- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinegelaci
csendes tag
Ahogy mondod, szívesen fogadunk mindenkit, aki csatlakozni akar vegyen fel barátnak! Holnap érek haza, és azonnal elküldöm a meghívót mindenkinek! A másik dolog.. most látom hogy kijött az update 8. Sajnos nem tudom hogy nézhet ki most a játék, mert a melóból írok most is. Viszont ha már most meg lehet nézni hogy milyen dojok építhetőek jó lenne ha eldöntenénk, hogy milyen dojot is építsünk.. úgy tudom több téma is rendelkezésre áll! Nekem csak annyi elvárásom lenne, hogy olyan témát válasszunk ami elég világos, barátságos stílusú, nem pedig vmi nyomasztó grineer szétkorhadt pálya beütésű legyen.. Szóval én vmi világos, barátságos beütésűre szavaznék, de jó lenne közösen dönteni, és esetleg azon a steames oldalon létrehozni ennek vmi topicot, és szólni a többieknek is klánban, hogy aki bele akar szólni az most szóljon, ne akkor amikor már elkezdtük építeni...
Amúgy alig várom hogy haza érjek.. mázlisták vagytok hogy már tolhatjátok

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Stage Tour néven jön a Guitar Hero szellemi utódja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Mini-ITX
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest