- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Primeot olyat vennék csak, amit most nem lehet ingame megszerezni, azokból is nagy a választék. A legújabb mellett még az előző 6 prime érhető el (tehát esnek olyan Relicek amiben az van), kb az elmúlt 2 évnyi mert 3 havonta jönnek. + emellett ami épp kikerült a Prime Vaultból 2 régebbi frame 1-1 hónapra. Szerencsétlen Trinityt nagyon rejtegetik, már 2.5 éve nem került még sorra, nem néztem de emiatt az lehet a legdrágább is.
Hosszú a lista, lassan újra kéne hogy gondolják ez a vault rendszert mert év végén már kb a 20. prime lesz kivéve. Nekem ugye ok mert itt voltam a legelsőnél is, de most egy új játékosnak már elég szívás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest