Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Maki jelen
A lényeg, hogy megoldódott és akkor már tudom kihez kell majd fordulnom, ha garanciás ügyintézésre lenne szükség.
Bár ne legyen persze (kop-kop-kop).Tegnap próbálkoztam a torrentexpander nevű programmal, mert nagyon tetszett, hogy mi mindenre képes (kicsomagolás, imdb borítók stb). Na de arról nem volt szó, hogy pl. nem lehet belőle kiírtani, hogy katalógust csináljon és egy helyre pakolja az összes filmemet átnevezve.
Szóval megy a kukába. Nem sikerült találni sajnos még egy normális scriptet se, ami simán csak kicsomagolna ugyanabba a mappába a letöltés befejeződése után. Mindegyik törölni akarja a rarokat, átnevezni a fájlokat, ellenőrzést futtatni stb. Bár lehet azzal a szabad 46MB memóriával lehet nem is kéne nagyon erőltetni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg, hogy megoldódott és akkor már tudom kihez kell majd fordulnom, ha garanciás ügyintézésre lenne szükség.
Bár ne legyen persze (kop-kop-kop).
Szóval megy a kukába. Nem sikerült találni sajnos még egy normális scriptet se, ami simán csak kicsomagolna ugyanabba a mappába a letöltés befejeződése után. Mindegyik törölni akarja a rarokat, átnevezni a fájlokat, ellenőrzést futtatni stb. Bár lehet azzal a szabad 46MB memóriával lehet nem is kéne nagyon erőltetni a dolgot.