utána való időszakban következtek a hónapról hónapra való csúszások, hibák, mobiltéren.
Már szinte közmondás, hogy "elcseszték a munkáját", "meg hogy mentse meg amit elkezdett, nehagyja hogy a többiek tönkretegyék azt.".
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz mtomi95 #15923 üzenetére
Dehogy vagyok én megsértődve OMG...:-))
Azzal még is tisztában vagy, hogy mit írsz? Nem igazán.
Mert amit most csinálsz az semmi más, mint mosakodás, vagy ha nem az volt a kérdés, ami egyébként az volt, de most már mégsem az, de tegyük fel a te tudatalattid mást ír le, mint amit fizikálisan szeretne, az megint más, főleg az, hogy már beleveszed a dizájnt.Amiket leírtam, nem azért tettem, mert ettől élveztem el, hanem mert megcáfolva az első hozzászólásod, ami, mint írtam is azóta merőben más lett, szó szerint értelmezhetetlen és aki hisztizik, mint egy HP a vigyorikkal kompenzálva, az pontosan te vagy. Azémenekedjobbantetszik. Hogy a fa...ba jön ez ide? A rendszersebességről volt szó, ami nálad lassú, de miért, amikor a 640 még jobb is...emlékszel?
Na, erre válaszoltam én, de tovább ne firtasd, mert már írtam, hogy amiket írsz csak egyre nagyobb masszává duzzadnak. Eddig értelmesebbnek hittelek...Ha nálad lassabb, akkor recoveryzz, nincs más lehetőséged, tegnap feldobtam az utolsó fast build-ot egy 640 XL-re és pörög azon is, nem annyira, mint a w10 készülékeken, de a 420-nál látványosan gyorsabb... HR, mint sokszor, ebben az esetben is szart sem ér... Erről ennyit-----------------------
(#15924) Nooeca
Na, te facepalmMSbelsőinfóistencsászár!
Neked most muszáj volt ezt a sok marhaságot újból leírni? Valaki a szádba nyomott valamit, és addig nem szedte ki, amíg ezredszerre is leírd, hogy ár érték arányban a 650 nem éri meg? Már mindenki tudja, hogy neked nem éri meg, és azt is, hogy az 640-hez képest erős visszalépés aranyköpésedet a sok többi mellett, amiket elhintesz, már örökre rajtad marad.
Amikor az ember sok marhaságot leír, akkor egy idő után, már maga is elhiszi. Viszály...mi? Ráadásul úgy adod elő, mintha évek óta ez menne itt.
A 650 is egy alsó kategóriás bóvli marad, a többivel egyetemben, ha folyamatosan szar rendszer lesz alatta, de úgy néz ki az RS egyelőre inkább ezek alá van gyúrva (w10 készülékek)...
De mindegy is, minek írogatok itt főleg neked...húzz be be annak egy jó nagyot, aki kényszerített, hogy újra jó sok marhaságot írj,[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Nooeca #15933 üzenetére
Dehogynem olvastad el.
A következő mondatod jó, nagyon illik rád, vissza is igaz, annyit javítanék rajta, hogy én mindig is tudtam.
mtomi belebonyolódott egy kérdésbe, de szakmailag sokkal magasabb szinten van, mint te bármikor is lennél, aki egyszer csak egy tavalyi reggel berobbant, mint Gabe Aul jobb keze és kitalált infók alapján ontja ma is a nem létező, vagy létező dolgokat, amit bárki el tud olvasni a sztrádán, Ezzel kikiáltva magát MS belső embernek. Get out!-----------------
(#15931) Spityu27
Nagyon gyors már tényleg, de a kapcsolatok csempe behalt egyelőre.
-
jksx
senior tag
Nekem a 338-on volt halott a kapcsolatok csempe, a 420 megoldotta. Azzal csak az a bajom, hogy a gépház - értesítések menünél van egynéhány app ami eltűnt a listából pl. az időkép, míg a myappfree-ből négy (!) darab van
Vajon az RP-s build mit javít ezen a téren, vagy mit ront tovább. Röhej az egész... -
Nooeca
senior tag
Igazából még van 1-2 RS build megjelenésig, szóval lehetőleg lesz még nem 1-2 javítás.
mflex: nem olvasom el a hozzászólásaidat, régen is áthajlottam felette, mi több, most sem olvastam el a 640 650 vitát, csak az első 1 max 2 mondatot, amiből egyből leszűrtem hogy már megint valakinek ontod a vérét - mint ahogy szokásod.
Ebből adódóan most sem tudom miket irogatsz, de ha van kedved továbbra is regényeket írni, tedd meg nyugodtan, én nem fogom őket elsolvasni, csak az első mondatot, kivéve ha nagyon hosszú, mert akkor azt is csak félig. Nem igazán vannak értelmes gondolataid és ezt már elég régen meguntam igazából. Még olvasni is fáj ezen "logika" amit képviselsz, nem hogy reagálni rá.
Ha azt gondolod hogy elolvastam, akkor maradj meg ebben a hitben de tényleg fogalmam sincs miket irogatsz Nincs felesleges másfél percem ezeket elolvasni, mert igazából az idő pénz ez meg úgy kidobott pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz temagad.aho #15937 üzenetére
hát, lesz amennyi lesz, de 1-2, egy tucat, egy pár, nem szám szerint értettem Általában 1 biztosan jön minden héten, vagyis a legrosszabb esetben is 4.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Épp akartam írni, hogy mindjárt meglesz a frankó magyarázat és lám már itt is van.
Kezeld úgy, hogy fontos belső információkat kaptál. (fingja nincs róla)---------------------
(#15935) jksxIgen, néha nagyon is röhej kategória...de most már várjuk ki a végét!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azért jött korán a 14379 mert hosszú hétvégére mennek a fejlesztők, náluk július 4.-e nemzeti ünnep...a függetlenség napja(nem a film ) ez olyan mint nálunk az augusztus 20....
-
Zsoleszhun
addikt
Kérdésem lenne: 920-ra most milyen módon lehet w10 prewiew-t varázsolni?
¯\_(ツ)_/¯
-
mtomi95
senior tag
válasz Zsoleszhun #15943 üzenetére
Úgy tudom csak th-t lehet és Release Preview Ringen.
[ Szerkesztve ]
-
Micha3l
tag
Aruljatok mar el mi lehet a L930 as GPS reszevel? Fast ringeket telepitek, legujabb 379 build, a terkep szoftver konkretan mozgo jarmubol nem talal jelet, (Nem talaljuk Ont) De meg allo helyzetben is kb 1h utan adott elfogadhato poziciot. A mai napon nagy szuksegem lett volna ra, de nagyon cserben hagyott.
[ Szerkesztve ]
-
ATEE77
tag
950xl-en már régóta fennáll ez a GPS hiba.Én azt hittem hogy csak nálam sz@r.Megnyugodtam.☺
www.Phmegbizhatosag.atw.hu Itt ellenőrizheted az értékeléseimet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest