- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Drenadar #1250 üzenetére
Sajnos ez nincs lemodellezve a játékban így. Nem is olyan régen fejtettem ki, hogy milyen hiányos a rétegelt páncél modellezése. Egyszerűen csak hozzá kell adni a páncélhoz a plusz lemez vastagságát és kész. Track oldalon van némi hatása, de elenyésző. Killcam-ben tökéletesen látszódik, hogy miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
conqver
aktív tag
Lehet csalni ebben a játékban, előfordultak akik haxoltak?
Shadow&Dust.....
-
csaabz
őstag
válasz D.Orion #1253 üzenetére
Én is hasonlót tapasztalok a vesztett csaták mennyiségével.
Meg mernék ejteni egy olyan kijelentést, hogy a német tankok nagyobb hátrányban vannak, mint a WoT-ban.
Ezen egy kis BR változtatás szerintem magában nem is segítene.
Bármelyik tier 2 német tankom kap lövést bármilyen oldalról, az azonnali modul sérülést jelent (akár többet is), valamint kiüti a legénységből 1-2 emberem. Az ezt követő lövés már a tankom kilövésével jár.
Ha orosz vagy amerikai tankokat lövök, sokszor nem is okozok sebzést nekik.Nézzétek meg a top 5 játékost a csatákban mindkét csapatban. Egyik sem német tankban ül.
Ennek így nincs értelme.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
D.Orion
veterán
Alacsony tier-ben a T-50 nagyon megkeseríti az életet. Nekem a fő bajom még mindig a kevert nemzetekkel van, mert a szovjet jön az amcsival, a német meg egymagában ül általában... Az amcsi tankok BR-je el van cseszve, de nagyon ez nem is kérdés. Ruszkikban csak 1-1 kicsit jobb tank van, de idővel kivédhetőek már.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz D.Orion #1256 üzenetére
Amcsik sem könnyüek, alap lőszerrel mindegyik egy fos. T3 elején meg még a fejlesztettel is, mert a 75mm gun semmit nem ér a tiger meg is1 és társai ellen.
De ahogy feljebb írtam, az orosz t-54 OP-ot sem értem, bármi oneshotolja szemből, nekem most a második lòszer megvan hozzá, aztal már néha valakit meg tud sebezni. -
D.Orion
veterán
válasz Malibutomi #1257 üzenetére
Amcsiknál amiket én látok, hogy nem kóser:
M3 Lee
105-ös Jumbo ShermanA többivel nekem nincs bajom
-
wall2
tag
Azért a németeknek is ott van a Pz.IV. F2 imádom, azzal lehet rendesen darálni az ellenséget. Kevert nemzetek nem sokáig lesznek, mivel most jöttek be az amcsik ez normális dolog.
-
Micsurin
nagyúr
Ezt az m3 Lee szerintem fel kéne rugdalni tier II , 1-ben ez nagyon nincs jó helyen , a 105 tessék nerfelni , és korrekt is és játszható is lesz az amcsi ág.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy viccesek az amcsi tank BR-ek, az M4, és az M4A2 között vannak eltérések, pl a frontpáncél vastagabb valamivel, de azért a 3,7 vs 4,7 BR különbség kicsit durva szerintem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz conqver #1269 üzenetére
Meglehez azt lőni, szimben nem vagyok túl jó, MÉG de 1-2 kill/meccs meg van, és nekem is össze szokott jönni, amúgy némely német tank fura, ellövöm elől és a motor gyullad a picsájában
@Malibutomi: ha mész pár kört az M2-vel akkor megérted
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Malibutomi #1272 üzenetére
Probáldki , hogy az oldalát találják el , srégen , lefog pattani szerintem az pont jó helyen van ott , nekem csak a lee BR-e nem tetszik
-
mikron
tag
Jó lett az új besorolás. M4 harcolhat a Panther és a Tigris ellen. Most is fognak reklamálni sokan.
-
Micsurin
nagyúr
Bazzeg a tigrisel nem foglalkoznak , 5.7 pedig nagyon sok neki Hogy oldhatóm fel az egész USA tank tree-t ??? Haverom valahogy fel oldota , de én nem tudom hogyan
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
12 napos ? akkor én arról lecsusztam 2 napja kezdtem újra játszani
szrk.: nem tudni mikor nyitják fel teljesen ? mert ha így 2-esével fogják nem sok értelme volt betenni őket
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
szóval tavaszra eljutok majd a Chaffee.ig , fasza 1 tank van ami érdekel is
kb 3 km-ről , épp , hogy kiléptem a spawnból turret drive , és barrel 1-szer nem találtak el , kb 10-20 métere (nem voltam a sugarában) légvédelem lőtt , erre ez tisztán látszot , hogy nem kapott el , erre bevágja ezt
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
még él , de most vettem vagy 200 napnyi prémet , nem fogok még ezért is fizetni áljunk már le, p51 pakk + A6M5 pakk (ami már igazi trágya gép , van , hogy a vízbe esek vele ) + 50 nap pérm + 180 nap prém és most útobbi , szerintem fizetem elegett már ahhoz , hogy játszhasak is pénzéhes vodka szopogató panda
-
Micsurin
nagyúr
Ez kurva röhejes 88mm Kvk úgy vitte volna csorimat a vló életben szemből mint a picsa erre itt fél óra útán ő lő ki engem , hogyne
Kiváncsi vagyok mikor teszik rendben a németeket....észrevettétek ? fótonál lemászik pár mp-re az FPS 60-70-ből itt is lett 29 a képen
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Malibutomi #1287 üzenetére
Nem tudom , én a németekel mégis jobban pattogok róla , ha az kevesebbet kap , még nagyob szívás lesz
-
Micsurin
nagyúr
válasz conqver #1269 üzenetére
Kezdek neked igazat adni , elmúlt 4 meccsen szegény szörnyeteget (Kv2 ) ugyan ott találták el , de ennyire nem lehet ugyan oda célozni két különböző ember , és különböző tankal , tuttivan valami aim vagy valami a németekről meg már nem is írok
-
D.Orion
veterán
Figyelem!
Holnap aki összeszed 40 kill-t a T-34 -es széria bármelyik tagjával az kap egy M8A1 tankot!
Achievements-ben olvasható, továbbá van lehetőség még két repülőgépet is szerezni. Az egyik egy I-301(30kill Spitfire szériával) a másik XF5F(Special). -
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #1295 üzenetére
mióta szóltál 1942-vel gyakorlók szimben , van márvagy 10-em akkor ugye csak 1 feladat lesz a tankért, nagyon remélem
WoT-ért nem voltam oda , ahhoz képest nem tudom mikor ültem útoljára repcsibe , szegény sabreba kellene 100.000 de azt sem szedem
szrk1..
háát , akkor ide is 19 cucc vanszrk2.: a botokat is számolja ?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz D.Orion #1297 üzenetére
nekem 5 a rekordom azzal a kis méreg zsákkal aztán a végén a csuny gonosz folyó mélyebb volt mint gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Hivatalos: nem egy nap alatt kell megcsinálni az adott feladatokat, tehát amit most meghirdettek, azt nem ma/holnap kell, hanem az event végéig!
Sok sikert és Boldog Karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
War Thunder: Gelesztaa
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs