- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinegelaci
csendes tag
Ahogy mondod, szívesen fogadunk mindenkit, aki csatlakozni akar vegyen fel barátnak! Holnap érek haza, és azonnal elküldöm a meghívót mindenkinek! A másik dolog.. most látom hogy kijött az update 8. Sajnos nem tudom hogy nézhet ki most a játék, mert a melóból írok most is. Viszont ha már most meg lehet nézni hogy milyen dojok építhetőek jó lenne ha eldöntenénk, hogy milyen dojot is építsünk.. úgy tudom több téma is rendelkezésre áll! Nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy olyan témát válasszunk ami elég világos, barátságos stílusú, nem pedig vmi nyomasztó grineer szétkorhadt pálya beütésű legyen.. Szóval én vmi világos, barátságos beütésűre szavaznék, de jó lenne közösen dönteni, és esetleg azon a steames oldalon létrehozni ennek vmi topicot, és szólni a többieknek is klánban, hogy aki bele akar szólni az most szóljon, ne akkor amikor már elkezdtük építeni...
Amúgy alig várom hogy haza érjek.. mázlisták vagytok hogy már tolhatjátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest