- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinegelaci
csendes tag
Ahogy mondod, szívesen fogadunk mindenkit, aki csatlakozni akar vegyen fel barátnak! Holnap érek haza, és azonnal elküldöm a meghívót mindenkinek! A másik dolog.. most látom hogy kijött az update 8. Sajnos nem tudom hogy nézhet ki most a játék, mert a melóból írok most is. Viszont ha már most meg lehet nézni hogy milyen dojok építhetőek jó lenne ha eldöntenénk, hogy milyen dojot is építsünk.. úgy tudom több téma is rendelkezésre áll! Nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy olyan témát válasszunk ami elég világos, barátságos stílusú, nem pedig vmi nyomasztó grineer szétkorhadt pálya beütésű legyen.. Szóval én vmi világos, barátságos beütésűre szavaznék, de jó lenne közösen dönteni, és esetleg azon a steames oldalon létrehozni ennek vmi topicot, és szólni a többieknek is klánban, hogy aki bele akar szólni az most szóljon, ne akkor amikor már elkezdtük építeni...
Amúgy alig várom hogy haza érjek.. mázlisták vagytok hogy már tolhatjátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest