- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Riven az spéci mod. Adott fegyverbe jó csak, ez nyitás után derül ki. Ill. az adott fegyó prime, vandal és kuva változatába is, prismába nem vagyok biztos. Rivenbe az a jó, h viszonylag kevés endo+creditért lesz egy brutál modod. És akkor jön a másik oldal: a kuva forgatós rész. A tulajdonságait némi kuváért RNG-God kegyeire bízzuk és szorgalmasan imádkozunk, h jó tulajdonságai legyenek. Így lehet egy modon belül pl. +crit chance, stat cance, +dmg, miegymás. Persze a kuva hamar fogy, mert hátha a kövire kipörgetek egy jobbat...
Ami szvsz aranyszabály, h sz@rból nehézkesen lehet várat építeni. Vagyis ha retek egy fegyó, akkor azon a legjobb riven sem segít. Heat sword, paris, braton, twin grakata, stb... hiába forgattam god-tier riveneket, nem érte utol pl. a dakra prime-ot, vagy egy acceltrát.
Nem is töröm magam riveneken, eladni macera, market használhatatlan, trade chaten is csak a népszerűek forognak. Amihez fontos volt, ahhoz szereztem, nyitottam. Dakra prime, heliocor, supra vandal, fluctus és még pár cuccba került riven, rengeteg kuva beleölésével már jók is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tudományos Pandémia Klub
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest