Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinegelaci
csendes tag
Ahogy mondod, szívesen fogadunk mindenkit, aki csatlakozni akar vegyen fel barátnak! Holnap érek haza, és azonnal elküldöm a meghívót mindenkinek! A másik dolog.. most látom hogy kijött az update 8. Sajnos nem tudom hogy nézhet ki most a játék, mert a melóból írok most is. Viszont ha már most meg lehet nézni hogy milyen dojok építhetőek jó lenne ha eldöntenénk, hogy milyen dojot is építsünk.. úgy tudom több téma is rendelkezésre áll! Nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy olyan témát válasszunk ami elég világos, barátságos stílusú, nem pedig vmi nyomasztó grineer szétkorhadt pálya beütésű legyen.. Szóval én vmi világos, barátságos beütésűre szavaznék, de jó lenne közösen dönteni, és esetleg azon a steames oldalon létrehozni ennek vmi topicot, és szólni a többieknek is klánban, hogy aki bele akar szólni az most szóljon, ne akkor amikor már elkezdtük építeni...
Amúgy alig várom hogy haza érjek.. mázlisták vagytok hogy már tolhatjátok

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest