- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Íme az új Android Auto!
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Ezt utálom csak az ilyen MMO játékoknál, hogy néhány szerencsétlen, akik hozzáteszem lusták, grindelni, meg normálisan játszani, elkezdenek sírni, hogy jajj de erős ez jajj de erős az, legyen má nerfőve, meg má mé nem nerfölitek má mer má mé nem, mert így nem lehet élni, erre a készítőknek mindg megesik a szívük ezeken az életképtelen nyomorultakon, szépen lassan a jó dolgokat elkezdik megváltoztatni.
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
Szerintetek mi lenne a leghatékonyabb build VOID-ra Soma Prime esetében. Jelenleg COLD+CORROSIVE a configom, de ahogy látom sokan használják e mellett a Heavy Calibert is, Én nem szeretném az accuracy-t lecsökkenteni, emiatt is kérdezlek Titeket, hogy akinek van Soma-ja milyen configgal használja?
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Persze nyugodtan, semmi gond egyébként, az sem baj ha ki kell farmolni, VOID-on, csak ne egyedül kelljen mennem. tegnap csináltam egy klánt, Sons Of Thanos éven, egyenlőre csak Én vagyok benne
ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs. -
b0n3dr4g0n
csendes tag
Sziasztok, Mag prime chassis-t, vagy Latron prime BP-t cserélnék Rhino Prime Chassisra, ha esetleg valakit érdekel, StarlordHUN néven vagyok a játékban elérhető, esténként vagy hajnalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 2 x Nothing Phone 3(a) 12/256 fekete és fehér sok kiegészítővel
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Asus ZenBook 13", OLED, Ryzen 7 5800U, 16gb/1tb
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha esetleg valakit érdekelne, akkor oda is szívesen várok mindenkit, feltétel nincs.