- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem endo és forma hiányom van, cryotik meg azért, mert emberek néhány kör után lépnek a bányászósból, de tegnap az arbitrationnal is így jártam. Tök jók voltunk, keresgélni kellett, h kit tudok lelőni, olyan gyorsak voltak sokszor. Erre a második cucc után kilépnek.
Index az jó, ott ki lehet fogni jó csapatokat, pár napja fain volt, 2 beállt védekezni (Mesa és asszem frost), mi ketten meg vadásztunk.
RJ kicsit elbaszcsizott, de talán kevesebb a bug már. Kevesen játszanak valóban, kattintgatni kell. A legdurvább az volt, amikor beléptem és a hajó romokban, kilépkedtek, a host meg nekemesett, h semmit nem csinálok... mondom most jöttem, de akkor bocs.
Dojoban is kevesen vannak, nem donatelnek és sok fejleszthető cucc lenne még. Van egy nagyobb magyar klán, mehetnék, megfelelek, csak náluk mic és discord kell. Éjjel nem fogok itt beszélgetni, szal. ennyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest