- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Ezt alátámasztom. Egyszerűen laptopon olyan vak meg béna vagyok, tiszta felüdülés otthon átülni a 22"-os Dell elé. nem csak a felbontás számít, hanem a színek is, vannak olyan pályák, ahol nagyon jól használható a camo, és ha az enemy-nek mondjuk pont olyan szűnű a tankja, laposon szinte tuti nem veszem észre, még bino-val is nehezen.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Igen! Alap esetben nincs bindelve sehová, a contorls --> view contorls-ban találod. Van sofőr nézet is, de kétlem hogy ezt bárki is használja, nem túl előnyös.
A Bino nagy előnye (főleg RB és SB módban), hogy domb mögül fedezékből elég szépen ki lehet vele nézni. Ráadásul gyorsan körbeforgatható, így jól szét lehet nézni mindenfelé, pluszz messzebbre lát mint az ágyú szkópja."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
whYz
őstag
Hat ez a sofor nezet eleg szerencsetlen.
Megcsinalhatnak mar a belso nezetet olyanra mint a red orchestra 2-ben van es sim modban csak igy lehetne jatszani.
-
Persze meg még a rendes valós optikákat is. És akkor lenne sipákolás hogy németek látnak mindent, pluszba még nagyításuk is van az oroszok meg pár lyukon nézegetnek szabad szemmel.
Sőt legyen rádió is németeknek, az oroszoknak meg nem...
Na akkor kiderülne hogy mégiscsak sokszor annyi orosz tank kell egy német tank elpusztításához ahogyan a valóságban is volt.
Na ezt nem fogják megcsinálni. Senki nem menne orosszal. -
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #2260 üzenetére
Sokáig örülnél az optikának a 10 vs 100 eventen ha folytatjuk a gondolatmenetet....
-
PAtr0n
addikt
Régebben nézegettem a RO2-t, hogy milyen jól ki van találva, de valahogy sose próbáltam ki.
Amúgy elég vitatott a dolog, hogy mennyire legyen SIM a WT SB módja. Ha valóban olyat szeretnének csinálni, akkor ahhoz az is kéne, hogy ténylegesen annyi játékos ülljön 1 tankban amennyi a személyzete volt. Azért valljuk be, ehhez nem kicsit összeszokott squad kéne. Szóval szerintem ebben a játékban ez halott dolog.sith7:
Lesz még pár dolog ami nekünk egyértelmű, neked meg nem az. Kérdezz nyugodtan."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
válasz Malibutomi #2261 üzenetére
Szimulátor, tehát ahol az oroszok nyertek túlerő miatt ott azok is fognak igen nagy valószínűséggel ez nem kérdés. Ahol a németek nyertek nagyrészt ott is orosz túlerő volt. Azaz nem tudom mikor nem volt az.
Az biztos hogy valós körülmények között 1:1 arányban nem lenne jó orosszal menni. -
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterDeeJay #2264 üzenetére
Na az tuti
-
BoB
veterán
válasz MasterDeeJay #2264 üzenetére
Olyanra bezzeg senki sem emlékszik amikor a német haderő találkozott a Kliment Voroshilov harckocsival, és nem tudtak mit kezdeni vele.
Kolobanov neve ismerősen csenghet már wot-ból
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Igen, 1940-ben már volt és akkor németeknek nem volt ellene tankjuk.
Mondhatnánk azt is hogy az volt az akkori orosz tigris. (leszámítva az ágyút)
Játékban oroszként sokat megyek vele és szerintem OP árkádban. Arty nem pusztítja el, kis panzerek meg se karcolják. Egyedül F2 amitől félek meg esetleg nagyobb Stug. Volt hogy kör végéig szerintem vagy 20x találtak el és 4 artyt küldtek rám és tartottam egyedül a pontot. Ágyúja közepes. -
D.Orion
veterán
válasz MasterDeeJay #2268 üzenetére
Hát igen, 39 végén 40 elején ha jött egy KV-1 akkor nem sok mindent lehetett szemből ellene tenni. Ezért hozták be később a 75mm-es lövegeket a Pz IV-be, hogy legyen mivel kilőni.
-
PAtr0n
addikt
válasz MasterDeeJay #2268 üzenetére
Pontosítanék KV-1 ügyben. Ágyúja harmatos, talán a ZiS-5-ös ágyú ér már valamit, de az se váltja meg a világot. HEAT lőszerrel A mozsárágyús StuG A is keresztüllövi, hát még egy Pz IV E (75mm KwK37).
Abban talán egyetértünk, hogy a BR-jében elég erősnek számít, de inkább csak a páncélja miatt."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Máté94
addikt
Nem, nem, nem, nem, nem. Ilyen igazságtalanul egyik nemzetnek se pattognak össze-vissza az ellenfelekről a lövések, mint a németeknek. Nem, ez így élvezhetetlen.
Megint játszottam a németekkel, nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
No, visszakanyarodtunk... Melyik BR-ről/Tier-ről van szó?
Amúgy meg tudd be annak, hogy a ruszkik, meg amcsik szívesebben alkalmaztak lekerekített/gömbölyített/döntött páncélt, ami minden elfogultság nélkül, elég hatékony tud lenni. Nézd meg a Pz szériát. 90 fokban összeheftölt páncél. Nem volt túl eszes dolog, bár az biztos, hogy ezzel mindent megtettek a beltér maximális kihasználhatóságát illetően![ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
A Panther pattog a Walker Bulldogról, utána Ferdinand az IS-2 hátuljáról...
Ilyenkor még az életkedvem is elmegy, annyira frusztráló. Ráadásul jónéhányan ahogy én is, a bázison maradtak és még így se... Én nem tudom mit kellene még tenni, ha már a távolságtartás se elég.
-
PAtr0n
addikt
válasz conqver #2277 üzenetére
Értem. Ez jó magyarázat... lenne, ha működne a játékban is. De ezek szerint nem működik.
Máté94:
Együtt érzek veled, bár én Tier 3-ban nemigen tapasztalok ilyeneket még... szerencsére. De T4-ben se volt vész eddig.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Köszi, előtte már majdnem széttörtem a fejhallgatót, mert a többi booster ami a ládában volt (+200%,+300%), azokkal nagyon szar csatákat mentem előtte, és gyakorlatilag annyikat kaptam mintha nem is lettek volna.
Még szerencse hogy a legnagyobbat hagytam a végére[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Malibutomi
nagyúr
Wohoo
Egy kugelblitzel legyürtünk egy is4-et.
Ö ellötte mindíg a csövét, én meg kigyújtogattam, amíg elpusztult -
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #2285 üzenetére
Az igen! Élmény lehetett.
De amúgy rohadtul elegem lett a sok ghost shellből. Kilóg a torony a tetyves T-34-nek és istennek nem tudom eltalálni, pedig rárepül a töltény. Mindez 500m-en belül. Kábé 6.-ikra lőttem ki, de addigra pont ki is szedtek. Ezzel is csinálhatnának valamit.
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #2287 üzenetére
Hát ilyen is van bizonyára. )
De a T32-re írtam bugreportot, kábé 90 fokos szögből kapott a front páncélja 100m-en belülről a JagdPanthereből lövést és b*zmeg pattintja. Fölülről, lőttem, ő lent volt. Megnéztem garázsból, nem tudok olyan szöget bezárni a T32 frontjával, ami 210-es pent pattintana. Ja de... alulról. Rohaggyanak meg.Ez a T32 mocsok OP fostalicska szar. És ez nem rinya, hanem tény.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Quickly :
- B1bis possible as premium
- Armored cars possible for one country this year
- more sherman version are possible even israeli ones
- no M48 and T62 in 1.49
- Stridsvagn 103 possible in far future
- T26E5 is possible
- questioned about M26 Pershing with T99 launchers : "I still can not say anything about the missile tanks" + "Maybe someday"
- no new version of pz35 or stuart in 1.49
- Brumbar may come but not sturmtiger
- Pz IV ausf D/H and BT-42 are now options for premium
- no flamethorwer tanks
- full TD tree on 1.49 + certainly more US vehicles
- maybe Canadian antiaircraft variant of the sherman as premium
- field convertion are possible
- T34 german antiaircraft convertion is possible as premium
- maybe partial destructible environment in 1.49
- plans that damaged modules get more damaged over time (radiator increasing engine overheat)
- T10M reconfirmed[ Szerkesztve ]
-
gradient99
tag
Sziasztok! Az M6-tal megéri játszani? Arcade-ban szoktam nyomni, ér valamit? Nem túl meggyőző a tulajdonságai alapján
-
Máté94
addikt
-
PAtr0n
addikt
Ez is valami... Túl sok mindent szeretnének beletenni a játékba ill. javítani/fejleszteni az 1.49-re, kíváncsi leszek.
donmackó:
Az a mozsár az igen! Az kell a népnek. Remélem a reload time-ja lesz vagy 2 perc.gradient99:
Megéri e játszani? Próbálgasd, átlépni úgyse tudod, ez nem WoT, ha nagyon nem jön be úgyse veszed elő többet. Én eddig csak ellenfélnek kaptam M6-ot, Pz IV-eket szépen lövögeti, de könnyű belőni a két oldalán, ott ahol megtörik a páncél, mögötte az ammo, meg a fuel, ezeket általában robbantgatom."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
v!ct0y
veterán
válasz gradient99 #2293 üzenetére
Szerintem jó kis tank. Gyors heavy tankhoz képest és van egy jó ágyúja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.