Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Valakinek van közületek Logitech C170-es cam-ja? Nekem olyan problémám van vele, hogy a mikrofon nem működik, de ez állítólag egy software-es hiba mióta a Logitech kiadott valami fissítést. A hiba jelenség a következő:
-kamera bedug
-ilyenkor egy program megkérdezi akarom-e a software frissítést, azt választom, hogy nem
(ha azt választanám, hogy igen akkor alapból már nem működne.)
-mikrofon működik
-gép újraindít
-mikrofon nem működikÉs többé nem is fog amíg le nem gyalulom az összes drivert és dugom át egy másik usb portba, előzőleg leírtakat újra megcsinálom és az első újraindításig működik, aztán megint vége.
Neten találtam hozzá egy "fix" drivert de sajnos az 32 bit-es és így nem tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest