Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nbk

aktív tag

válasz _Petya_ #2 üzenetére

''Amúgy a helyreállító konzol a megoldás'' -én is ebben bízok, de hogy tudom előcsalni???
    ''másik gépről is le tudod szedni a file-okat az Application Data-ból'' - nem engedi megnyitni másik gépről a mappát, és leszedni sem engedi az atributumokat :( nem használok EFS-t
    tudom, hogy linux alol menne, de nem vagyok linux guru és éppen linuxos gép sincs itt...

[Szerkesztve]

• nbk

aktív tag

Hali,
    A probléma a topic címe... egyik ujrainditás óta csinálja, nem tom miért, nem én ültem a gép elött az utolsó működőképes állapotában.
    Még a betöltődés animációt látom, de aztán sötétség...
    Csökkentett módban is ezt csinálja, az indításkor F8-ra beugró menűben már mindent kipróbáltam, sehogy sem indul el. A chkdsk lefut rendesen, szerinte a vinyónak semmi baja. Próbáltam más VGA-val, de ugyanez.
    próbálkoztam xp install cd -vel (prof. edition) , azon elméletileg lenni kéne javító konzolnak, de sehol nem találom... állítólag J-t kéne nyomni valahol, de sehogy nem tudom előcsalni.
    Nem akarom ujrahúzni a win-t, mert qurva sok fontos dolgo van fent, pl thunderbird levelezéseim, amiket (szerintem) nem tudok lementeni ha berakom a vinyot másik gépbe, mert az ''application data'' mappa csak az adott felhasználónak érhető el. szopás.... utálom a számítógépeket! :O
    előre is megathx a segítségért

Új hozzászólás Aktív témák