- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisPocok
csendes tag
válasz
old_artist #14331 üzenetére
Sziasztok,
Az alábbi monitorokat között mi a különbség?
- LG W2253TQ-PF
- LG W2261VP-PFOlvastam az egyik választ már erre a kérdésre, miszerint: "Tulajdonképpen a leírása szerint, a - 2253VP - van 4:3-as funkció, forgatható, mosgásérzékelővel rendelkezik, egyébként "egetverő" különbség nincs, de ha jól tudom, akkor nincs rajta DVI, csak D-sub és HDMI, a 2261VP-n meg van D-sub, DVI és HDMI is!"
Ez felmerített pár kérdést ezzel kapcsolatban:
- Mi az a mozgásérzékelő? Minek van és miért jó ha van egy monitoron?
- Képátmérője tényleg nagyobb a 2253VP -nek? (21.5" vs. 22")HDMI-vel szeretném használni, így lényegtelen hogy van-e DVI csatlakozó rajta, ezért nem számít számomra, de érdekelne, hogy mivel rosszabb a D-sub mint a DVI?
Valamint a legfontosabb: 45e Ft körül mozog az áruk. Szerintetek van ilyen áron jobb készülék HDMI csatlakozóval és full hd felbontással?Mégvalami: 16:9-es aránya van, sajnos 16:10-eseket nem nagyon találtam, lehet pedig az jobb lenne nekem (szövegszerk és játék). Valami 5let, ajánlás ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged