- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ennyire rosszak a tapasztalatok, látom.
Nem jártam így még nagyon, egyedül Cetus-on még régebben. Pedig szinte mindig össze-vissza csapattal megyek.
Olyan van, hogy a hosthoz nem sikerül csatlakozni, és visszadob a menübe, de akkor ugye el sem indulok eleve. Ha el is dobott hostot, és nem sikerült a csapatból máshoz csatlakozni, akkor legfeljebb egyedül maradtam. Extract és kész. Én szinte sosem hostolok, mert laptopról játszom wifivel. Szóval nem vagyok prioritás
Kétszer befagyott egy defense vége (nem lehetett választani és mindenki leakadt), de utána kilépés és visszalépés volt, és ott volt a levélben minden (mondjuk a pálya loot az elveszett, az igaz, de azért nem olyan nagy kár).
Railjack-kel az elején viszont rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, hagytam is a fenébe. Azóta lehet jobb lett. Még mindig nem érzem a késztetést igazán, hogy hozzáfogjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest