- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, K-drive nekem egyelőre nem lesz, az biztos. Semmi nincs, ami miatt igény lenne rá.
Fegyók érdekelnek, arra hajtok. RJ is olyan, h jónak tűnt, de marha unalmasak a küldik, nincsenek igazán csapatok (játékosok) és rengeteg a bug, még most is.Źşë: "a warframenél sztem nagyon jól csinálják - nem erőltetik rá a népre a mikrotranzakciókat"
Így van. MWO-nál ott voltam szinte a kezdetektől, láttam elqrvulni, ahogy a BFP4F-et is. Meg egy halom kisebb-nagyobb FPS-t, a mikrotranzakciók "aranykorában". Itt is vettem platot, még fogok is. De nincs az a nyomás, h ha nem veszem meg, akkor ledarálnak...MWO-nál elég hirtelen volt a váltás, a normálisból a kreténbe... Az új mechek annyival erősebbek voltak, h csak pislogtunk. Nekimentünk 3-an egy új heavy gépnek és lealázott minket. Pár hét múlva nerfelték és jött az újabb mech. Akkor már nem volt fölénye, extra dmg és páncél... de átlag nem fizetős gémernek kb ennyi idő kellett, h behúzza az új vasat. Nagyon szomorúan hagytam ott a játékot, rengeteg beleölt órát és gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Android játékok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest