- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Nem tetszik.
Már néztem de nem begyere régen is ez volt a bajom ha nem defre mentem mindig vittem valami inkább eyecandy cuccot mint sem OP-t.A sima Oberont sokat próbáltam de sosem jött be igazán így inkább nem pazarolnám a Platot most rá.

Volt-ra ránézek, horribilis árak maradtak meg a fejemben ezért nem is néztem rá pedig a pajzsát/falát nagyon csípem.

Mesa tudom, hogy aimos de régen ezt szerettem Ash-ban is benyomtam ő meg csak teleportálgatott és szurkált most meg nem is igazán néztem még mire lett ez megváltoztatva. A framejeim felét úgy átvariálták, hogy nem jönnek már be, Loki / Valkűr akik még szerethetőek Nekros még készül. Mag is kellemes maradt, eh bőség zavara.
Még nem tudom mi a cél szerintem lesz véve építve egy szemre kellemes frame egy szett új fegyverrel aztán neki állok a farmnak és a maradék questeknek (War Within jön) és annak a 2 junctionnek ami még maradt. Addig is gyűlik a masterybe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Google Chrome
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már néztem de nem begyere régen is ez volt a bajom ha nem defre mentem mindig vittem valami inkább eyecandy cuccot mint sem OP-t.