- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
DeltaPower #3010 üzenetére
Mondjuk nem artana link-be tenni az ott emlitett bongeszo neveket es akkor a latogato kapasbol megtalalna amit irnak.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
#57018880 #2977 üzenetére
Ehhez azert meg hozzajon a rengeteg munkaidoben netezo, akik nincsenek kevesen, viszont gyakran kenytelenek az IE 6 vagy 7 verziokat hasznalni. Annak ellenere, hogy nem szeretem ezeket a bongeszoket, azert a hetesre tovabbra is keszitek egy kulon CSS-t csak hogy ne veszitsek ilyen latogatokat. A hatossal en sem foglalkozom, nem is tudnek, mivel csak valami netes emulatorral tudnam tesztelni, ami nem 100% ugyan az mint az alkalmazas.
Amin most dolgozunk project, azzal van egy meglepo hiba. GWT az egesz, remekul fut minden bongeszoben, kiveve akarmelyik IE verziot, amivel el sem indul.
Gecko, Webkit es Presto "motorokkal" megy, a Trident-el (IE) nem...
-
Paarthurnax
senior tag
Egy nagyon erdekes cikk a HTML5-rol: HTML5 Unleashed: Tips, Tricks and Techniques
-
Paarthurnax
senior tag
Talaltam egy nagyon hasznos oldalt, ahonnan le lehet tolteni egy php-t, ami a jelszo kezelest oldja meg. Most epp egy ilyenre volt szuksegem es nagyon konnyu beallitani illetve implementalni. [link] Van az oldalon egy reszletes leiras is, ami leperol lepesre magyarazza a hasznalatat.
Termeszetesen nem egy magas szintu vedelem, de az alap feladatokra, magan oldalakra epp eleg. -
Paarthurnax
senior tag
Köszi a segítséget, de sajnos nem segített. Valahol máshol lehet a baj, mert működnie kéne.
Lehet nem éjjel kettőkor kellene a fórumot böngésznem és "okosakat" kommentelni, amikor a Google első találat volt.
-
Paarthurnax
senior tag
GWT-vel van valakinek tapasztalata? Olyan problemaba utkoztem, hogy hiaba valtoztatom meg a CSS fajlban a font-size parametert, a GWT tudomast sem vesz rola es az alap meretezest hasznalja.
Ezen kivul egyebkent voltak mas meretezesi parameterek, amiket a CSS-bol nem volt hajlando elfogadni, de azokat megoldottam a Java-ban, viszont a betu meretezesre nem tudok megoldast. -
Paarthurnax
senior tag
Nem tudom ismeritek e a Chrome Experiments oldalt, ha nem akkor csak annyit, hogy a HTML5 canvas element es Javascipt parositasabol miket lehet kihozni, a tobbi majd meglatjatok
: http://www.chromeexperiments.com
-
Paarthurnax
senior tag
HTML Joke:
Student: "How do you spell HTML?"
Ezt a W3C oldalán találtam. Igazi informatikus vicc.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2871 üzenetére
Lehet jó lenne egy terjedelmesebb első hsz., amiben ezek benne vannak és a téma címébe kirakni, hogy "olvasd el az első hsz.-t".
-
Paarthurnax
senior tag
Kezd mondjuk itt: http://www.w3schools.com és töltsd le a Notepad++ programot amivel lészíteni fogod.
A W3Schools-t be lehetne rakni egyébként az első hsz-ba, mert szerintem alap és sok érdeklődő megtalálná ott a választ, sőt még ki is tudja próbálni módosításokkal élesben a funkciókat. Angoltudás nem árt...
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Tele von Zsinór #2839 üzenetére
Ez jó hír, akkor maradok a XHTML Strict-nél. Szeretem, mert letisztult és rendezett struktúrája van.
Az előző cikkhez még csatolnám Mark Pilgrim HTML5 leírását videók készítéséről: [link] -
Paarthurnax
senior tag
válasz
Sk8erPeter #2835 üzenetére
Régebben azt gondoltam, hogy majd az XHTML lesz tovább fejlesztve és egészen eddig minden fejlesztést XHTML Strict-ben adtam át, de ezek szerint az zsákutca és vissza kell lassan szoknom a HTML Strict szabványhoz.
A prezentációt én is Chrome-al néztem, nagyon érdekes dolgok vannak benne. Nem tudom mennyit kell várni, hogy implementálhassuk ezeket a funkciókat a mindennapokban, de amíg IE 6 és 7 jelen van a piacon nem hiszem, hogy egyhamar erre sor kerül. -
Paarthurnax
senior tag
Egy érdekes prezentáció a HTML5 képességeiről, ráadásul a prezentáció is HTML5. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest